Sensible Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ya bende çok beter bir sorun var. Ironforge'a girince pc acayip donmaya başlıyor çok zor dolaşıyorum. Bu herkeste oluyormuş buraya kadar tamam da,Ironforge'dan çıkıp başka biryere gittiğimde bu donma olayı hala devam ediyor aralıklarla ve restart atmadan düzelmiyor. Bu neden olabilir? WoW'u sorunsuz oynayanların sistemleri nelerdir acaba? Bide şöyle birşey var ileride ben kalabalık savaşlara katıldığımda da yine böyle olursa ne olacak? Sorun bağlantı değil çünkü Ironforge'da bakıyorum,ping 400'ü geçmiyor. Zaten pingden dolayı o tarz bir donma olmaz. Sistemim: p4 2.4ghz 512ram Geforce Fx 5200 Anakart Gigabyte GA8SIMLH Birde fanın ne olduğunu bilmiyorum ama zayıf üflüyor. Zayıf bir fan yani.[signature][hline]Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 e fandandır belki? çok da anlamam ama.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 makinen fazla ısınıyordun benim aklıma bu geldi, yoksa sistemin oyunu kaldırmıyacak bi sitem değil, If deki takılmalar zaten Hardware'ında değil bağlantı sorunlarından doğuyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ram yuzunden olabilir, zira notebook'umda 512mB ram varken benzer takilmalar yasiyordum. baska birsey de ekran karti olabilir, benzer bir problemi yasiyorduk geforce'un son driver'larini filan denemeni salik veririm. biz cozumu zaten miyadi dolmak uzere olan geforce'umuzu baska bir ekran karti ile degistirmekte bulduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 benimde ona benzer bi sistem var bendede oluyo bu sorun ramden kaynaklanıyo olabilir bendede 512mb ram fx5200 falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hmm bende 512 ram le oynuyorum olmuyo böle bi durum. Dom Lap topların soğutma sistemleride oldukca yalandır bence sorun makinenin fazla ısınması, Fanını değiştir bence[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 notebook var bende de, 512 ram. ama kalabalık yerlerde (özellikle if tabii) kasma oluyor baya. ama boş alanlara gidince normale dönüyor yine.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: aquila, 15 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: bende simdi insomniaxin son ver.unu indirdim.oyuna girer girmez kapaniyo 32 mb blah blah diyip napmak lazim? addon kismini ac. sag ustte 32 yaziyo. onu 48 yap. bunun disinda ironforge olsun orgrimmar olsun, takilmalarin cozumu ram. daha sonra takilmasinin da cozumu ram.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Bir dünya ıvır zıvır kurulu ise makinende ondan yapabilir. Oyuna girmeden önce boş ram miktarını kontrol et. 512 nin 300'ü doluysa oyun takılşması çok doğaldır.O takılmalar ilerleyememeler filan hep ramden yapıyor.[signature][hline]The Roof. The Roof The Roof is on fire. We Don't Need No Water. Let The MF Burn. Burn MF BURN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 256 ram le ironforge da bir 5 10 dakika kilitleniyor makine =) Daha adam gibi gezemedim..[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... John_Petrucci öldü yaşasın Lopeth Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 kesinlikle ram'den dolayı. benim de 512 ram'im vardı gittim çıktığı gün saat 3'te wow aldım, 4'te oyunu yükledim biraz dolandım falan. bu böle olmucak dedim saat 7'de 512 ram daha aldım eve geldim rahatladım.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 amd 3.0 512 ram asus anakartla hiç takılmadan oynuyabiliyorum oyunu hatta lvl kasarken allta msn winamp emule falanda açık duruyo ve hiç kasmıyo tabi grafik ayarları full değil normal.yani ölünce siyah beyaz ekran gelsin istersen biraz kasar.[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ekran kartının fanı bozulmuştur %90. Fx5200 lerin çoğunda nedense fan bozuluyor bi bak istersen. Bende aynı problemi yaşıyordum ordan biliyorum :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 1- cosmos (sistemi gereksiz kastırıyo) 2- ram baska sebeplerde olabilir tabi ama ilk bakman gerekenler bunnar. bende sistemi yeni degistirdim amd-64 bit 512 mb ramde ogrimmarda ve kus uçuslarında azda olsa takılma oluyo yani herkesin dedigi gibi ram önemli faktör.[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: Cuce, 15 Haziran 2005 01:35 tarihinde demiş ki:Dom Lap topların soğutma sistemleride oldukca yalandır bence sorun makinenin fazla ısınması, Fanını değiştir bence ram alinca gecti iste, suanda kapi gibi 700 kusur mB ram'im var. crash eden ve takilan makine de kiz arkadasimin desktopuydu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ha o makine baştan sakatmış zaten.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 768mb ram le surunmekteyim ben orgrimmar da. ibook g4 1.0 fsb de onemli bu konuda .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ibook'u olan birisi icin cok konusuyorsun kralnu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 işlemcinin fanının çalışmadığını gördüğümde orgrimmardaki takılmanın sebebini daha iyi anladım.. yeni fan aldım, mutluyum, mesudum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 En az 1gb ram gerekli.[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfenerbahceliler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Ben 3 Makineden biliyorum, Video Ayarlarını naparsan ayp,ekran kartın normalde olsa,eğer 512mb RAM in varsa takilir. 512Mb-----> 1024Mb sana tamamen çözüm olacaktır. 512 varken If de yürüyemiyordum habire aşşağıya düşüyordum,hani AH köprüsünün altındaki yere.Kuşlarla rahat rahat takılmadan uçamıyordum...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: aquila, 15 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: bende simdi insomniaxin son ver.unu indirdim.oyuna girer girmez kapaniyo 32 mb blah blah diyip napmak lazim? once wow un içindeki interface klasörünü sil.. sonra insom u aç içine at.. ben oyle yaptım çalıştı ama party healt da hata verdi.. birde tailor menusu fln abuk subuk cıkması dışında başka bi sorun yok..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: dominic, 15 Haziran 2005 04:45 tarihinde demiş ki: ibook'u olan birisi icin cok konusuyorsun kralnu. naapalim aglamak insanin dogasinda var :p[signature][hline]joyzmaa / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 karakter seçme ekranındaki sol altta addons tuşuna bas. açılan menüde en sağ üstte script memory: 32 mb gibi birşey vardır. o sayıyı arttır istersen. ama ram falan fıstık..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 bendede 512 ram var Al'Akirdeyim Orgrimmarda bile kasmiyor belki spyware yada virüs olabilir cosmos diyenler var cosmos veya baska bi mod sonucda 32 ram bellek ayarli degilmi ? düşürüp arttirmak elinizde ne lagi saçmalamayin cosmosla ne alakasi var...[signature][hline][Dreadlords] Regalya [Bu mesaj Regalya tarafından 15 Haziran 2005 10:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar