Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sınırlı internet?!

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

hmm bir arkadaş max 17 kb sn ister diyordu...
ark. göre günde 8 satten hesapla480 mb denk gelir galiba max olarak ama tam emin değilim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

netlimiter adlı programı indirin çalıştırın. stormwind, orgrimmar gibi bir şehirde kalabalık bir yerde windows tuşuna basın. netlimiter'da wow'un harcadığı bandwidth'e bakın. bir kaç dakka sonra anlaşılır ortalama ne kadar yediği. ordan hesaplarsınız.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız wow oynamaktan başka bir şeye kotan kalmaz ne bileyim mp3 oyun tanıtımı gib bence en iyisi 256 sınırsız 20 milyon için değer[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

günde 6 saatten fazla oyundayım, haziran ayı içinde 9 günde 123 mb download, 8 mb upload yapmış wow, mayıs ayı içinde ortalaması 6 saati de geçmiştir, toplamda 407 mb download, 32 mb da upload olmuş

3 gb doldurmak için bu hesapla günde 48 saat oynamak falan gerekiyor kabaca[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında serverın kalabalığınada bağlı biraz değil mi bu iş[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Avustralyadayim. Internetim sinirli(Cogu oyle). 512k, aylik download limitim 10gb. Ev arkadasimla paylasiyoruz ortak. Bisi download etmedigimiz ve benim oyunda 6-7 saat kaldigim zamanlarda yaklasik 80-90mb kullaniyoruz. Ne kadar kesin bilemiyorum ama rakam bu civarlarda. (80-130mb arasi degisiyo). Kotayi asinca 64k ya cekiveriyolar saniyesinde. Saatler 00.00 i gosterip yeni aya girdigimiz anda da geri geliyo hiz. Ama simdi upgrade edecem 1.5mb-20gb downloada icim rahat olacak isalla..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

dostum o nete ne kadar para veriyosun ayda öğrenebilir miyim?

Bakalım Telekom beni ne kadar kazıklıyor aylık 99 YTL DSL parası almakla. Bildiğim kadarıyla avustraşya'da net ucuz avrupa ülkeleri gibi yani 2mbit 25 euro felan, yanlış mı biliyomuşum yoksa.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU
LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asphodel, 10 Haziran 2005 07:41 tarihinde demiş ki:
dostum o nete ne kadar para veriyosun ayda öğrenebilir miyim?

Bakalım Telekom beni ne kadar kazıklıyor aylık 99 YTL DSL parası almakla. Bildiğim kadarıyla avustraşya'da net ucuz avrupa ülkeleri gibi yani 2mbit 25 euro felan, yanlış mı biliyomuşum yoksa.

512k-10gb kota olana 89.95$ veriyorum ayda.
1.5mb-20gb kotaliya cikarirsam 129.95$ verecegim.

Net burda hicte ucuz degil bence..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

koreyle norveçle falan karıştırdınız sanırım ;)
oralarda 10 mbiti 25 dolar gibi bişe olması lazım, herkese 100 mbit bağlantı isterük diye gösteri yürüyüş yapan insanlar işte[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 4 saat dota oynamıştım 30 mb gitmişti tabi dotayla wow arasında ne kadar fark eder bilinmez gerçi aynı olur zannedersem... sonuçta aynı bağlantı hızı. buda günde 8 saat= 60 saat demek ayda 30*60=900bm kaldı sana 2.100 MB oh oh üstüne 3 adet divx indir.[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta
Jannisaries of the Horde
Sosyal ağlarda paylaş

Sınırsıza gec derim ben ugrasılacak sey degil oynarken "ne kadar gitti acaba " diye dusunursen oyndan zevk alamassın bence...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

ben de baktim ayni paraya hizim x2 olacak, sinirliya gectim.
ve özellikle Subat - Mart arasi (11-17 subat arasi 6 günde 4 gün online time im vardi ve mart basina kadar massive sekilde oynadim) bilgisayari kapatmama ragmen 2 gb dolaylarinda bir download görünce, dedim dogru yapmisim. Ki kotam 5 gb.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe
Penthesilea, Night Elf Avci - emekli
Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...