Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

micheal jackson dvası hakkında [uyarı: argo içeriyor!]

karakedi

Öne çıkan mesajlar

büyük ihtimal ekşi sözlük veya bir klonundan alınmış, içinde bkz falan yazıyor. yinede paylaşayım dedim, her kim yazdı ise süfer özetlemiş dava olayını :) tebriklerimizi iletelim buradan.

said:

leave me alone
earth song
will you be there
gone too soon
we are the world
you are not alone
history
heal the world
they don t care about us
childhood
smile
little susie
speeckless
the lost children
human nature
i ll be there
enjoy yourself
(bkz: vs)

gibi parçaları dünyadaki çocuklara tecavüz etmek için bestelemiş ve yorumlamış birisi ... evet hepsini o besteledi .. beste ağacında ... çocukların götlerini, o beyaz veya siyah tenlerini düşünerek .. dünya barışı veya dünyayı daha iyiye götürmek için değil .. dünyadaki bazı yanlışları işlemek için de değil ... dünyada çocuklara yapılan zulümleri anlatmak için de değil ..

zaten little susie'yi söylerken bu çocuğu sikerek öldürdüm imajı veriyor, will you be there'i koro ile söylerken yaptığı inlemeler seksin bir müjdesi ...
earth song'i götünü yırta yırta söylerken esasında başka şeyler anlatmak istiyormuş haberimiz yok, ağaçları yerlerinden sökerken yatakta 10 kaplan gücünde olurum demek istiyor esasında ... we are the world'ü ise ego tatmini için yazmış ve söylemiş ... ilginç tabi ..

unicef'e en çok yardım yapan sanatçı o değildi. 176 milyon $ ...
afrika'ya bizzat şahsi olarak yardım yapan babamdı. 74 milyon $ ...
history albümünden sonra yapılan dünya turnesinin toplam gelirinden yine afrika'ya yardım yapan kahveci ruhi idi. 14 milyon $ ...
ddrk ile anlaşarak uyuşturucunun kötülüğünü anlatan cd'lerin basımını üstlenen ebendi. 11 milyon $ ...
dangerous turnesinin ardından japonya'da bulunan bir vakfa 11 milyon $ yardım yapan bağ-kur idi ...

(bkz: vs)

evet bunların hepsini iki cuk cuk yapmak için yapmış olabilir.
ibne seni.
[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!

[Bu mesaj karakedi tarafından 14 Haziran 2005 13:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@dorsia

adam orda, "micheal'a sürekli iftira atıyorlar, oysa tersine çocuk vakıflarına ve afrika'ya yardım etmekten hiç çekinmeyen, birçok konserden kazancını bile bağışlamış adam. buna rağmen hala onu bunu yaptı diyorsanız evet kesin doğrudur, ne diyeyim" gibisinden bir yorum yapmış. ya da bana öyle geldi.

adamın bu fikrine mi karşısın yoksa adamın yazış biçimine mi?[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Haziran 2005 15:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 14 Haziran 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
Bencede rezil bir yorum.

Sonuçta kanıtlar var herşey ortada.
Bağış yapıyor diye suçsuzluğumu ispatlanıyor

çok saçma...

kanıtlar mı var?
beraat etti hatırlatırım..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 14 Haziran 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 14 Haziran 2005 15:39 tarihinde demiş ki:
Bencede rezil bir yorum.

Sonuçta kanıtlar var herşey ortada.
Bağış yapıyor diye suçsuzluğumu ispatlanıyor

çok saçma...

kanıtlar mı var?
beraat etti hatırlatırım..

Sonuç olarak adam yargılandı beraat etmedi davası sürüyor sanırım.
Adama karalama kampanyası yapsalar
neden şimdi ?
Kariyerinin zirvesindeyken niye yoktu da şimdi çıktı ?[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dorsia, 14 Haziran 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
Yazis bicimine karsiyim...
Kritikse dogru durust edepli olsun...
Bunun gibi mahalle agziyla yapmasin...

Dediğim gibi yorumuna kalmış işte..

Ben edepsizlik olarak almadım.. Sadece haksızlığa uğramış hissetmiş, aynı şekilde cevabı sert olmuş..

Aynı olayı sen yaşa, evine yardımseverlik uğruna hasta bir insan al. Sonra sana, bana taciz etti diye dava açsın tüm dünya'ya rezil ol.
Düşün ki insan haksızlığa, iftiraya uğradığında nasıl sinirlenir, bu adam birde iyilik yaparken haksızlığa uğradı. Çok sinir bozucu birşey. Ve yazıyı yazan arkadaşta muhtemelen michael hayranlarından biri.. O yüzden üslubuda bir o kadar sert olmuş..

Benimde ortaokuldan liseye uzanan yıllardaki müzik kültürümü oluşturan adamdır.. Çok severdim. Dava'ya ben daha çok sinirlenmiştim. Yaşadığım için olayı, adamın üslubunu doğal karşılıyorum..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : MFO- Ali Desidero | arşiv******

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Haziran 2005 15:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

insanların cinsel tercihlerinde özgür kalmasından yanayım,
her ne yapıolarsa bence ne beni nede bi başkasını ilgilendirir...

e ibne orası doğru :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...