Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yeter artıkın dayanamıyorum ben ühühüüü 1 senedir aynı sorular böhüüüüüüü[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bitmek uzere ya... aglama =( 2 sene dayanmıssın sık disini son bikac gun bak iste... sora kurtulucaksin sonsuza dek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 haftaya bugün geçicek ya sıkın biraz dişinizi (tabi dışardan konusmak kolay:D )[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sabredin , son hafta...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 biz IkInDIk siz de IkInIn :=)[signature][hline]Kıskançlık,yeterince sevilmemekten duyulan bir korkudur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 çok rahat bir sene geçirdim,çalışmadım,yattım 1 haftaya yakındır da bilgisayar,adsl takılıyorum iice koptum össden hatta hayattan koptum allah sonumu hayır ede..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 össye hepimiz girmeli, kazanmalı. p.s: anlıyan anladı..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 offfffffff seneyede bize[signature][hline]bunun kadar guzel imzalar istiyorsaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 19'unda evet, ropdöşambırla girmeyi düşünüyorum sınava.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Eh evet 2. denemem..Yine çalışmayı unuttum ben ama..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öss varmış yokmuş hiç umurumda değil ne endişem ne de stress var üzermde. 3 saat orada öküz öküz oturacam 3-5 soru karalayacam ve çıkacam. hatta ben üzülüyorum niye 3 saat diye (uzun süre 3 saat). bu arada olduğumuz deneme sınavlarının hiçbirinde 3 saat durmadım bakalım öss de nası sabredecez[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: senko, 13 Haziran 2005 10:28 tarihinde demiş ki: öss varmış yokmuş hiç umurumda değil ne endişem ne de stress var üzermde. 3 saat orada öküz öküz oturacam 3-5 soru karalayacam ve çıkacam. hatta ben üzülüyorum niye 3 saat diye (uzun süre 3 saat). bu arada olduğumuz deneme sınavlarının hiçbirinde 3 saat durmadım bakalım öss de nası sabredecez sağlam herhalde arkan..gelecek güvencen var..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Mayhem, 13 Haziran 2005 02:49 tarihinde demiş ki: össye hepimiz girmeli, kazanmalı. süper cvp :-)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------ ''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 seneye kaçında bu sınav hedesi?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Öss'ye girecek tüm patilere allah zihin açıklığı versin, başarılar..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bunaldim. ölmek uzereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Zagg, 13 Haziran 2005 13:30 tarihinde demiş ki: Öss'ye girecek tüm patilere allah zihin açıklığı versin, başarılar.. Eyw Rexx. Walla hepimizin Allah yardımcısı olsun. Ben spor akademisi okumayı düşünüyürum. O yüzden bu sene fazla kasmadım kendimi. Öss'de 220-230 sözel puan bana fazlasıyla yeter. herkese kolay gelsin![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 canım cekti... oss yemi girsemmm?[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Size önemli bir taktik veriyim.. Bu taktikler, anadolu liselerine giriş sınavı öncesinde (o zamanlar ilkokul 5 ten sonra sınava giriyordun) Ahmet Buhan adlı dengesiz bi adamın (hayatımı kararttı, halen ismi bile aklımda ühühü) hazırladığı Matematik test kitaplarının birinin arkasında yazıyordu.. - Çocuklar sınava girerken altınıza bez bağlayın, eğer ki sınav sırasında çişiniz gelirse altınıza bırakın. Kesinlikle sıradan kalkarak ne kendi dikkatinizi ne de arkadaşlarınızın dikkatini dağıtınız, demeye çalışan bir cümle vardı tam böyle olmasada. Tabii ki altıma bez bağlayıp girmedim sınava ama hep merak ettim bunca senedir. Yani altıma işesem daha mı az rahatsız olucam? Yani sonuçta insanlık dışı iğrenç bir görüntü oluşacak. Hatta bir süre sonra koku ile bunu destekliycez. Koca sınavda bu hiç mi konsantre dağıtmıyacak yani? İlginç adamdı velhasıl Ahmet Buhan.. Zaten bendeki sigortaları attıran, devreleri yaktıran bi kaç kişi/şeyden biridir bu Ahmet Buhan... Bir diğeri için (bkz: clementine)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 yuha artık diyorum altına bez bağlamak fln. şaka yapmıştır sanırım adam.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Yok ya ciddiyim. Bunun gibi bir dizi öneri ile doluydu en arka kapak.. Ki ben bez bağlama olayını duydum öss de bile bi sürü yapan varmış.. (Genele göre çok çok az yine tabii)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ve hatta : http://www.milliyet.com/2004/06/18/son/sontur12.html Bir de son dakika haberi olarak girmiş siteye.. [Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: mutos, 13 Haziran 2005 15:09 tarihinde demiş ki: canım cekti... oss yemi girsemmm? *!kolları sıvar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: CrayTotem, 13 Haziran 2005 04:07 tarihinde demiş ki: Yine çalışmayı unuttum ben ama.. rofl[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: MartinLGore, 13 Haziran 2005 15:20 tarihinde demiş ki: ... Ahmet Buhan... benim ortaokuldaki matematik hocam mehmet buhandı dayı mı kuzen mi yiğen mi öyle bişiler bunlar[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar