KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Şimdiye kadar seyrettiğim en kötü animeler Venus Wars, Sin, Demon City Shinjuku (movie) ve Ai Yori Aoshi'dir (Tv serisi) diyebilirim. Venus Wars eski uyduruk amerikan filmlerini andırıyor, Sin klasik, aptal gerilim filmlerinden kopma gibi, Demon City Shinjuku eski amerikan filmlerine özenmiş ama kendi kültüründen de katmadan edememiş bi jp korku filmi mi diyeyim artık, kestiremiyorum öyle birşeye benziyor. Ai Yori Aoshi de (birsürü shoujo anime seyretmiş olduğum için, aynı esprilerin yapılmasından, aynı materyallerin kullanılmasından, hatta aynı konuların işlenmesinden gelen gınadan olacak) uyuz bir romantik komedi dizisi. Ama sonuna kadar seyrettim hepsini :D Sizler seyrettikleriniz arasında en kötü hangilerini buluyorsunuz? Neden? Tartışalım :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Neon Genesis Evangelion diyecem ama yine derimi yüzüp , duvara asmaya kalkacaklar ... ama napiyim oyle , izlediğim daha saçma daha vaktime yazik dediğim anime malesef yok :S[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Sanırım ilk yüzen ben olacam yine o günkü gibi hired_gun :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 2. cide ben Fushugi yuugi (veya herneyse) kavuşamayan aşıklar sendromundan dolayı 17 bölüm taaammül ettim. aklıma geldikçe yazarım[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 evangelıona laf yok :) mutlak kotu anıme yoktur bence her anıme bır noktaya kadar enterasandır tekrar eden anımeler ıse kotudur pokemon beyblade sailormoon ve turevlerı anıme dedıgın max 100 bolum olucak 100 den otesı olursa kabak tadı verır tekrar eder hep[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Viktor, 28 Mayıs 2005 23:58 tarihinde demiş ki: evangelıona laf yok :) mutlak kotu anıme yoktur bence her anıme bır noktaya kadar enterasandır tekrar eden anımeler ıse kotudur pokemon beyblade sailormoon ve turevlerı anıme dedıgın max 100 bolum olucak 100 den otesı olursa kabak tadı verır tekrar eder hep Bkz. NAruto :P[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Pokemon Digimon Beyblade Bide bi anim vardi ama unuttum :P[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 29 Mayıs 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Tamam da Viktor, şimdi bana Onegai Teacher, Twins, Love Hina ve Ai Yori Aoshi arasındaki farklar öyle az ki. Bir anime serisi 100'ü aşmamalı, haklısın, cıvıyor bence de ama birbirine benzeyen animeler de insanı deli ediyor. Yeni birşeyler çıkmalı ortaya, birbirlerini kopyalayıp durduklarında insan sıkılıyor. Ayashi no Ceres mesela. Bir benzerini daha görmedim! Şu yeni çıkan Shoujo'ları da bir seyretseydim, o zaman daha iyi bir karşılaştırma yapabileceğim inşallah.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Olm Sponge Bob gayliğe neden oluyomuş Zararlııı :D [Bu mesaj Shikamaru tarafından 29 Mayıs 2005 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Bellow, 29 Mayıs 2005 00:01 tarihinde demiş ki: Spongebob Squarepantsss dermisimm :p Hellsing Love Hina Elfen Lied haibane Renmai Saikano valla bellow sende beni şaşirttin Haibane Renmei kendi adima hem çizim hem konu açisindan hayran kaldiğim bi anime idi Hellsing izlemesi keyifli idi bayaa Saikano ve Elfen Lied hali hazirda izlenecekler sırasında beklio Love nina ise Ecchi komedi olarak çok ovgüsünü duyduğum bi dizi .. görildüğü gibi anime ciddi ciddi kişiselleşio :D ( bu arada eva ile ilgili diğer konularda çok konuştuk , burada uzamasin muhabbet , dierlerinden devam edelim tartişmaya ok , hemde bu konuyu iç etmemiş olururz )[signature][hline]*Animelist.xls *Proud member of RELAXOLOGY *RELAXOLOGY @ GARAJ.ORG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 ben nie sasirttim bea :D hepside sevdigim animelerdir :) haaa tabiki edik : öküzüm ben pardon arkadaslar uykulu olunca genclere hitap edebilecek en iyi animeler diye okudum basligi[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. [Bu mesaj Bellow tarafından 29 Mayıs 2005 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Yaw Hellsing demeyin yaw... Güzel felsefeler var orda... Mesela vampirler tamamlanmamış, eksik yaratıklar olarak anlatılıyor. İnsanlar doğuyor büyüyor ölüyor. Tamamlanıyorlar, ama vampirler sonsuzluğa hapis, pek çok şeyden mahrum yaratıklar. Sonra filmin sonu çok fena vurucu. Alucard Bayan Hellsing'i güçlü bir bayan olarak tanımlıyor, onun karizma sırtarışının ardında büyük bir saygı hissediyorsunuz. Daha önceki bölümlerde mi, yoksa son bölümde bir yerde mi, kadına soruyor ister misin bendeki gücü diye (tabi isirmasi lazım) ama kadin istemiyor hiçbir zaman. Dolayısıyla Alucard'ın Master'ı olarak kalıyor. Issırtsa Alucard onun mastırı, atası olcak. En son kadına (seyredeli 1 sene oldu, o yüzden cümleleri tam söylemeyebilirim.) "My master, It's your choice." diyip sinirinden şarap kadehini parçalıyor. Yani kadın birinin kölesi olacağına, hapiste kalmayı tercih ediyor. Dolayısıyla Alucard gibi bi güç "köpek gibi" onun emri altında kalıyor.. Kısacası bu animede asıl karizma yapan Integra.