Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lale Savaşçıları Reloaded

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

yapımcıların onca işleri arasında bunu yapmaları cidden helal olsun dedirtiyor, benden duymuş olmayın yeni bir fantazi romanı, dünyası ve hatta bunun masaüstü oyunu üzerinde çalışmalar olduğu yönünde bazı söylentiler var havada dolaşan... ;)

ben de bir ark ile lale savaşçılarını masaüstü oyununu yapmayı düşünüyoruz, hatta yavaş yavaş başladık bile. zevkli olacağa benzer..
Sosyal ağlarda paylaş

Lol silphanos, ben oyunun basinda pusulaya tiklamistim, harita acilmamisti, su an otopark'ın kuzeybatısındayız gibisinden bir şey sallamıştı.

Ben de dediğim gibi büyük bir kareli kağıt aldım, bütün mecidiyeköy'ün haritasını çıkardım. Karesi karesine, kapısından yimmekçisine, silahçısından arısına kadar her şeyi not aldım. Sonra pusulaya basınca kafayı sıyırdım tabi. Biri elimize harita tutuşturmuştu, bunlar onlar demek ki :P.

Ama oyun süper, özellikler, silahlar, vecizeler falan süper düşünülmüş. Bunu yüksek teknolojiye taşısan, şöyle 2 kare ötesinden fazlasını görebilsek, gözlerimiz ağrımasa oynarken ne güzel olurdu. Ah şunun devamını yapsalar...

edit: Bu arada oyunda senaryo biraz askıda kalmış gibi. Oyun başında dedenin biri geliyor, barbaros'un karısını bul diyor. En ufak ipucu vermediği halde buluyoruz.

[spo1=Bunları yaptim ve tikandim, yardim lütfen]Arıyla konuşuyoruz, yardım edemezsiniz ilk önce beşiktaş'a gidin diyor. Beşiktaşa gittim, orda ne yapcağın belli değil, uğraştım belediye başkanını buldum. O dedi iskeleye git, gittim ordaki elemanları öldürdüm, döndüm başkan kaçırılmış. Zindana gittim kaçıranları öldürdüm, başkanı bulup yerine geri götürdüm. Teşekkür etti bıdı bıdı konuştu.

Sonra beşiktaşı biraz daha gezdim başka bir olay bulamadım. Herhalde arı şimdi konuşur dedim döndüm mecidiyeköy'e. Arı yok olduğu yerde. E ne yapcaz şimdi?

Ben de başka bir semte gittim, neresi hatırlamıyorum. Orda da kral bilmemne vardı. Lavuklarla magandaların savaşı vardı semtte. Sanırım ortaköy'dü. Kralın olduğu saraya girdim arka kapıdan, orda ufak bi bidon geyiği vardı. Sonra kral'ı buldum, konuştum, dediklerini yaptım epey savaştık falan. Sonra o da eyvallah bu semti kurtardınız gibisindan konuştu. E şimdi ne yapcam? Öyle amaçsız semt semt dolaşacak mıyız? Yoksa gözden bir şey mi kaçırdım?[/spo]

[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 26 Mayıs 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mail atmıştım cevap vermişler, hemen [email protected] adresine mail atıyorsunuz. Hadi bakayım çabuk!..

Çarşamba 25 May 2005 19:20 tarihinde şunları yazmıştınız:
> Yeni bir Istanbul Efsaneleri yapmayı dusunuyor musunuz acaba? Sitedeki "E
> Sonra?" bolumu biraz degisik olmus ama yukardaki devam edecek ibaresi
> sevindirdi beni :).
>

Oyle bir fikir her zaman var. Yeterince istek gelirse bu belki mumkun
olabilir, siteyi acmamizin bir sebebi de bu.

--

Gokhan San
[email protected]
http://www.stillpsycho.net[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Sosyal ağlarda paylaş

otoparkın harıtası yok ama mecidiye köy ve diğer semtlerin var, kapalı alanların yok genelde.

Beşiktaşa git istersen orda va yapıcak şey

bu arada beyoğlunu tavsiye etmiyorum oyunun başlarında, meydan cıvarında dolaşında istiklale doğru gitmeyin, kesin dayak yersiniz.

Bişey daha kesin partınıze bi siliconian ekleyin, akabında lale ve tüftüf oyunun en tatlı silahlarıdır ki tüftüfü adam akıllı sadece Siliconianlar kullanır. bide sadece megadeath t,shirtü giydirerek son derece ucuz, hafif hızlı ama oldukca etkili bi koruma ediniyolar.

Ayrıcada lazım =)[signature][hline]
Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Siliconian + Tüftüf + Megadeth tshirt kombosu var zaten. Cidden akıllara zarar. 1 round'da 2 adam öldürdüğü çok oluyor.

Oyunun kitapçığında megedeth thirt'ü için yazan zaten akıllara zarar. Epey yardı:

Bu, aslında her türlü paslanmaz çelik metal tişörtünü kapsar. Genellikle Siliconian'ların giydikleri bir giyim eşyasıdır. Giyildiğinde insanı orta derecede korur. Eğer ki bu tişörtü giyen bir Siliconian ise, kendisine yapılan saldırılardan "Amman tişörtüme bir şey olmasın!" şeklinde kaçacağından bir miktar da kurtulma puanı kazanacaktır.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]

[Bu mesaj Mirage tarafından 27 Mayıs 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

of be abi gözlerim yaşardı şimdi, avcılarda megavizyonda zarzor denkleştirdiim paramla aldığım ilk orjinal oyunum
sihir kafe açıldıktan sonra benim için silikon baba olan özgür abinin başına çökmüştüm yaw eheh, saolsun oda ne iyi bi adamdı ya benim bütün genkliklerime dayanırdı valla.
dünyanın en güzel oyunu![signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Tıkandım Yine Yardıım]Ya ben beyoğlu'nu falan da temizledikten sonra bi mecidiyeköy'e döneyim dedim. Döndüm bi baktım bizim arı hatunu öldürmüşler. Gizli kapıdan çık ortalık yatışsın falan dedi orda ninenin biri. Sonra ne yapcam, yine öyle semtlere gidip dolaşcak mıyım sap gibi?[/spo][signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=spo]madalyon olayına el atman lazım sanırım şu sıralar. beyazıt'a git, istanbul üniversitesi önünde öğrenci dövüyolardı, rektör vektör bey'le konuş ordan yönleniyosun sanırım bir şekilde. bir de bir semtin kanalizasyonlarına girmen lazım ama hangisi hatırlayamadım. [/spo][signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...