Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bizim frukomuz yabancıların 7up 'umu??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun mtv'de 7up reklamı çıktı ama nedense reklamda bizim fruko'daki o garip eleman (karikatür olan) yine hoplayıp zıplıyodu.

acaba onların sevenupu bizim fruko mı oluyo çünkü çalınma olayı olacağını sanmıyorum bu kadar göz göre göre yapılamaz heralde?[signature][hline]ey edip adanada pide ye

edik :sprite karışmış fruko olarak düzelttim.

[Bu mesaj Black-ice tarafından 12 Haziran 2005 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
7up daki karikatür dedigin beyaz tip ne zaman fruko reklamında vardı ki??
sprite ın olayla alakası nedir?[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
harbiden ben sevenupla frukonun ayrı zamanlarda ayrı yerlerde olduğunu hatırlıyorum...[signature][hline]You say you're nasty pirates...
...scheming, thieving, bad bushwhackers?
From what I've seen I tell you...
...you're not pirates! You're just slackers!
A pirate I was meant to be!
Trim the sails and roam the sea!
Mesaj tarihi:
said:
wook, 12 Haziran 2005 18:59 tarihinde demiş ki:
7up daki karikatür dedigin beyaz tip ne zaman fruko reklamında vardı ki??
sprite ın olayla alakası nedir?

mtv'deki ibrani reklamlarında çıktı geçenlerde izle biraz kesin karşılaşırsın.[signature][hline]ey edip adanada pide ye
Mesaj tarihi:
Türkliyedede 7up var :) ama bizim fruko onnarın 7up doğrudur :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

------------------------------------
''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

Mesaj tarihi:
said:
Black-ice, 12 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
şimdi google da araştırdım ismi bile aynı fido buyrun resim:
http://www.pepsi.as.ro/fido/fido_32.jpg

tamamda bu karikatürün olduğu fruko reklamı war mı?[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

cs:WooK[cVk]wook o'hara
Mesaj tarihi:
Pepsi Grubunun gazoz markaları. Pepsi Türkiye'de Fruko fabrikasını satın aldı ve 7up yerine Fruko ismiyle devam ediyor. Aynı şey Yedigün için de geçerli[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one
Mesaj tarihi:
bi kere 7up limonlu bir içecek fruko da yok limon nasıl oluyo da 7up frukodan devam ediyor?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
7up la fruko farklı içecekler bi kere pepsiyle cola,fantayla yedigün gibi değiller ki[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
3-4 gün içinde en az 10litre 7up içtim eheheh ha fruko ha 7up şirketlerin yaptığı kâr sizin cebinize girmio ya:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
fido dido cok eski bir karakter, seven up uzun sure kullandi, daha sonra cool spot'a transfer oldular, bizimkiler de galiba bu karakteri satin aldi, ya da suanda ikiside pepsi (pepsi fruko'yu satin aldi) oldugu icin sanirim pepsi turkiye'de fruko'yu fido dido ile temsil ediyorlar.
Mesaj tarihi:
deyil.7up'un fidosunu fruko satın aldı da ondan kafan karışmasın...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
"Değiştirmiyorum imzamı. Ben 2000 yılında paticik açılmış olmasa da yüreğimde bir paticik açmışım. Bundan utanmıyorum laaan !"
My Space
  • Yeni Oluştur...