stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Arkadaşlar, şu anki Prof'larım, 265 Alchemy ve 297 Herbalism. Ancak buradan veya başka yerden de duydugum kadarıyla Skinning' tede iyi para var. Eğer ben Alch'i sıfırlayıp, Skinning kasarsam, ne kadar faydası olur, ne kadar zararı olur. Böyle bir düşünce içindeyim 1-2 gündür. Alch'e de yaklasık 20g falan harcamısımdır. Onu da göz önünde bulundurmak istiyorum ama gerçi çok kısa sürede o parayı Skinning ile amorti ederim. Sizden de fikir almak istedim. BL - Xanny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 lol bs ye 200g dan fazla para harcadım. sana tavsiyem alch da kal.o kadar kötü değil sonuçta.ondada iyi satıyorsun potion of mongoose felan[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Gerçi bu Mining' te olabilir, illa Skinning şart değil. İlerisi için tam bi bilgi sahibi olmadıgım için sizlere danışayım dedim. Yani, en temizi item'ı topla, AH'de sat mı olmalı mantık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 İlerde alchemy ile çok para yapmasanda kendi kullanımın için yapıcağın potionlar bile yeterli. Bunun dışında skining 40-50 arası bir yere kadar ii para getirior ama sonrası için yetersiz. Mining dersen herkeste var :=) Karar senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 mining ve skinning'in olayı para yatırmadan para kazanmak olması, misalen smithing'de 25g'ye phantom blade satsam 1g bile kar etmem muhtemelen. öte taraftan 10 tane rugged leather çıkartsam aynı parayı kazanırım. sırf mali getiriyi düşünüyorsan mining+skinning en iyisi bence..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Başka neyi düşünebiliriz ki Sam.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Kullanmak için yapacağın itemları :=) örnek alchemy PvPde kullancağın itemları örnek enginler :) guildine yardım için yapıcağın enchantları düşüncek çok şey var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 AH'den falan temin edilir onlar. Para olsun da gerisi kolay.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum. _________________ CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Açıkcası herb'i kesinlikle tutmayı düşünüyorum. Ama dogrusu, Alch'i silersem, pvp potionlarına bi dünya para bayılcam. Valla bende şaşırdım, naapayım diye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Birde sormak istediğim, dediğim gibi şu anki lvl ımla daha tam olaya hakim değilim ama merak ettiğim, ilerde hangi potion' lar kullanılıyor? Yani iyi para getirir, bunu baya satarım diyeceğim pek potion yok gibi.. Ne biliyim, 1-2 mana health potionları, major superior heal potionlar.. Ar potionları.. vs.. vs.. Yani o menude 250-300 skill arası, var belki 50 tane potion. Ben bunların hepsinin tutulacagını sanmıorum.. Bu konudaki fikirlerinizi de alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bende de 260 civari alch var suan, herb caplendi. Ayni seyi dusundum gecen gun, alchemy yerine skinning veya mining mi alsam diye, ama yok iyi boyle dedim sonra. Vial parasina kendi potunu kendin yapmak bile yeter, ilerde satilacak pot icin recipe cikar elbet duzgun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Zaten o recipe' leri beklemek cok zor, hem güzelleri çok nadir çıkıyor, hemde çıksa bile 'benim için' çok pahalı oluyor. Haliyle de çıkmaza giriyorum. [Bu mesaj BlackRose tarafından 10 Haziran 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 pvp de potion harcamazsın çok, ama lvl 60 olunca instance lara girerken en az 20g luk potion alıyosun yanına ve bunu diger mc ve bunun gibi baba instance lara giren adamlarda alıyo eger zamanın varsa biraz bankayı herble doldurup iyi para kazanabilirsin ve işine lvl 60 da baya yarar . . .[signature][hline]EU - Burning Legion --> Orc Shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Alchemyde kal potları ahde sat rahat yaşa bence. Skining ileri lvlda bayıyor yerine illa başka birşey alıyorsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Lol. Sanırım Alch'te kalıcam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 2-3 gün önce LW/Skini silip yerine alch/herb aldım. 3-4 saat Herb toplayıp ( eğer lvl 60 san pek zor olmuyor) Onları AH de satarak bile çok güzel para getiriyor. Kaldı ki ben daha Major Mana Potion u öğrenmedim asıl para onda 8-9 Golda gidiyor 5 tanesi. Her MC de 10-15 Major heal 5-10 Greather Fire Prot potion harcayınca Alch nin değerini anladım ben :) İlla para makinesi olacam diyorsan herb/Enchanting Süper para getirir. Ama çok tercih edilen enchanting recipelerini bulman lazım crusader gibi falan.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 said: Malibu, 10 Haziran 2005 17:20 tarihinde demiş ki: 2-3 gün önce LW/Skini silip yerine alch/herb aldım. 3-4 saat Herb toplayıp ( eğer lvl 60 san pek zor olmuyor) Onları AH de satarak bile çok güzel para getiriyor. Kaldı ki ben daha Major Mana Potion u öğrenmedim asıl para onda 8-9 Golda gidiyor 5 tanesi. Her MC de 10-15 Major heal 5-10 Greather Fire Prot potion harcayınca Alch nin değerini anladım ben :) İlla para makinesi olacam diyorsan herb/Enchanting Süper para getirir. Ama çok tercih edilen enchanting recipelerini bulman lazım crusader gibi falan. enchanting yüksek seviyelere kadar ağır bir yük getirir, özellikle yanında tailoring yokken daha da ağır bir yük getirir, 300 de en karlı mesleklerden biri olduğu doğru ama o da yavaş yavaş azalıyor çünkü çoğu insan guildının enchanterindan beleş almaya başladı "para düşünüyorsan mining skinning al hacı" argümanı da kullanıla kullanıla kendini yok etti, wow live çıktığından beri nette en az 200-300 tane "money making guide" "omfg get mining skinning" dediği için önüne gelen onu aldı şimdi arz patlamasından inanılmaz düşük fiyatlara gidiyor materyaller bence alchemy - herbalism de kal ilk olarak herblerden gayet şık paralar yapabilirsin, ve pazarı iyi okursan alchdan iyi kârlar yapman da mümkün (benim AH de swiftness potion bir ara gidiyordu sonra fiyatları düştü, daha sonra elixir of demonslayingden iyi para yaptım, sonra frost oile geçtik, major healing potion her zaman iyi satar vs) ama alchemy özellikle battlegrounds un gelişiyle hem iyi bir geçim kapısı oldu, hem de pvp de çok kritik bir avantaj sağladı ben açıkçası yanımda greater fire protection potion ve greater shadow protection potionlardan birer stack, bir stack limited invulnerability pot, 2 stack major healing 3 stack major mana pot, 1 stack de swift potla geziyorum, tabii bilimum buff potionını yuvarladıktan sonra hayat daha da kolaylaşıyor :) [Bu mesaj neverhood2 tarafından 10 Haziran 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar