Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donma Problemi

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Ya bende çok beter bir sorun var. Ironforge'a girince pc acayip donmaya başlıyor çok zor dolaşıyorum. Bu herkeste oluyormuş buraya kadar tamam da,Ironforge'dan çıkıp başka biryere gittiğimde bu donma olayı hala devam ediyor aralıklarla ve restart atmadan düzelmiyor. Bu neden olabilir? WoW'u sorunsuz oynayanların sistemleri nelerdir acaba? Bide şöyle birşey var ileride ben kalabalık savaşlara katıldığımda da yine böyle olursa ne olacak? Sorun bağlantı değil çünkü Ironforge'da bakıyorum,ping 400'ü geçmiyor. Zaten pingden dolayı o tarz bir donma olmaz.
Sistemim:
p4 2.4ghz
512ram
Geforce Fx 5200
Anakart Gigabyte GA8SIMLH
Birde fanın ne olduğunu bilmiyorum ama zayıf üflüyor. Zayıf bir fan yani.[signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ram yuzunden olabilir, zira notebook'umda 512mB ram varken benzer takilmalar yasiyordum.

baska birsey de ekran karti olabilir, benzer bir problemi yasiyorduk geforce'un son driver'larini filan denemeni salik veririm. biz cozumu zaten miyadi dolmak uzere olan geforce'umuzu baska bir ekran karti ile degistirmekte bulduk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 15 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
bende simdi insomniaxin son ver.unu indirdim.oyuna girer girmez kapaniyo 32 mb blah blah diyip napmak lazim?
addon kismini ac. sag ustte 32 yaziyo. onu 48 yap.

bunun disinda ironforge olsun orgrimmar olsun, takilmalarin cozumu ram. daha sonra takilmasinin da cozumu ram.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Bir dünya ıvır zıvır kurulu ise makinende ondan yapabilir. Oyuna girmeden önce boş ram miktarını kontrol et. 512 nin 300'ü doluysa oyun takılşması çok doğaldır.O takılmalar ilerleyememeler filan hep ramden yapıyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 15 Haziran 2005 01:35 tarihinde demiş ki:Dom Lap topların soğutma sistemleride oldukca yalandır bence sorun makinenin fazla ısınması, Fanını değiştir bence

ram alinca gecti iste, suanda kapi gibi 700 kusur mB ram'im var.

crash eden ve takilan makine de kiz arkadasimin desktopuydu bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3 Makineden biliyorum,

Video Ayarlarını naparsan ayp,ekran kartın normalde olsa,eğer 512mb RAM in varsa takilir.

512Mb-----> 1024Mb sana tamamen çözüm olacaktır.

512 varken If de yürüyemiyordum habire aşşağıya düşüyordum,hani AH köprüsünün altındaki yere.Kuşlarla rahat rahat takılmadan uçamıyordum...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aquila, 15 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki:
bende simdi insomniaxin son ver.unu indirdim.oyuna girer girmez kapaniyo 32 mb blah blah diyip napmak lazim?

once wow un içindeki interface klasörünü sil.. sonra insom u aç içine at.. ben oyle yaptım çalıştı ama party healt da hata verdi.. birde tailor menusu fln abuk subuk cıkması dışında başka bi sorun yok..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda
Sosyal ağlarda paylaş

bendede 512 ram var Al'Akirdeyim Orgrimmarda bile kasmiyor belki spyware yada virüs olabilir cosmos diyenler var cosmos veya baska bi mod sonucda 32 ram bellek ayarli degilmi ? düşürüp arttirmak elinizde ne lagi saçmalamayin cosmosla ne alakasi var...[signature][hline][Dreadlords]
Regalya

[Bu mesaj Regalya tarafından 15 Haziran 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...