Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Rewendor, 15 Haziran 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
Öyledir hakkaten ama :)

6 x 9 = 42 :-?[signature][hline]Click!
Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 15 Haziran 2005 13:40 tarihinde demiş ki:
said:
Rewendor, 15 Haziran 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
Öyledir hakkaten ama :)

6 x 9 = 42 :-?

54 oacak değil ya :D Birazcık araştırma... :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
42 den yapılmaya çalışılmış tavşandır hayat[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
said:
shapshal, 15 Haziran 2005 14:00 tarihinde demiş ki:
42yi bulundurabilirsiniz ama karpuzla yiyemezsiniz.

Önce karpuz'dan izin almak lazım tabii... Ama şu aralar olmaz. ÖSSye çalışıyor. Hele bi ÖSS bitsin, sorasını düşünürüz...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
said:
MartinLGore, 15 Haziran 2005 13:47 tarihinde demiş ki:
4. boyutta hesaplarsan 6x9=42 çıkar.. Hatta 4x5=42 masa x sandalye=42 öküz x ibne = 42, herey 42 çıkar. Çünkü o hayatın anlamıdır..

ispatı nı yapabilirmisin bu denkelmlerin[signature][hline]Power is Everything
Mesaj tarihi:
13 tabanına göre 6x9=42[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü
İçkinin de oradaymış en güzeli
Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz;
Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili
Ö.Hayyam

Mesaj tarihi:
Ben hayatın sırrını çözdüm diyememde bi kaç şey yazmak istiyorum yinede.
şimdi hayat bi kere çok basit bişey.çok fazla ileriyi düşünmemek gerekli.Geçmişten ders çıkarmakda gerekli ama geçmişe dönmek gereksiz.
Mesela ben diyorum ki insan bir çiçek gibi.üstüne basılınca ya da koparılınca ölür gider.işte hayat budur.hayatta kaldıgın sürece nasıl yaşadıgın bence cokta önemli değil.
ferrarin olur, yatların olur yolda giden bi tinerci kafana kor saksıyı çiçek gibi ölürsün.
bence hayat her ne koşulda olursa olsun ondan zevk almaktır.Hiçbirzaman hiçbişeye kafayı takma derecesinde üzülmemek gerekir.çünkü çiçek gibi solar gidersin.
Birde öncede söyledim geçmişinde yaptıklarını düşünerek "aa şunu yapmışım keşke yapmasaydım" demeyeceksin, ya da tam tersi "aa şunu yapmıştım ne güzel günlerdi" yine demeyeceksin.Çünkü bu tamamen gereksiz bi olay oldugunu cok ufak bi düşünmeyle anlarsın.
Diğer insanlarıda düşünmek bi derecede sana zarar verir.Herkese yardım etme gibi bi isteğin olursa ki hemen at onu kurtul ondan.Evet bencil ol.Bu hayat böyle.Hiç kimseyi düşünme.Sana hayatında belki uzun vadede bi katkı sağlayabilir ama totalde hiçbir getirisi olmaz.Bencil ol kendi hayatını yaşa.
Bilgilerini paylaşmaktan biraz korkacaksın bu hayatta.ama bilgi bende diye bi yaılgıya kapılırsan yine zararlı çıkarsın.
Bu kadar yazdım bi bok anlatamadım ya.Mesela bu topice sacma sapan msj yazanları hiç takma.çünkü 1506 yılında ne olmuş hatırlıyormusun?yok ben hatırlamıyorum.işte onlarda 1506 yılı gibi yok olup gidecekler =P
21-ant[signature][hline]Akvaryum Tutorial
Imagine your life without me...+Miserable huh?.
Mesaj tarihi:
Saçma sapan kısmına birşey ekliyeceğim.. biri bir geyik açıyor, bu ben veya bir başkası olabilir, birileri devam ediyor. topic 3. sayfaya ulaşıyor.

Zaten geyik yapılmaması gereken bir konuda biri yaptığı zaman userlar haddini bildiriyor. Ha demek ki herkes bu geyiklerden zevk alıyor (çoğunluk diyebiliriz) bu 3. sayfayada kadar devam edebiliyor.

Peki 3. sayfa yazıyada geyik dersek biraz haksızlık yapmış oluruz. İnsanlar aynı zamanda bilgiyide alıyor. Kimse çıkıp,

Bunu demiyor. Örneğin insanlar 42 nin ciddi ciddi ne olduğunu öğrendi. Ha bilginin gerekliliği gereksizliliği tartışılır. Sonuçta okul hayatımız boyunca öğrendiklerimizinde yüzde 10'u işimize yarıyordur. Ama sonuçta genel-kültür babında bir şeyler alıyor bu insanlar, ben dahil.. Ha olaya biraz daha espritüel yaklaşıyolarlar, biraz daha ince yaklaşıyorlar, e zaten patinin'de farkı bu değil mi? Yoksa gider wikipedia'da takılırdım.. Benim görüşüm budur.[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Mesaj tarihi:
fistan ben sana katılmıyorum. çünkü sen bencil oldukça insanlar da bencil oluyor, sonra yalnız kalıyorsun ve bencil olmak senin benliğine zarar verir hale geliyor...

mesela ben arkadaşlarımdan mümkün olduğunca faydalanmaya çalışırım :) komşumdan deterjan isterim falan... böyle yaparım, çünkü ilişkiler gelişsin isterim. karşı taraf da daha sonra benden birşey istemeye yüz bulabilsin isterim. benden de birşeyler istesin ki bir paylaşım olsun isterim...

hayat paylaşmaktır, birlikte mutlu olmaktır. bencillikle hiçbişe olmaz[signature][hline]Morotetori Kaitennage
  • Yeni Oluştur...