Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 artık kimse sizin inek olduğunuzu anlayamayacak :-p (stormrage seti :P) burdada elf giyiyor[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ineklikten geyikliğe terfi ettik desene[signature][hline]msn: [email protected] Sivrisinek Sivri
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ben hala sağarım bunları[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 çok geyik bişiymiş ya bu[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kafalığı disable edince güzel durur bence set ama kafalık bozmuş olayı. NS cap ide batırmışlar iyice zaten :[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 zaten druid hoşaftan ne anlar.. pehey.
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 elflerınkı daha guzel oturmus[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aslında diablodaki druid itemları gelse ortalık hayvanat bahçesine döner :D[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 druide uygun olmuş genelde druidler çok geyik yapıyor müstahaktır bize eheu :) (yani size, bıraktım yaa ühüh)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)
neverhood2 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bu ne zaman bu şekilde olacak? bende stormrage cover var (kafa), hala duş bonesi gibi
Öne çıkan mesajlar