Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Rexxar ve Saz Arkadasi Misha[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 :D peki bi şey sorucam bunlar Hordelara da hated mı kırmızı mı görünüyo yoksa kankamılar ?[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu arda tırmana gerek yoktu arkadaşlardan, sen dalmadıkca bişey yapmıyolar. Bu arada kendileri Champion of Horde'dur yetmemiştir Battle standart bearer of horde'un (sancağı savaşta bu amcam taşımıştır yanı) tabı kendisi wandere bi arkadatır gelemez ole şehre falan bundan dolayı unvanları dursada kensidi ole gezer durur, horde ken şole bi digin desolace'a yuruyun birlikte bi sohbet edin[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eh en azından misha doğru düzgün, rexxar ın önden görüntüsü var mı ? eskiden çok salak bi skini vardı wc3 ile alakası yoktu umarım değiştirmişlerdir de koskoca rexxar kepaze olmaya devam etmiyordur...[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hala pek benzemiyo zaten, kurku falan cıkarmışlar yerine zırh koymuşlar falan olmmaış hiç. Gayet sade yarı cıplak kafasına kurt kafa derisi takmış bi eleman yapıcaklardı, yeticekti bize ne guzel ama yapmamışlar.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bir-iki horde bunlarla çene çalıyordu, gittim selam verdim kendisine. saygı duyarım bir miktar.. haa tabii kürk giyecekti ama zilyon armoru olacaktı. biz de plate + kalkan giyecektik daha az armorla gezecektik..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bazı nubi horde oyuncuları rexxar'ı town guard filan sanıp kanatları altına girmeye çalışarak frost boltlarımdan kurtulmaya çalışmıştı. rexxar'ın ayaklarının altında ezildi cesetleri mhahah.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aaa misha lan , oha şimdi kafama dank etti bonus campaign'de oldukları. pes.[signature][hline]valandil ownz j0o! she is the one that i adore creed of my silent suffocation . WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eski dostlar deyince Tyrande Whisperwind ve Jaina Proudmoore nerde ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 tyrande darnassus da jaina theramore island da[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Benim de aklıma şey gelmişti geçenlerde. Acaba bir topic açsak, warcraft'taki ünlü karakterlerin WoW'daki durumlarının screenshotlarını alıp koysak oraya. Mesela Ogrimarda Thrall var, onun resmi olabilir. İşte yukardaki Rexar var. Grom Hellscream'in anıt mezarı var vs vs.. İyi bir kaynak olacağını düşünüyorum. Ha bir de aynı karakterin warcraft 3'ten, warcraft 2'den felan alınmış screenshotları da olsa, şahane olur düşüncesindeyim. said: Saeros, 14 Haziran 2005 03:27 tarihinde demiş ki: bazı nubi horde oyuncuları rexxar'ı town guard filan sanıp kanatları altına girmeye çalışarak frost boltlarımdan kurtulmaya çalışmıştı. rexxar'ın ayaklarının altında ezildi cesetleri mhahah. aslında şu tip karakterleri town guard tarzında birşey yapsalar. yani mesela yakınlarında birisi horde ile kavga ediyorsa, yardıma koşsun mis gibi... şu bahsedilen videoyu izledim. War3 campaign'inde Rexxar Lvl 15 hero oluyordu, karşısına çıkan footmanleri leblebi niyetine yiyordu. Neredeyse hiç damage bile almıyordu. WoW'da ise bu footmanler lvl 55 takılıyor. Yani lvl 60 bir karakteri de çok rahat yenmesi gerekli. Videoyu çekenler ya çok koordineli çalışmışlar, ya da Rexxar güçsüzlendirilmiş biraz. Tamam çoook uzuun süre dayanıyor ortada zor ölüyor, ancak adamı güçsüzleştirmişler gibi geldi bana.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: arcane, 14 Haziran 2005 02:49 tarihinde demiş ki: eh en azından misha doğru düzgün, rexxar ın önden görüntüsü var mı ? eskiden çok salak bi skini vardı wc3 ile alakası yoktu umarım değiştirmişlerdir de koskoca rexxar kepaze olmaya devam etmiyordur... Ya ön tarafta infernaller falan vardı öne geçip çekemedim ama bidaha görürsem çekmeye çalışırım[signature][hline]Fender Squier Strat ımı satıyorum hemide Single-Coil Humbucker lı , ankarada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 har har çok komik olmuş ... Bir de thrall&khrall :D harbi çok matrak olmuş . Resmen anın ruhunu yakalamışsın. /cast Kanka /target thrall[signature][hline] EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 active and kicks ass ;D EU retail( BL) Kara Gnome Warlock 51 resting EU FB Daywalker Dwarf paladine 37 wiped US OB Daywalker Human paladine 18 wiped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu rexxar ın gerçek lvl ı ne biz bi 15 kişi gidip dağıtalım yaw :)[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 62-63 olsa gerek, bir ara yanlarına gittiğimde tyrande ve jaina'nın ss'lerini alır koyarım başkası benden önce koymadıysa.. :) fakat bu karakterlerin hepsi ırkdaşlarından daha cüsseli, birazcık abuk olmuş o iş bence.. bone footman diyorsun da footman'e birebir denk birşey yok zaten oyunda, abomination stitches var lvl 35 zaten o mantıkla bakarsan. hikayenin devamlılığı dışında wc3 ile bir karşılaştırma manasız olur. ha kaldı ki footman'e benzeyen guardlar lvl 40 da oluyor lvl 60 da.. öte taraftan plaguelands'de lvl 55 ghoullar var.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yanlız elemanın ayıya hasta kaldım tame edebiliyormusunuz ( şaka bir yana sabahtan beri decolace de bununla ss almak için gelen hordeleri kesen bendim (15 kill az değil hehe)[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 theramore isle'da ikamet ediyor kendisi lakin bulunduğu kule pek basmaya elverişli değil ve 60'lık guard dolu şehir, tavsiye etmem.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hışşt abi pazar sekiz buçukta buluşup kesioz rexxar ı :P .hordelar sizi de bekleriiz :D aahaha[signature][hline]Lorrotar-47 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 14 Haziran 2005 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abi rexxarı anlarımda thrall nie bizim üç katımız.yada jaina neden leylek .şekil yapalım demişler ama pff yani.bu arada cairne abimizi saygıyla selamlıyoruz.thrall babamızdan sonra en karizma o.ayrıca rexxara saçmasapan grunt sesi veren blizz i de kınıyorum[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 jaina güzel kızdı, böyle biraz içine kapanık dururdu ama çok severdim. böyle hormonlu sebze gibi olmuş.. thrall iyidir büyük dursun o kadar farketmez de, kahramanları hep büyütmüşler, özel dursun diye herhalde. neyse buna da şükür.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 lol be modeli sıçış olan bi tek rexxar sanıyordum jaina ya bak LOL, ya şaka gibi abi nasıl böyle tipsiz yapabilirler bunca şeyi mükemmel yapmışken.betada dalgasına yapıp sonra unutmuşlar mıdır nedir. valla rexxar ın ırkdaşlarından pek boy farkı olduğunu sanmıyorum, kendisi half ogre, aynı şekilde varimathras da nathrezim. thrall bile normal boyuttayken sylvanas, jaina gibi hatunlar neden öyle abartı boyda blizzarda sormak lazım ama doğrusu rexxar ve jaina şu gülünç skinlerle dururken sormasak da olur sanki, sıçmışlar hehe.[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Sam, 14 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki: theramore isle'da ikamet ediyor kendisi lakin bulunduğu kule pek basmaya elverişli değil ve 60'lık guard dolu şehir, tavsiye etmem.. :-p kendisinin bir de 1k dmgli bir blizzard ı varki akıllara zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kafama takıldı bu illidan öldümü ölmedimi.tft de arthas kesti ama wow un history şeysinde outlands e kaçtı diyor.gördüğümüze mi inancaz blizz e mi :) alakasız oldu konuyla ama :-P[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 yaralı cesedi Frozen throne'ın yamaçlarındaki karlara kanlar içinde yığılır diye geciyo. Teoride Frostmourne tarafından acılan o kadar derin bi yadandan kimse sağ kurtulamaz, helede frostmourne gucunun kaynağına o kadar yakınken. Kurtulsa bile Lich King gucunun doruğundayken bu yaralının krallığından cıkmasına izin vermez. Tabi bunlar teoride, maktul Illidan adıyla tanılan, öküz ötesi öküz, bir el hareketiyle yıldırımlar cağıran, yıllarca Burning legion'ın guclerini emmiş, karanlıkta meditasyonun binbir turlusunu yapmış, acının nefretin tutunun zaferin korkunun umudun ve umutsuzluğun bin bir türlüsünün tatmış biriyse, herşey olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bütün bu arkadaşları tanıyoruzda...bi stvde Samantha ..hoof (unuttum soyadını) diye bi tauren hatun dolaşıyor.o kimdirki acaba?[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar