kucukti Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 evet profanityfilter sanirim ayarin adi.. Onu kapatinca küfürler gozukuo sanirim ole biseydi benim sinirim bozulmasin die cogu zaman sansurlu oynuom valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 DÜn saat 2 suları falandı heralde Yeni karakter yapıyordum Duskwood da biraz grin yapayım diye gittim. General chatde sadece türkçe konuşuluyor arada bir yabancı birisi stfu falan derse ana bacı giriliyor Caps i açarak konuşuluyor falan ama anlatamam 6-10 yaş arası çocuklar oynuyormuş gibiydi sanki. Tabii ki ilerleyen saatlerde ordaki tüm Yabancı kişiler türklerin ne kadar "iyi" olduğunu görmüş oldu. Kendimizde aramak lazım birazda suçu.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ama söyle bi olay da var, EU General forumunda sticky topic halinde bi yazi var ingilizce serverlarda kullanilan dil hakkinda. Bu 26 Mayista atildi ve policy'yi degistirdiler bu konuda. general chatte isteyen istedigi dilde yazabilir. ingilizce konusulmasini sadece tavsiye ederiz, bu konuda kimseye karismayiz deniyo orda. http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=281234&p=1&tmp=1#post281234 tabi capsle spam yapilmasindan bahsetmiyorum.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 General chatde turkçe konuşmaya bende karşıyım hatta turkçeyi bırakın farklı dilerin konuşmasınada karşıyım dünya üzerinde ortak dil nasıl ingilizce ise oyundada aynı şey geçerlidir ama o şekilde küfür etmektede sınırı aşmış ona bi ders lazım :) (örneğin dövmek gibi :D )[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Malibu, 16 Haziran 2005 03:12 tarihinde demiş ki: DÜn saat 2 suları falandı heralde Yeni karakter yapıyordum Duskwood da biraz grin yapayım diye gittim. General chatde sadece türkçe konuşuluyor arada bir yabancı birisi stfu falan derse ana bacı giriliyor Caps i açarak konuşuluyor falan ama anlatamam 6-10 yaş arası çocuklar oynuyormuş gibiydi sanki. Tabii ki ilerleyen saatlerde ordaki tüm Yabancı kişiler türklerin ne kadar "iyi" olduğunu görmüş oldu. Kendimizde aramak lazım birazda suçu. Dün Burning Lgeion'da IF general chatte denyonun biriyle tartistim ben de. Bu konusuyodu böyle Türkce, ingilizce konusma lütfen dedim ingilizce. Bu da iste türk olup bunu diyenleri anlayamiyorum gibi salak bir laf etti. Ben lafi gedigine koydum tabi, geri kalir miyim hehe, sora da ignore ettim ama baska Türk adamlar falan laf etmeye basladilar sonra buna, noldu bilmiyorum.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bende biliyorum onu elu da yani nasıl desem Duellerde pot içilmemesi ed kural değil ama kimse içmiyor yazılmamış kural gibi bişey. Bide hani birisi " ya ağalar ben nasıl türkelrle muhabbet ederim" falan dese sende /joing turkish yap falan dersin ama caps açarak ingilizce-türkçe küfürler auheuahe lan pınar nerdesin yalarım seni tarzı şeyler hiç hoş değil :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 hiç böyle bir tepkiye rastlamadım kendime adıma deathwing serverında. genelde tepkiler "cool," "i've been in istanbul" gibi oluyor. hatta bi yunanlıyla oturup sohbet etmiştik :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anaximanrus Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: eradicator, 15 Haziran 2005 23:57 tarihinde demiş ki: sen hangi serverda oynuyorsun o küfür sansürlenmesi gerekirdi nası öle çıkmış? burning legion da bende oynuyorum bi kere küfür edebilen adam görmedim aynen ben hiç fuck yazısını bir arada görmedim sansür oluyo ... f u c k i n g olsa nys :D[signature][hline]Cogito ergo sum! Lvl 51 Tauren Warrior - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 100 kere yazıldı bende yazıyım 101.yi interface optionsdan kapanıyor küfür olayı....[signature][hline]"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 burada bıkbık ötenleri göremedim ben wow forumlarında? ayrıca oraya yazanlar racism demiş, burada ırkçılık nerede onu da anlamadım ben? türkler bir ırk mı? hayır, milletiz.. eğer oynayan 10 türkden 9u diğerlerini rahatsız edecek şekilde davranıyorlarsa o screenshotda o lafları diyen adama hak veriyorum. istisnalar kaideyi bozmaz. ben BL'den ayrılmadan önce spam yapıp rezillik çıkaran insanlara "türk müsün" diye soruyorlardı.. şimdi de almış başını gitmiş, daha beter olmuş.. ninja mı ararsın, türkçe konuşup rezillik çıkaran mı, spam yapan mı flood yapan mı, ne ararsan türklerde var o serverda.. ismi HAKAN olan biri tarafından öldürülüp, üstüne 50 kere tükürülüp, 40 kere rude gesture yapılınca insan kızıyor tabi. şehirde duel teklifi gelince "no thanks" diyorsunuz, tekrar geliyor. "i cannot duel right now, i have res sickness". tekrar geliyor teklif, "hey, don't you hear me? please stop asking for it!" tekrar teklif geliyor. "OMFG WHERE ARE YOU FROM JERK?" cevap geliyor: "türküm, delikakanlıyım." migration açıldı, kor'gall'dayım, gayet de mutluyum. orada TURKS diye guild yok JANDARMA ASAYİŞ hiç yok.. azerothdasınız ne asayişi ne jandarması? o ss'deki lafı görünce utanıp bozulmanız gerekirdi milletinizin adını kötüye çıkaran insanlar yüzünden, patiye gelip, biz süperiz ama nasıl bize hakaret ederler falan gibi triplerde bulunmayın.. önemli not: başlığı açan arkadaşlar gerçekten birşey yapmamış olabilirsiniz, lafım sözüm size değil.. genel olarak anlatmak istedim. ve evet, they don't understand shit lafına kesinlikle ve kesinlikle tüm içtenliğimle katılıyorum.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ama Jannissaries var :P[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 thelegbra türk oyuncuların BL de über süper terbiyeli ve düzgün olup/olmamasıyla ilgili birşey yok ki burada, haklısın dediğinde ama yeri burası değil, konu o değil çünkü konuyu açan arkadaş ne yapıldığını, neden o sözlerin edildiğini açıklamış, tamamen ingame bir olay. said: "o ss'deki lafı görünce utanıp bozulmanız gerekirdi milletinizin adını kötüye çıkaran insanlar yüzünden, patiye gelip, biz süperiz ama nasıl bize hakaret ederler falan gibi triplerde bulunmayın.. " "başlığı açan arkadaşlar gerçekten birşey yapmamış olabilirsiniz, lafım sözüm size değil.. genel olarak anlatmak istedim. " ikisini de başlığı açanlara söylemişsin nasıl lafın onlara değil ben onu anlamadım.öbür olay yazmış arkadaşlara da demiş olabilirsin tabii ama yazdığın öyle gözükmemiş. bence senin sorunun fazla genel olarak anlatmak, bir iki türkün yaptığını genele vurup, oyun kurallarıyla yasak olduğu belirtilen birşey yapılmış olmasına rağmen haksız olduklarını söylüyorsun.şahsen senin yazdıklarından 10 kat beterini yaptığını gördüğüm türk oyuncular oldu.o onların öküzlüğü diyip geçtim. evet ırkçılık değil sözlük anlamı olarak ancak şahsen daha yakın bir kelime bulamadım, etnik falan mı demeliydik neyse.. sözcük dağırcığım yetmedi.öbür yazanların da yetmemiş herhalde veya onlar da benim gibi algılamış.herkes burada ne denmek istediğini anlamış, birtek sen anlamak istememişsin diye düşünüyorum. olaya dönünce, şahsen burada bikbik edip official forumlarda etmedim zira olayı birebir yaşayan insanların yapması gerekir diye düşündüm ki ben bu insanlar arasında değilim, eminim onlar da gereğini yapmıştır ki gereği forumlara birşeyler yazmak değil zira ticket ile çözülebilecek bir olay. http://wow-europe.com/en/policy/harassmentp2.html#b Racial/Ethnic This category includes both clear and masked language which: * Promotes racial/ethnic hatred * Is recognized as a racial/ethnic slur * Alludes to symbols of racial/ethnic hatred said: If a player is found to have used such language, he/she may: * Be temporarily or permanently suspended from the game * Be given a Final Warning, any further Terms Of Use violations will result in account closure. görüldüğü gibi tamamen bu konuya giren bir olay.işin ucu denildiği gibi GM lere bakıyor ancak ben fransızlar diye yanlı davranacaklarını hiç sanmıyorum, hele fedaykin in yazdığı başka forumlarla blizzard gibi ticari bir kurumu bir tutmasını hiç anlamadım.ha evet, blizzard gm leri daha önce defalarca sıçtı ancak onlar da insan, 2 milyon wow hesabı var, bir sürü GM var elbet çürük elma çıkar.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Askere gittikten sonra bu konularda daha hassas oluo insan :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kırmızı mavi yeşil siyah hepimiz insaniz bosverin bu işler ile yormayın kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 legbra'ya katilmadigim en ufak bir nokta varsa vurun kellemi.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: thelegbra, 16 Haziran 2005 05:34 tarihinde demiş ki: burada bıkbık ötenleri göremedim ben wow forumlarında? ayrıca oraya yazanlar racism demiş, burada ırkçılık nerede onu da anlamadım ben? türkler bir ırk mı? hayır, milletiz.. eğer oynayan 10 türkden 9u diğerlerini rahatsız edecek şekilde davranıyorlarsa o screenshotda o lafları diyen adama hak veriyorum. istisnalar kaideyi bozmaz. ben BL'den ayrılmadan önce spam yapıp rezillik çıkaran insanlara "türk müsün" diye soruyorlardı.. şimdi de almış başını gitmiş, daha beter olmuş.. ninja mı ararsın, türkçe konuşup rezillik çıkaran mı, spam yapan mı flood yapan mı, ne ararsan türklerde var o serverda.. ismi HAKAN olan biri tarafından öldürülüp, üstüne 50 kere tükürülüp, 40 kere rude gesture yapılınca insan kızıyor tabi. şehirde duel teklifi gelince "no thanks" diyorsunuz, tekrar geliyor. "i cannot duel right now, i have res sickness". tekrar geliyor teklif, "hey, don't you hear me? please stop asking for it!" tekrar teklif geliyor. "OMFG WHERE ARE YOU FROM JERK?" cevap geliyor: "türküm, delikakanlıyım." migration açıldı, kor'gall'dayım, gayet de mutluyum. orada TURKS diye guild yok JANDARMA ASAYİŞ hiç yok.. azerothdasınız ne asayişi ne jandarması? o ss'deki lafı görünce utanıp bozulmanız gerekirdi milletinizin adını kötüye çıkaran insanlar yüzünden, patiye gelip, biz süperiz ama nasıl bize hakaret ederler falan gibi triplerde bulunmayın.. önemli not: başlığı açan arkadaşlar gerçekten birşey yapmamış olabilirsiniz, lafım sözüm size değil.. genel olarak anlatmak istedim. ve evet, they don't understand shit lafına kesinlikle ve kesinlikle tüm içtenliğimle katılıyorum. Ben Migrationı beklemeden karakteri bıraktıp kaçtım :=) Bir sürü arkadaşımın oynamasına rağmen dayanamadım. +1 direkman :) "they don't understand shit" Yalan mı , DEĞİL!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 türk değilsiniz herhalde de başkası bir bok anlamıyor bunlar diyince alınmıyor, seviyesiz türk oyuncularından baymanızı abartıp saçma genellemeleri destekliyorsunuz.[signature][hline]Violence in my head like a thorn that pierced my skin.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 [signature][hline]DeviantArt gallery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: arcane, 16 Haziran 2005 11:42 tarihinde demiş ki: türk değilsiniz herhalde de başkası bir bok anlamıyor bunlar diyince alınmıyor, seviyesiz türk oyuncularından baymanızı abartıp saçma genellemeleri destekliyorsunuz. +1 bir partıye gırıyorsunuz adamlar from; turk oldugunu ogrenınce atıyor boynunuzu bukup uzaklasıyorsunuz. 2 gun sonra sız ona yaptıgınızda herıf sıze sayıp sovuyor. ee simdi sen bi ark cıkıor, ortada biz turklere yapılan bir genelleme bir saldırı var, sen hala bızı kotulyuorsunuz... 1-2 turkun yaptıgını genele yaymayın. eger oylese o zaman butun isvec, hollanda,norvec hepsi ama hepsi noob,lamer, etc.. cunki bu 1-2 kisi her millette mevcut.. oyunda millet tartısması, ohm u suck olayı gercekten bay verdi. turk kankımde var oyunda, yunan arkadasım, guney kıbrıstan.. heryerden... burda yapılması gereken kendı aramızda tartısmayı bırakıp wow-europeda bır anca topici acmak.. acıldıysa buraya linki biri bi zahmet yazsın[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kısacası açıldı mı topic?[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Açıldı, birazdan linki veriyorum.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-general-en&t=335206&p=1&tmp=1#post335206 EU forumlarında bir arkadaş açmış topic saolsun.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: arcane, 16 Haziran 2005 11:42 tarihinde demiş ki: türk değilsiniz herhalde de başkası bir bok anlamıyor bunlar diyince alınmıyor, seviyesiz türk oyuncularından baymanızı abartıp saçma genellemeleri destekliyorsunuz. Eheh doaldır abi , ben kendim aynı lafı edip server değiştirmiş adamım. O serverda türk guildi olalım dienlere allah korusun Türkler benden uzak dursun diyen adamım. Kusura bakma adam genelleme yapmış ve doğru bir genelleme yapmış. İstisnalar kaideleri bozmaz. Olayda adı geçenlerin bu genellemeye dahil olup olmamaları önemli deil. Free shard gençliği , hayatında ilk defa gerçek bir mmo oynamaya kalkarsa böle oluyor , herkes kaldıramıyor ve freeshardlardaki tutumlarını sürdürüyolar :=) Türklerde zaman geçtikce öğrenicek.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şimdi /yell yapıp im poor pls give me 1 gold yazan türklere mi kızarsınız yoksa bir iki türk ün bunları yaptığını görüp bütün türklere kötü yorumlarda bulunan yabancılara mı?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Su an EU forumlarinda acilan topici okudum. Ya rezil ediyo bazi gerizekalilar bizi. Ben Avustralya'da yasiyorum 1 yila yakin bir suredir. Daha 1 kisi gormedim Turkler'le ilgili yanlis bisi desin. Bi gerzek vardi simdi hangi ulkeden oldugunu solemiyim, Anzak Gununde(Geliboluda kaybettikleri askerleri andiklari gun) geldi bugun kimseye Turk oldugunu soyleme basin belaya girmesin gibisinden talihsiz bir laf etti, sonra ordan benim Avustralyali arkadaslardan biri gelip "onlar bizi oldurmedi biz Ingilterenin gaziyla ulkemizden kalkip onlarin topraklarini isgal etmeye gittik onlarda agzimizin payini verdiler" diyerek cok guzel o zati g.t etti. Simdi diyeceksiniz bu ornegi niye verdim, burda insanlar seviyo Turkleri cok, kimle konussam misafirperver sicak kanli insanlar vs. diyo. Amerikali turistlerlede cok konusma firsatim oldu onlarda ayni seyleri diyo. Ben ulkem hakkinda bu kadar cok guzel seyler duyarken birkac gerzek-amele ruhlu-cahil yurdum insanim yuzunden Turklerin adinin boyle kotulenmesini istemiyorum. Bos Ultima Online veya Counter Strike daki muhabbetleri yapacaginiz oyun degil bu. 15 yasindakide oynuyo 55 yasindakide oynuyo. Ya adam gibi davranin, ya hic konusmadan adabinizla oynayin, yada uo veya cs ye geri donun kufurlesin butun gun.. Birakin su bos hareketleri, bu hareketlerle anca sanal alem dunyasinda kaybolursunuz.. PS:Aramizda seviyeli arkadaslar cok sayida, lutfen ustlerine alinmasinlar..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar