elvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bugun gidiyoduk besiktasta cuceyle dedim hadi academy yapalım, valla outcast yoksa olmaz dedi. dedim aynı degil mi multileri, yok dedi academyde işte oranla falan atak yapılıyomuş outcastte deydigi yeri kesiyomuş falan fistan derken bi gaz aldım eve geldim kurdum hadi bir oynayayım diyince hata mesajı sesiyle oyun acılıp beyaz bir ekran verdigine tanık oldum. yardım ederseniz cok sevinecegim yardımsever pati arkadaşlar.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 sorunun bu iki oyunu karşılaştırmak mı yoksa beyaz ekran almak mı? onu anlamadım ben...[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 beyaz ekran olan.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 en son directx veya patchi yüklemeyi denedin mi? belki ondandır[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hatta ve hatta ekran kartının da son sürücüsünü yükle, ne olur ne olmaz[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bence eskilerini yüklemeyi dene.. genelde öyle çözülüyor..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 son surucu ve patch cozmedi arkadaşlar.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 lol eski 66.93 surucusunu yukleyince calıstı ahah.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bazen olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu delikanlı jedicı academy oynamaz geyikleri tamamen yalan olup, academy de saberla dilimlenmiş arkadaşların bahanesidir, uymayınız hehe. academy rox[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 academy'nin grafikleri daha hoş geliyor gözüme, daha çok hareket var, ama nedense outcast sevenler çoğunlukta. herhalde alıştıktan sonra academy yadırgandı biraz:) bence de academy rocks orası ayrı hehe[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Outcast çok sıkıcı bence academy daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 academyde hareket cok evet, ama oyun yalan be.Ikı tıklıon adam olduruon,ben cok bılırım outcastte cafede oynarken[adamlar bılmıo oynamayı tabı]4-5 adamın arasına gırıp 1-2 leş alıp kaçtıgımı.Ama academyde yok bu ıste adam ne kadar bılmıyor olsun ıkılı kılıcla ustune saldırıyor,savunamıyorsun bıle.O yuzden bebe oynu dıoruz =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Sen oynayamadıgın icin bebe oyunu diyorsun bence outcasti oyanayabilen adam hayli hayli ja daki dual ve staffi alir kusura bakma ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Yeni patchle zaten staffın gücü azlıyor ama adamın arkasına geçip saplarsan falan savunma şansın zaten olmazki :)Bide JA'da ben hep adamlardan uzakta duel yapıp açık verdiklerinde saldırmayı tercih ediyorum çünkü cidden tek hamlede ölebiliyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Zaten olay orda duelde:P ben mesela stanla 100 armor 100 can i tek vurusta aliyorum ekekeke korkun benden :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar