Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öööööööööööööööö geldiiiiiiiii (öss)

Giovanni

Öne çıkan mesajlar

össye hepimiz girmeli, kazanmalı.

p.s: anlıyan anladı..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

öss varmış yokmuş hiç umurumda değil ne endişem ne de stress var üzermde. 3 saat orada öküz öküz oturacam 3-5 soru karalayacam ve çıkacam. hatta ben üzülüyorum niye 3 saat diye (uzun süre 3 saat).
bu arada olduğumuz deneme sınavlarının hiçbirinde 3 saat durmadım bakalım öss de nası sabredecez[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senko, 13 Haziran 2005 10:28 tarihinde demiş ki:
öss varmış yokmuş hiç umurumda değil ne endişem ne de stress var üzermde. 3 saat orada öküz öküz oturacam 3-5 soru karalayacam ve çıkacam. hatta ben üzülüyorum niye 3 saat diye (uzun süre 3 saat).
bu arada olduğumuz deneme sınavlarının hiçbirinde 3 saat durmadım bakalım öss de nası sabredecez

sağlam herhalde arkan..gelecek güvencen var..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım...

MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 13 Haziran 2005 02:49 tarihinde demiş ki:
össye hepimiz girmeli, kazanmalı.

süper cvp :-)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 13 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
Öss'ye girecek tüm patilere allah zihin açıklığı versin, başarılar..

Eyw Rexx.

Walla hepimizin Allah yardımcısı olsun. Ben spor akademisi okumayı düşünüyürum. O yüzden bu sene fazla kasmadım kendimi.
Öss'de 220-230 sözel puan bana fazlasıyla yeter.

herkese kolay gelsin![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.

BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki:
neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba
24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Sosyal ağlarda paylaş

Size önemli bir taktik veriyim..

Bu taktikler, anadolu liselerine giriş sınavı öncesinde (o zamanlar ilkokul 5 ten sonra sınava giriyordun) Ahmet Buhan adlı dengesiz bi adamın (hayatımı kararttı, halen ismi bile aklımda ühühü) hazırladığı Matematik test kitaplarının birinin arkasında yazıyordu..

- Çocuklar sınava girerken altınıza bez bağlayın, eğer ki sınav sırasında çişiniz gelirse altınıza bırakın. Kesinlikle sıradan kalkarak ne kendi dikkatinizi ne de arkadaşlarınızın dikkatini dağıtınız, demeye çalışan bir cümle vardı tam böyle olmasada.

Tabii ki altıma bez bağlayıp girmedim sınava ama hep merak ettim bunca senedir. Yani altıma işesem daha mı az rahatsız olucam? Yani sonuçta insanlık dışı iğrenç bir görüntü oluşacak. Hatta bir süre sonra koku ile bunu destekliycez. Koca sınavda bu hiç mi konsantre dağıtmıyacak yani? İlginç adamdı velhasıl Ahmet Buhan..

Zaten bendeki sigortaları attıran, devreleri yaktıran bi kaç kişi/şeyden biridir bu Ahmet Buhan...

Bir diğeri için (bkz: clementine)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MartinLGore, 13 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
... Ahmet Buhan...

benim ortaokuldaki matematik hocam mehmet buhandı dayı mı kuzen mi yiğen mi öyle bişiler bunlar[signature][hline]açımm açç
Msn adresim
karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...