Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Etiraf edirem !!

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

komıkler yaw
ne demıs ünlü düşünür
cem yılmaz
"kendıne yapılmasını ıstemedıgın seylerı baskalarına yap cok zewklı oluyor" . . . .[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 07 Eylül 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
amma velakin gerçek türkçe budur!

Hayır işte değil yanılıyorsun. Türkiye türkçesi ne kadar değişti ise onların ki de o kadar değişti...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel

10 Milyon Dolar verseler Doom3'ü oynamam. Kötü olduğundan değil ... KORKUYORUM ULAN ÜHÜH!

Sosyal ağlarda paylaş

tabiki
ama türkiye türkçesi kadar folloş bi dil varmı?

onlarda sadece rusçadan etkilenme var.uzun yıllar rus buyruğu altında yaşadıkları için.

Fakat bizimkisi kadar değil.
Dil bilimcileri kullandığımız her 3 kelimeden 1 nin yabancı(alamanca ingilizce farsça arapça latince) kelime olduğunu söylüyor.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

black,onlarınkide gerçek değil asıl Türkçe Göktürk Türkçesi'dir onu bilende bir elin parmaklarını geçmez.Ayrıca bir arkadaş Türkiye Türkçe'si komik geliyor demiş,Türkçe anlamayan insanların kulağına güzel gelir.[signature][hline]tksmtr!
Krynn Online yakında..
BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki:
elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem

[Bu mesaj Apache tarafından 08 Eylül 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bezen yashadighimiz normal dinc heyat bize maraqsiz gelir.Heyecanli bir shey axtaririq.Amma heyatimiz ustunden esen gizli kulekleri gormuruk.Bashimiz ustune toplashan merhemet buludlari ise goylere qalxacaq dua dolu sozleri gozleyir.Butun umidlerin kesildiyi bir anda o yaghishini yaghdirir ve yeniden bir heyat dolu umid cucerir!Bu da yeni bir maceranin bashlanmasi demek!

LOL!
"O zananx anunuza doaram!" diye bir sayfada bir şey görüp,yarılmadan beter oldum! :lol: :D[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Hiç Bitmeyen Özgürlük...Pédalé!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 07 Eylül 2004 13:52 tarihinde demiş ki:
ses ver =)
qadın seher = kadın
Kişi seher = erkek

amma velakin gerçek türkçe budur!

Haha yanlış anlamışzın. cinsiyet :kadın [virgül] seher : biryer

seher, şehir demek
kadın şeher haé haha, gerçek türkçe puahahahahah :)[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Sosyal ağlarda paylaş

• 9 ay sonra ...
Etirafçıların aslında demek istedikleri :

----------
Salam millet.Menim size bele bir etirafim var.. Bilmirem bizim camaat nece qebul edecek amma men yazmaliyam.. 4 il bundan qabaq bir oglanla tanish oldum o mene evlenmek teklif etdi ..Men ise ona otkaz eledim ..3il o mene hemishe evlenmek teklif eledinn amma men her defe razilashmirdim..Bu yaxinlarda ozunden oyrendimki artiq o evlidi..Men ise onu cox sevirem ..Indi ozumu gunahlandiriram ki men ozu seve seve razi olmadim ona getmeye:((Indi onnan tez tez telefonda danishiram onu yadimdan cixara bilmirem..amma biliremki bunu axiri yoxdu..ondan ayrilsam yaxshidi :((
-------------

Yani diyor ki;

Selam millet. Benim size bir itirafım var.. Bilmiyorum ahali nasıl kabul edicek ama ben yazcıam yine de.. 4 yıl önce kabak gibi bir oğlanla tanıştım. O benle evlenmek istedi ben ise her seferinde redettim.. 3 yıl peşimden koştu ben evlilik teklifini kabul etmedim. Şimdi öğrendim ki o artık evlenmiş. Ben ise onu çok seviyorum. Şimdi paso telefonda görüşüyoruz, onu aklımdan çıkaramıyorum. Ama biliyorum artık olmaz. Ondan ayrılsam iyiydi..

---------

Yani diyor ki; bir müslümanın 3 kase balı varsa hepsini yesin, cırcır olsun....

---------

Yani diyor ki; oğlan kabak mabaktı ama, evde kaldık, oğlan olsun taştan olsun yine de razıyım.

Edit: Anladığım kadarı ile çevirdim. Yanlış çevirmiş olabilirim. Biliyorsanız siz daha yahşi çevirirsiniz artık..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****

[Bu mesaj MartinLGore tarafından 13 Haziran 2005 08:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

salam menim bu forumda kohne nikim vardi ama shifresi yadimnan cixmisdi ona gore tezesin acdim... etirafim odu ki men o vaxti(2001 de) bakidan cixanda vezyet yaxci doyuldu,bakini soydum cixdim geldim bura...ama soram oyrendimki,sheherivin milletivin qedrini bilmey istiyirsense,bir muddet onnan uzag galmalisan.. bir de bunu bilinki, hec bir millet bize qardash zad doyul !!!
-----------------------------------------------------------

WTF[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca

Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!
[TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...