Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scare Tactics -INANILMAZ kamera şakaları

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Amerikanın Scfi-fi televizyon kanalının yüksek bütçeli kamera şakaları. İNANILIR gibi değil. Saatlerdir burada toplandık tekrar tekrar izleyip yorumluyoruz.

Önce bunu izleyin derim. Sonra da bunlara bi bakın. İzledikten sonra yorumlamak isterim, bazıları muhteşem.

http://www.scifi.com/scaretactics/exclusive/

İyi eğlenceler.[signature][hline]City Of Heroes :
AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50
Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel, beyendim, yarıldım acıkcası.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

gorilli şakada adamın tırmanışını 8 kere falan izledik heralde.

Link için kusura bakmayın, 4.3 Mbps hızda izledik bunları
Bu kanalın Türkiye'de izlenebilmesini isterdim ama nefis bir yayın var.[signature][hline]City Of Heroes :
AdaSu Science Balster: AsaultRifle/Elec.Manup. L50
Usta Science Scraper: Dark Melee/Regeneration L48
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
Bakmadım daha net yavaş ama

dün tvde izledim en özgün şakalardan biriydi sanırım çok güldüm.

"Yol için işaret çalışmaları yapıyorlar elemanlar sonra bi adamı çeviriyorlar eline kırmızı işaret bayrağı veriyorlar ve yürütmeye başlıyorlar bir anda sokağın diğer yanından ellerinde kırmızı bayrak ve pankart olan 30 kişi adamın arkasında sessizce yürümeye başlıyor.Tam o sırada sokağın ucunda çevik kuvvet beliriyor ellerinde cop ve kalkanlarıyla adamın üstüne yürümeye başlıyorlar adam şaşırıyor arkasına dönünce anlıyor olayı"

çok güzeldi yahu.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...