Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Güzel filmdi bence özellikle Liam Neeson ve Edward Norton (maskeli eleman) çok iyiydi.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bence güzel bir filmdi.birkaç defa izlenir.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Arama yaparak para kazan Surf yaparak para kazan(otomatik surf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Tarafsız ve güzel bir filmdi bence... Tamam sonlara doğru "fazla şov" oldu ama doğu medeniyetini barbarlıktan öte gösteren çok nadir hollywood filmlerinden biriydi. Özellikle Selahaddin'i çoğu kişinin gözünde bayağı yükseltmiştir heralde... O.Bloom fena değildi ama daha iyi alternatifler olabilirdi.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 guzel filmdi bana gore yonetmeni bos bir insan deil zaten.Tarafsiz bir biçimde filmi yapmaya çalismislar olmusda.Bu aralar vizyona gore nadir iyi filmlerden[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 bence ilm çok sıradandı filmdeki sahneleri sankı onceden gormus gibiydin nolcagını falan biliyodum sanki. sevmedim açıkçası.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ben beğendim. Üstüne üstlük 2 defa gittim:P[signature][hline]Nemo est liber qui corpori servit. Firefox Kullanın - [b]Internetten Para Kazanmaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Çokgüzel deildi film.Orlando'nunda oyunculuğu eh işteydi ama yinede lütfen Orlando'ya laf etmeyelim :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: PhalanX, 31 Mayıs 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Orlando Bloom'un odun olduğunu kanıtlayan bi örnek daha. Selahaddin'in oynayan şahısa ayrıca taptım. hehe aynen griz. Orlando'ya gitmiyo bu roller..pısırık kalıyor biraZ, sonuçta blacksmith dediğin biraz yapılı olur di mi :D ama film güzeldi bence ,turan taktiği filan hoş olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Rolü öyleydi ama. Sıradan bir film değildi ayrıca. Kahretsin şöyle yapsaydı keşke dediğim çok yer oldu.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: PhalanX, 31 Mayıs 2005 18:55 tarihinde demiş ki: Orlando Bloom'un odun olduğunu kanıtlayan bi örnek daha. Selahaddin'in oynayan şahısa ayrıca taptım. aynen, hele o ölen kıralla bi selamlaşması vardı ona hasta oldum[signature][hline] Bir dilek tut benim için :) Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Horrible, 31 Mayıs 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Çokgüzel deildi film.Orlando'nunda oyunculuğu eh işteydi ama yinede lütfen Orlando'ya laf etmeyelim :p niye laf etmeyelim torpilli oldugu için mi senin açından :) ? orlandonun yerine, sirkte taklit yapan maymunlardan birini koysalarmış, oyunculuk kalitesi yükselirmiş filmde.[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar