zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 1 ) Seçeceğiniz Race(Neden) 2 ) Seçeceğiniz Class(Neden) 3 ) Savaşçı iseniz stiliniz(Kılıç-Kalkan,Tek el,Çift el)(Neden;P) 4 ) Bir ırk olarak undeadlerin eklenmesi taraftarımısınız? 5 ) Karakterinizin adı ne olacak? 6 ) PvP hakkında düşünceleriniz. 7 ) Blizzard'ın WoW'un hakkını verebileceğini düşünüyormusunuz?[hline]Geri döndüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 1 ) ORC.W3 çıktığından beri Orc sevdası var. 2 ) Fighter.Savaşta en ön safta yer almak için. 3 ) Tabii ki balta.One handed 2 balta olabilir. 4 ) Hayır.Şu an ki haliyle olmasın.Blizzard ilginç bir fikir sunmadıkça hayır.İskeletler ve Zombiler henüz npc creep. 5 ) Orc a yakışır bir isim olacak 6 ) PvP ağırlıklı oynamayı düşünüyorum.Öyle olmayacak ancak uo daki fel şeklinde olmasını isterdim 7 ) Blizzard ın iyi iş çıkaracağı konusunda şüphem yoktu, video ss ve yazılar da bu yönde zaten.[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 1 ) Nightelf çünkü orc emer 2 ) druid çünkü güzel geliyor bana tree entler polymorphlar fln 3 ) savaşçı deilim ama druidler silah kullanabilecekse iki scimitar yada katana olursa 4 ) evet 5 ) karar vermedim 7 ) evet[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 -Human -Warrior (swords not words) -çift kılıç yada balta. Drizzt özentisiyim :D -hayır, npc onlar, olmaz -Liste yaptım ordan seçicem -girilebilir -evet, şu an için swg nin önünde gidio bence wow[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: tunca, 19 May 2003 21:24 tarihinde demiş ki: ... 2 ) druid çünkü güzel geliyor bana tree entler polymorphlar fln ... ent? [silerimmm] neyse, 1. night elf, patideki orclara killik olsun diye saka bi yana severim high elfler gibi sut degiller 2. warlock dusunuyorum eger elfler olabiliyosa 3. tabiki two weapon 4. secilmesin, ama creep olarak kalsin 5. karar vermedim 6. arcane'in dedigi gibi fel turunden bisiler olsaydi harika olurdu herzaman dedigim gibi bi PvP serveri acarlarsa guzel olabilir daoctaki gibi arenalar falan biyandan sora bayar cunku gank mank yapamazsin 7. verir, dudagindan optum blizz[hline] [Bu mesaj AssassiN tarafından 19 May 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Valla ben bütün karakterlerden açmayı düşünüyorum ama özellikle oynadığım karakterim orc olacak. ama warrior mu olur shaman mı olur bilemeyecem.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 1 ) Orc, vahşi bir karakter role-play'i yapmak istediğim için 2 ) Savaşçı olucam, kan kokusunu yeterince tatmak için 3 ) Two-Handed bir balta isterim, kodummu kafası birdaha yerinde durmaması için 4 ) Bana koymaz valla, kelle kelledir ama kansız olması keyfimi bozabilir 5 ) Daha düşünmedim ama araştırıp bişi koyucam 6 ) PvP'de eğerki ping'im el verirse aktif olmayı planlıyorum, olmazsa oynamam 7 ) Bu kadar bekletiyorlar, vermezlerse kötü olur[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 1)Insan mecburen....Dragon olamam sanırım :) 2)Mage.......sence neden? 3)sılah?? ne gerek var.... 4)Neden olmasın daha cok deney aletı ve kesılcek et demek....belkı sonradan Lıch kasılabılır....olursa tabı 5)Lıstem var....namımıza yakısanı koyacaz elbet..:) 6)PvPmı.....herhangı lolo yapan ET olursa gucu gostermek ıcın yapılabılır... 7)Blizzard yapamazsa kımse yapamaz...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: AssassiN, 19 May 2003 22:32 tarihinde demiş ki: said: tunca, 19 May 2003 21:24 tarihinde demiş ki: ... 2 ) druid çünkü güzel geliyor bana tree entler polymorphlar fln ... ent? [silerimmm] neyse, 1. night elf, patideki orclara killik olsun diye saka bi yana severim high elfler gibi sut degiller 2. warlock dusunuyorum eger elfler olabiliyosa 3. tabiki two weapon 4. secilmesin, ama creep olarak kalsin 5. karar vermedim 6. arcane'in dedigi gibi fel turunden bisiler olsaydi harika olurdu herzaman dedigim gibi bi PvP serveri acarlarsa guzel olabilir daoctaki gibi arenalar falan biyandan sora bayar cunku gank mank yapamazsin 7. verir, dudagindan optum blizz[hline] [Bu mesaj AssassiN tarafından 19 May 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] evet ent hani agac adam ondan wc3 yaratiyodu druid olan hero bundada ole bisi olabilir die dusundum[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente BonePART demiş ki: hade aslanlarım salıverin hormonları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 ha treant hos olabilir dogru[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bu arada bizim tribe taki arkadaşlar kim shaman olacak ona karar verelim en az 1 shaman olmalı el üstünde tutulmalı[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 1) Orc 2) Fighter 3) Balta, one handed 2 balta da olabilir, çift elli tek balta da.. 4) İskeletlere ve necromancerlara karşı savaşmak iyi olur. Ancak herkes necromancer olur. 5) Bonecrusher 6) UO gibi olmasın aman. PK'lardan ve süper güçlü kişilerden sıkıldım. Herkesin bir vuruşta ölebilme ihtimalı olsun. Gerçek hayattaki gibi. 7) Blizzard WoW gibi bir oyunu yapabilecek tek firma.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 bir vuruşta öldürmeyi unut bence :)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 1 ) Human - nedeni hmmm abudik gubudik şelerden sıkıldım belki ondandır :) ama sonuçta burda ilk karakterimden bahsediyorum daha sonra diğer şeler de olabilir 2 ) Warrior -- karizma bir savasçı olmak istiyorum :) 3 ) oyunda karar verilir aslında pek emin değilim ama halberd gibim kocaman bişi olabilir :) veya kılıc kalkan da iyi olur meydan savaşı filan olursa halberd işe yaramaz :) 4 ) hayır. zaten undeadler nerdeyse ortak düşman olmicak mı? yani toplayınca arkalarındaki bosslarla birlikte bayaa güçlü bir düşman olacak bunun playerlara verileceğini sanmıyorum 5 ) oyun gelsin karakter yaratırken düşünürüz :P 6 ) açıkçası üzüldüm biraz kesinlikle fel gibi olmalı şehir dışındaysan tehlikelere açık olacaksın öbür türlüsü çok aptalca geliyor 7 ) Elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 1 ) Orc olup vahşi olmak ya da human archer olup daha legandry takılamk 2 ) 1-kan için vahşet için 2-farklı bir zewk için 3 ) Two-Handed bir balta vahşetin doğal simgesi..arhcer olursam zaten long bow. 4 ) farketmez 5 ) olabilcegin en iyisi. 6 ) pvp için oynucam ping uymazsa hiç oynamam. 7 ) blizzard neyi kötü yaptı ?[hline]POPÇULAR DIŞARI !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 pvp için oynayacağım mantığını unutun bence ya da şöyle söyleyeyim karşındaki insan pvp yapmak istemiyorsa ona saldıramıyorsun ki bu berbat birşey (ticari açıdan iyi ancak oyunun parası benim cebime girmiyor o yüzden ben sevmiyorum eheh)[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deserttwister Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 1-Elf veya dwarf ya da human :) 2-Elf olursa ya archer ya fighter.Dwarf olursa Fighter.Human olursada fighter. 3-Elf:Çift el kılıç ya da yay.Human:Two handed sword veya kalkan kılıç.Dwarf:iki elli balta. 4-Evet güzel olur.Egzantrik olur.. 5-Xenthar, Elawan ya da Megilindir türü.. 6-PvP güzeldir severim PvP yi.Ama pek PvP yapmam WoW da.PvM iyidir.. 7-Evet düşünüyorum.Versin de bir an önce çıksın artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hani oynayacağım yok ya muhtemelen, sorular cevaplayabileceğim gibi bari cevaplayayım.. 1- human (paladin olmak için) 2- paladin (kanımda var) 3- kılıç, kalkan (paladin'e bu yakışır ne öyle demirci çekici) 4- eklensinler ki turn undead ile ezeyim 5- Crüniac sanırım ya da bir Sam türevi 6- gücüm yettiğince her türlü kötüyü keserim ama tercih etmem 7- blizzard'ı da sevmem wow'u da, umurumda değil doğrusu :)ama bence veremeyecek[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 lol mutant's secret Sam yeşil yeşil orc yapmıo human yapıo :lol:[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 delikanlı mutant yeşil olmaz zaten beyaz olur, (see: Toccamotta) half-orc'lara sempatim vardı ama orc'ların alnında "exp vermek için doğduk" yazar. ikinci dünya savaşı oyunlarında naziler neyse fantezi oyunlarında orc'lar odur. The game say Law upkeep! I built Hero! I Brought law! olay budur..[hline]Agent Thompson: You! Agent Smith: Yes, me. [turns Thompson into another Smith] Agent Smith: Me... me... me... Agent Smith Clone: Me too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 arcane ben shaman olmaya adayım. hatta büyük ihtimal shaman olacam ben.[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 2 fighter 1 shaman hazır...[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 beni saymadınız yahu bende fighter'ım[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 3 fighter 1 shaman.. kabile genişliyor.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 orc kabılesı ha :D gelısın gelısın bakalım bızde gelısıcez elbet.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar