Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

freud abi dogru soyluyo galiba

duende

Öne çıkan mesajlar

said:
trgdy, 08 Haziran 2005 04:17 tarihinde demiş ki:
-sen neden calisiyosun?
-para kazanmak için
-para kazanip napcaksn?
-guzel evim arabam kiyaftelerm vs. olcak
-bunlari istemendeki amaç ne??

şöle olursa ya

-para kazanıp naapacaksın
-bu akşamda karnımı doyurabilecem[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

[Bu mesaj xueshen tarafından 08 Haziran 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hatta karizma yapma amacini flanda cinsellige baglarsak kesn hakli adam

-sen neden calisiyosun?
-para kazanmak için
-para kazanip napcaksn?

adam cidden ahkli gozukuyo

Daha rahat bir yaşam sürecem, daha mutlu olacam?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta bir ilkel beynimis var ilkel beynimis açım ulan yemek dior yemek yiyorus,cnm sex istior dior kız arıorus ama üst benlik buna izin vermior ahlaki kurallar yüzündn sonuçta ilkel beynimiz ihtiyaçlarımızı söylüolar bizde ona uyuyoruz üst benliklede ahlaki olarak o işi nasıl yaparız onu düşünüoruz olay bundn ibaret[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

said:
xueshen, 08 Haziran 2005 04:27 tarihinde demiş ki:
said:
-sen neden calisiyosun?
-para kazanmak için
-para kazanip napcaksn?

şöle olursa ya

ya karnini doyuracak kadar kazanmaktan bahsetmiyorum hayvani bi sekilde hirs yapanlardan bahsediyorum yoksa okadar tabiki zorunlu

-para kazanıp naapacaksın
-bu akşamda karnımı doyurabilecem
[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
[b]boooys dooont cry[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben diyorumda insanlar inanmıyor...Tamam sevgi,aşk gibi kavramlar vardır ama en sonunda hepsi cinselliğe bağlanır.Ben böyle deyince bazı kişiler "abazasın olm" diye tepki veriyorlar.Evet belki abazayım ama doğru söylüyorum[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

Araya 10 dk zevk ömür boyu eziyet sözünü de eklerseniz benim gibi bezginin teki olursunuz.

Ne oldu ortaokulda platonik olarak 3 kere aşık oldum, sonra ben aslında kime aşık oluyorum dedim. Meğer soyutu arıyormuşum o yüzden liseden itibaren hiç bir heyecanı olmayan adamın tekiyim. Bahar aylarında sadece doğayı seyrediyorum, yay falan kalmamış gevşeyecek, kopmuşlar.

Zaten ilişkilerin ne kadar çetrefilli olduğunu göz önünde bulundurunca "almayayım ben" tribi atıyorsunuz.Zaten şunları ona anlatsaydım 1 dk içinde bırakırdı beni. Kim ister böyle birini :)

Bu bezginlik hayat motivasyonunu da etkiliyor, şöyle olmak istiyorum çabalayacam, yapacam mutlu olacam diye bir kaygı da taşımıyorsun. Yapma halinden olma haline geçiyorsun, asgari yeterliliği sağladın mı bitiyor. Gün itibariyle hedefim böyle en azından. Pek kasılacak bir şey değil, ev-üni-ev üçgeninde yaşayan biri mutlaka arttırıyor bir yerden.

Arkadaşlar, eh ara sıra derdimi paylaşıyorum. Tabi beni dinleyip bezmelerini de istemiyorum, virüs bulaşmamalı.

"Ot gibi yaşamak" kavramını sonuna kadar yaşayanlardan biriyim. Ama diğer yollara bakınca da galiba böyle kalmak daha iyi diyorum.

Siz siz olun benim gibi deşmeyin böyle şeyleri. Bildikçe heyecanı kaçar, bazı şeyleri bilmemek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...