[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Hahah İlahi bellow...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 öküzüm ben demismiydim Hellsing en sevdigim animelerden biri :P oraya en sevdigim animeleri yazdim ben en iisi uyuyam :D[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: Bellow, 29 Mayıs 2005 00:22 tarihinde demiş ki: öküzüm ben demismiydim Hellsing en sevdigim animelerden biri :P oraya en sevdigim animeleri yazdim ben en iisi uyuyam :D :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 lol bellow. ben de niye hellsing yazdı diye kara kara düşünür olmuştum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 anıme kulturunden yoksun oldugumuz ıcın boyle dusunuyoruz mısal 1994 te yayınlanmıs bır anımenın 2004 te benzerını yapmak taklıtcılık olmamalı cunkı hangınız 1994 te ızledıgı bır dızıyı aynen hatırlıyor dusunun japonlarda anımler dızı fılım gıbı oldugundan benzerlık oluyor bıde dıjımon beyblade vs vs hepsı ekonomık amaclarla pokemonu taklıden yapılmıs pokemon ıse gameboy oyunu tuttu dıye yapılmıs bır anıme mızal gunumuzde tekken ın xenosaga nıon ragnarokun ve star ocean ın oyunları var kotuluk olarak ben kıl oldugum anımeler var mısal -123123 bolumu olan saılor moon kızlar guzel ortam guzel ama hıkaye rezalet ve devamlı tekrarlıyor -kenshın: konsept guzel cızımler akrakterler guzel ancak cok fazla dolgu bolum var sırf bolum yapmıs olmak ıcın yapılmıs sacmasapan bolumler mısal kopeklı bı bolum vardı bıde o kadar guclu bır savascı lanse et bıze sen tut bu adamı cuzzamdan oldur sonunda tam adam efsane derken gaz olmusken yenı yanmıs atese su dokmek gıbı -Evangelıon:o kadar ortam hazırla okul fılan falan 11 kadar gule oynaya ızle karakterlere ısın sonra gıt 18 cı bolumde vahşet yarat fırma paranı kessın 19 dan sonra aynı sahnelerı tekrar et veya 5-6 dakıka suren degısmeyen resımler koy ekrana sonra sonunu cekmeyı becereme ılkındende kotu bır son yarat -Elfen Lied: gene sevımlımı romantıkmı vahsetmı oldugu bellı olmıyan her yerden esınlenmıs bır anıme ne sonu guzel nede bası ızlemesı keyıflı ama[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 oha viktor kenshin'e bok attı. tarihi an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bence tüm animeler kötü çünkü bir anime kaptırdın mı kendini (naruto,eva,DD vb.) kölesi oluyorsun sanki şu bölümü bekle o bölümü bekle, torentlere bak, p2p'den indirdim fake çıktı, indirecek kaynak of of İndirmek istediğim çok fazla eski anime var bir gece macross'un torentlerini bulayım dedim bir kaçı fake tracerlar bazılar kulanılmıyor yani bulamadım p2pde macross kaynakları çok bazılarını bayıyor benim gibi???[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Şimdi Viktor, birbirlerini taklit ediyor bunlar dedim ama, bir bak bakalım hangi senelerde yapılmışlar? Ai Yori Aoshi 2003, Onegai Teacher 2002, Onegai Twins 2003, Love Hina 2000. Aradan uzuuun yıllar geçmiş gibi görünmüyor. Bu kadar da yapmasınlar yaw. Hele Ai Yori Aoshi, Love Hina'yı bi kopyalamış ki! İnsan O-ha! diyor. (Bu arada Love Hina insanı gülmekten kırar geçirir, kötü ve taklitçi olan Ai Yori Aoshi) Yine birsürü kız arasında bir erkek, karakterler görünümlerinde bile neredeyse aynı. Sadece başroldekilerin yerleri değişmiş... Eski popüler bir animenin 10-20 yıl sonra tekrar yorumlanması ve yayına girmesi eğlenceli olurdu sanırım. Tabii, eskisinden güzel olmak şartıyla... :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 elfen lied seyrettiğim animeler arasında en kötülerinden biriydi, en kötüsü desem mi demesem mi diye düşünüyorum tekrar.. evet en kötüsü diyorum çünkü daha kötü olanlar zaten kötü olma kategorisinde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 elefen lıed de Love Hina yı taklıt etmıs bence :) ne o bıssuru kız bır tane hafızasını kaybetmıs sap kızlardan bırı konusma bılmıyor altına ısıyor devamlı sapıklık yapıyor ve bır kız kendı kolalrını bacaklarını kesenle arkadas oluyor bızım sap kızkardesını ve babasını olduren kıza asık vs vs turk fılmlerı bıle daha saglam senoryoya sahıp adamalr resmen bu bolum lucy kımı vahsıce oldursun seklınde tasarlamıs anımeyı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 kesinlikle Beyblade ve Digimon[signature][hline]:hrr:Your Destiny Lies With Me,Skywalker:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 love hina neyin klonu peki:) Maison Ikkoku http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=288[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 oyle clona can kurban :) rei ayanamide clone ancak bır sıkayet eden gormedım eehuehu[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar