Coldwind Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ağır avcı kötü mü ki hiç yok?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - [i]Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 yeni bi gemi yapabiliyosan direk ondan yapacaksın.. ilede ancak atışları üzerlerine çeksin (cannon fodder) diye yapabilrisinki bi komuta gemisi 10ar 10ar harcıya onları galiba.. (bakmak lazım bilgilere teknikten) Ağır avcı varken Hafif avcı basmak abes kalıyo.. kurvazör de agır avcıları çerez gib igötürüyo.. adamın onlarla alakası kalmamıs :P muhrip yapmıs daha ne :D. (41 komuta gemisi ile daldı biri . 30-40 agır lazer 60 roketatar 11 hafif 15 agır avcı 30-40 hafif lazer 26 kurvazor 6 Büyük nakliye 12 casus 6 solar uydu.. adamın 2 nakliyesini anca uçurabildim gibi birşey.. neyse şimdik çektim kalkanları daha dayanılıyım 1 turn daha tutarım :P)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 oyunda yapilabilecek en mantiklı unite komuta gemisidir. örneğin hafif avci ve agir avci fazla güclü olmamasina ragmen sürümden kazaniyor. komuta muhrip gibi üniteler hafif avcıya teker teker ates ediyor.cünkü hafif avcinin hareket kabiliyeti war.ama komutanın yanına kruvazör koyarsaniz hafif avcılari silip süpürüyor. yani oyundaki ünitelerin birbirlerine bonuslari war.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Arama yaparak para kazan Surf yaparak para kazan(otomatik surf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Abi oha ya o evren 4 değil dimi ? Ulan canım çıkıo Şu Hiperuzay Kademe 4 yapmak için paso kasıyorum ama bafilemezlerse iyidir vallahi 50k kristal var daha 110K lazım oha ya[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Bisi sorcam herkes bir sömürge sayisini yazabilirmi?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 0:D ama impuls motor takımı kademe 2 de.3 olması için kaynak bekliyom.ondan sonra koloni gemisi yapabilcem:D[signature][hline]Para kazanmak için üye ol! başka bir para kazanma sitesi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 evren 2deyim sömürgem 8 tane.asıl kazanci harabeden aldim. ama ekonomiyi sağlam yapinca sırtın yere gelmez. evren3te sömürgelerimi çok iyi geliştirdim.fazla savas yapmadan sadece sömürgelerden aldigim minerallerle geliştim.listede ilk 10daydım kafam atti sildim accountu.ittifaktaki bazı sorunlar yüzünden...[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Arama yaparak para kazan Surf yaparak para kazan(otomatik surf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Sora daldılar ilk 10dan düştün deme :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Buarada sömürge sayım 6,daha fazlasına simdilik gerek yok gibi.zaten yerde yok alakasiz yerlere kurmak istemiyorum 2 tane uzak karakolum var. Nanit süfer bişey ehu herşey yarı yarıya daha çabuk oluyo. Ama yapana kadarda deut deut diye dötü çıkıyo adamın. Bilg 10 yapmak için 300k deut istiyo,oraya gelene kadar kademe 9da 150k daha istiyo ondan önce 75k istiyo falan diye toplasak baya bi tutar yani. Kristalde aynı 200k falan işte. Nanit fabrikası içinde 1m metal gerek 500kda kristal 100k da deut. Geceleri nakliyelerle malları uzaya sürüyorum sabaha gelecek sekildede ayarlıyorum yoksa malları kurtaramam hayatta ehua :)[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 dün 2. evrendeki acc.'a giriyim dedim silinmiş bugün 7. evrenden başladım sinsinati gezegeni :)[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 3:168:11 bu da pozisyonum[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Ufak nakliye yaptım,içim içime sığmıyor :D Bir kaç sorumda var sorayım dedim. 1.Nakliye gemileri ne işe yarar? 2.Solar Uydular ne işe yarar? 3.Depolar önemli mi? 4.Deu.Santralinin seviyesi kaç olmalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bu site çok işine yarar[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Oyunda acayip bir bug var şu aralar. Uzun süredir online olmayan oyuncular (Yanında (i) harfi olanlar) inanılmaz derecede maden üretmeye başladılar. Bazılarında depo bile olmamasına rağmen milyonlarca maden birikmiş durumda :P. Türk sunucularında bunlara saldıranları şu anda cezalandırıyorlar galiba, ama ingiliz sunucularında bu konuda herhangi bir yaptırım yapılacağı şeklinde bir açıklama henüz yapılmadı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Abi Şunu anladım ki bu oyun sabahlayanlar için herifler kuşluk vakti dalıyor Gene Filo dümdüz oldu gene bi bok kalmadı[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Korax, 31 Mayıs 2005 22:53 tarihinde demiş ki: Sora daldılar ilk 10dan düştün deme :) yok dedim ya ittifakta sorun wardi kafam atti patlattim bütün sömürgeleri.nickimide "mina koim bu oyunun" yaptım filo istatisliklerinde öylece durdu.hohoh[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Arama yaparak para kazan Surf yaparak para kazan(otomatik surf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Varya Sırf hırsımdan oynuyorum şu oyunu zevk aldığımdan değil. Oyun hiçbir strateji veya zeka gerektirmiyor. Telefonun saatini ayarla sabah 4-5 e kalk milleti sondala filoyu yolla Oyun sırf bundan ibaret...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Evren 1 De oynuyorum Puanım 19,000+ saldırmak istediğiniz bir yer olursa kordinatları yollayın bana hallediyim adamı .... Bombardiman gemisi basabiliyorum ... (Muhrip araştırmasına 1 lvl kaldı )[signature][hline]Böcek olmayı kabullenenler, ezilince şikayet etmemelidirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: blackchaos, 01 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki: Varya Sırf hırsımdan oynuyorum şu oyunu zevk aldığımdan değil. Oyun hiçbir strateji veya zeka gerektirmiyor. Telefonun saatini ayarla sabah 4-5 e kalk milleti sondala filoyu yolla Oyun sırf bundan ibaret... Evet ama multiplayer oyun olduğundan,basit olduğundan,türkçe olduğundan,sistem istemediğinden oynanılabilir..Ve oynanıyorda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 tahmin ettiğimden biraz daha uzun sürdü ama bıraktım oynamayı ve hesabımı da siliyorum, size kolay gelsin.. utopia daha iyiydi bundan, sistemi oturamamış maalesef..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 heh nanit yapacam diye varya inşallah önümüzdeki 4 saatte basıyom :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bende simdi geciyorum evren 4.e Paticik klani bekle beni ben geliyorum[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Evren 2deyim yalnız ben 4te degil ehehe. Nanit started valla. Yapım süresi 2 gün 36 dk :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Yahu 2 kere mesaj attım girmek için 4. evrende fakat hiç cevap alamadım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 doğaldır bone kurucu :D[signature][hline]o . o .. o/ . o/ .. o/ .. o/ |. | . /|/. /|/ .... |__ .. |__ _______/___/___/_____/____ Kuğu Gölü.. Made by Çukulatalı Korax [Pati halay ve bale ekibi kurucusu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar