Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bende sınırlı internet var. eğer wow u günde 8 saat oynasasam, günde kaç mb gider? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hmm bir arkadaş max 17 kb sn ister diyordu... ark. göre günde 8 satten hesapla480 mb denk gelir galiba max olarak ama tam emin değilim[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 sınırlıyla olmaz sanki[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani / gizli ninja Wen[Black Sabbath] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 valla ben 10 saat oynadım, abim bakmış kaç mb oldu diye, 300 mb(!) artmış. ya abim sallıyo, ya da sınırsıza geçecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 netlimiter adlı programı indirin çalıştırın. stormwind, orgrimmar gibi bir şehirde kalabalık bir yerde windows tuşuna basın. netlimiter'da wow'un harcadığı bandwidth'e bakın. bir kaç dakka sonra anlaşılır ortalama ne kadar yediği. ordan hesaplarsınız.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 3gb sınırı 1 ay geceli gündüzlü online ol harcamaz , harcasa bile ne olcak 3gb limiti bittikden sonra mb ı 10.000[signature][hline]Karamurat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 yanlız wow oynamaktan başka bir şeye kotan kalmaz ne bileyim mp3 oyun tanıtımı gib bence en iyisi 256 sınırsız 20 milyon için değer[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 günde 6 saatten fazla oyundayım, haziran ayı içinde 9 günde 123 mb download, 8 mb upload yapmış wow, mayıs ayı içinde ortalaması 6 saati de geçmiştir, toplamda 407 mb download, 32 mb da upload olmuş 3 gb doldurmak için bu hesapla günde 48 saat oynamak falan gerekiyor kabaca[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Aslında serverın kalabalığınada bağlı biraz değil mi bu iş[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evet wowla 3 gb doldurmak imkansız gibi bir ayda :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben Avustralyadayim. Internetim sinirli(Cogu oyle). 512k, aylik download limitim 10gb. Ev arkadasimla paylasiyoruz ortak. Bisi download etmedigimiz ve benim oyunda 6-7 saat kaldigim zamanlarda yaklasik 80-90mb kullaniyoruz. Ne kadar kesin bilemiyorum ama rakam bu civarlarda. (80-130mb arasi degisiyo). Kotayi asinca 64k ya cekiveriyolar saniyesinde. Saatler 00.00 i gosterip yeni aya girdigimiz anda da geri geliyo hiz. Ama simdi upgrade edecem 1.5mb-20gb downloada icim rahat olacak isalla..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 dostum o nete ne kadar para veriyosun ayda öğrenebilir miyim? Bakalım Telekom beni ne kadar kazıklıyor aylık 99 YTL DSL parası almakla. Bildiğim kadarıyla avustraşya'da net ucuz avrupa ülkeleri gibi yani 2mbit 25 euro felan, yanlış mı biliyomuşum yoksa.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 WOW la limit dolmuyor mart ayından beri wow oynuyorum kotalı internetle hiç bi zaman kotayı aşmadı. Normal günlerde 2 saat hafta sonları 6-7 saat oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Asphodel, 10 Haziran 2005 07:41 tarihinde demiş ki: dostum o nete ne kadar para veriyosun ayda öğrenebilir miyim? Bakalım Telekom beni ne kadar kazıklıyor aylık 99 YTL DSL parası almakla. Bildiğim kadarıyla avustraşya'da net ucuz avrupa ülkeleri gibi yani 2mbit 25 euro felan, yanlış mı biliyomuşum yoksa. 512k-10gb kota olana 89.95$ veriyorum ayda. 1.5mb-20gb kotaliya cikarirsam 129.95$ verecegim. Net burda hicte ucuz degil bence..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 koreyle norveçle falan karıştırdınız sanırım ;) oralarda 10 mbiti 25 dolar gibi bişe olması lazım, herkese 100 mbit bağlantı isterük diye gösteri yürüyüş yapan insanlar işte[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Ben 4 saat dota oynamıştım 30 mb gitmişti tabi dotayla wow arasında ne kadar fark eder bilinmez gerçi aynı olur zannedersem... sonuçta aynı bağlantı hızı. buda günde 8 saat= 60 saat demek ayda 30*60=900bm kaldı sana 2.100 MB oh oh üstüne 3 adet divx indir.[signature][hline]Burning legion> Undead Warlock>Devilmanta Jannisaries of the Horde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 3gb i doldurman imkansiz. Film felan indirirsen 700 800 mb o zaman asar ancak. Baktin asiyosun limitsize cevirebilirsin kolayca. 20 ytl büyük bir fark. [Bu mesaj Quadrophenia tarafından 11 Haziran 2005 03:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 3gb sınırlıda sınırı gecememiştim,hız artşı için 5 gb sınırlıya geçtim şimdi hiç geçemiyorum[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nikomedon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 günde 10 saat oyna wow u gönül rahatlığıyla üzerine 3 tanede film indirirsin hatta..[signature][hline]Nikomedon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sınırsıza gec derim ben ugrasılacak sey degil oynarken "ne kadar gitti acaba " diye dusunursen oyndan zevk alamassın bence...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Çift makina var 256k bağlantımızda. Biri hafta sonları açık (7/24) diğeri bütün hafta içi.. Açıktan kastım wow için. Genelde sınırın biraz altında kalıyoruz.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 almanya icin söyliyeyim 1mbit sinirsiz 17€ telekom+29€ provider ödemekteyim[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Afterdeep abi sendeki 512 nin performansını almak için bizde 1 mbit falan alman lazım en az :) 128 kullanıyorum ama 4kb dl yaparken 0.2 UL bile yapamıyorum bilmem anlatabildim mi :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben de baktim ayni paraya hizim x2 olacak, sinirliya gectim. ve özellikle Subat - Mart arasi (11-17 subat arasi 6 günde 4 gün online time im vardi ve mart basina kadar massive sekilde oynadim) bilgisayari kapatmama ragmen 2 gb dolaylarinda bir download görünce, dedim dogru yapmisim. Ki kotam 5 gb.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Download dışı kullanımla bu sınırları geçmek pek mümkün değil zaten. Ben internetimi 512 sınırlı almıştım ama adamlar yanlışlıkla 256 kotalı yapmış. Hiç ihtiyaç duymadım düzeltmeye.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar