Agirol Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bi bakın fazla bi şey kaybetmezsiniz. http://www.oktaysinanoglu.kimdir.com/[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 O da bi şey mi? Ben de Türkiye'nin yetiştirdiği dünyanın en iyi generaliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 sen bi *** deilsin[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben bilim pipili kızıyım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 valla siteden baktım bilimsel çalışmalarına ordan pek bişey anlamadım bu adam necidir ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 www.oktaysinanoglu.kimdir.com www.okyansinanoglu.banane.com[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Fistan, 15 Haziran 2005 20:17 tarihinde demiş ki: sen bi *** deilsin lol musun hahaha =)[signature][hline]Pyramos, 11 Aralık 2004 21:08 tarihinde demiş ki: Abi diyecek bişi bulamıyorum ya yemin ederim adam POST kasıyor ulan okumadan hosgeldin demiş.bu konun neresine hosgeldin diyebilir bir insan anlamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Fistan, 15 Haziran 2005 20:17 tarihinde demiş ki: sen bi *** deilsin o değil, ama ben öyleyim...[signature][hline]Beş Hececiler iamapieceofshit and ihatemyself Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: GeneralGuderian, 15 Haziran 2005 20:14 tarihinde demiş ki: O da bi şey mi? Ben de Türkiye'nin yetiştirdiği dünyanın en iyi generaliyim. O_o Bu ne şimdi, forumda RP cinsinden birşey mi?[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 15 Haziran 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bakın karışmak istememde verdiginiz tavırları yanmlış buluorum.. oktay sinanoglu ozlelikle dil ustuen çalışmalarıyla dunyada ünlü ödüllü bir bilim adamımızdır.... kendisi cok sever sayarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 En son bizim okula geldi konferansa, zeki ve çalışkan olduğu kadar tombul ve şeker bir şahıstır, esprili bir kimsedir. Saygı, sevgi. Aydınlıkta yazarken alır okurdum durmadan, bütün kitaplarını falan okuduk bakalım, aydınlık bir kimse, örnek bir şahsiyetr vs. vs. Ancak, bilmeyen kaldı mı diye sormadan edemeyeceğim Sinanoğlu'nu...[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demirbilek2 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 26 yasinda ABD'de Yale uni. Profesor unvani almis, dunyanin gelmis gecmis en genc profesoru, yuzlerce bulusu var ozellikle kimya dalinda, fakat Turk oldugu icin Nobel verilmemis onemli bir bilimadami. Bu gunlerde Turkce egitim uzerine calisiyor. Herseyi bir kenara birakip Turkiye'ye donmus ve mucadelesine devam ediyor. Turkiye Is Bankasi yayinlarinin yayinladigi biyografisi cok ilginc, tavsiye ederim. Kitabi adi : Turk Aynstayni, 500 kusur sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Bonecrusher, 15 Haziran 2005 21:16 tarihinde demiş ki: o değil, ama ben öyleyim... Evet boktan bir arama motorusun sen.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 dünyanın en iyi beyin cerrahı da bi türktü ya neydi adı unuttum ama.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mehmet Öz[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Mehmez Öz de o, yakında verilen bbc belgeselleri haliyle komik bir hal alacak onun durumu da bir de oktay sinanoğlu dil üzerine çalışmalarıyla değil daha çok başka alanlardaki çalışmalarıyla tanının dünya literatüründe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 o kalpçi diilmiydi?[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Evet kalp cerrahıdır mehmet öz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Chiptech, 15 Haziran 2005 21:45 tarihinde demiş ki: dünyanın en iyi beyin cerrahı da bi türktü ya neydi adı unuttum ama. gazi yaşargil[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muratty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Agirol, 15 Haziran 2005 20:08 tarihinde demiş ki: bi bakın fazla bi şey kaybetmezsiniz. http://www.oktaysinanoglu.kimdir.com/ verdiğin Linkle Yazdığın yazının zıtlığının farkındamısn :) Bir e Bi yazıp Türkçemize evet diyen bir sitenin reklamını yapıyorsun.iyi ya.[signature][hline]Titrek Bir Mum Alevinin Havaya Biraktigi Bulanik Bir is Ve Göz gözü Gözmez Bir Sis Değildik biz.. Beni Bilimle Anlat iki Gözüm , Felsefe ile Anla Ve Tarihle YARGILA!! [Bu mesaj muratty tarafından 16 Haziran 2005 09:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Cahit Arf[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 www.sinanoglu.net[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] http://netbux.org/?r=169517 ayda 24$ kazanmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Oktay Sinanoglu!!! Dünyanın en yaygın 5. Dili olan ve 7 Bağımsız devletin Anadili olarak kabul ettiği güzel Türkçemizi yabancı dillerin boyunduruğundan kurtarmak için harekete geçiyoruz. Bu uğurda savaşan en önemli şahsiyet kuşkusuz Oktay Sinanoğlu. "ABD Bilim ve Sanat Akademisi"nin ilk ve tek Türk üyesi; iki kere Nobel adayı... Kim bu adam? Kim bu çetin Türkçe öğretim savaşçısı? Onu niye hepimiz yeterince tanımıyoruz?Oktay Sinanoğlu, ABD gibi bir ülkede çok genç yaşında profesör olmuş bir harika çocuk.Kaç yaşında mı profesör oldu? 26 yaşında.Batının profesörlük makamını kurduğu günden beri Sinanoğlu kadar genç yaşta bu ünvana layık görülmüş başka bir isim daha yok. Onun tek amacı var Türkçe'yi yabancı dillerden korumak ve geliştirmek.Burada bize düşen görev Atatürk'ün istediği gibi bir Türk genci olmak, Türkçe'mizi geliştirmek. Ülkemizdeki Türkçe'nin itilip kakılarak, herhangi bir sömürgedeki "yerli dili" muamelesi görmesinden son derece rahatsız olan dostları aramıza bekleriz. Arkadaşlar hepimizin bildiği üzere bir ülkenin kültürü yozlaştırılırsa, o ülkenin geleceği yokedilmiş demektir.Biz müthiş bir geçmişe sahip olan dilimizi korumak ve geliştirilmesinden yanayız.Dilimize giren yabancı kelimeleri tamamıyla silmek değil yerlerine Öz Türkçemizden kelimeler yerleştirmeliyiz.[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeneralGuderian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Aslında çok duyarlı bir metin yazmışsın Platon. Eşsiz yorumlarımla seni desteklemek isterdim ama bir türlü kafamı toplayamadım. Dün beni karargahımda ziyaret eden paticiklerle yaşadığımız dakikaların etkisinden hala kurtulamadım. Şu anda tatlı anılarımla başbaşayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: GeneralGuderian, 16 Haziran 2005 15:18 tarihinde demiş ki: Eşsiz yorumlarımla seni desteklemek isterdim ama bir türlü kafamı toplayamadım. Düşünmen yeter.Teşekkür ederim...[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar