Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gıcık olduğum bazı şeyler

Bone

Öne çıkan mesajlar

bonepart a bone denmesindendir

dolmuşsun baya, dogru ama herkesin feci sinir olduğu şeyler var, senin boneC gidecek gibi deigl ayrıca

ben de şu sıralar en çok otobüse veya kantine 10 milyon verdiğimde para üstü olarak 9 tane demir 1 milyon verenlere siir oluyorum, kavga cıkartıcam tekiyle, az kaldı[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

şu lokanta olayına aynen katılıyorum. çok doğru yazmışsın. benim durumum bazı lokantalarda biraz daha farklı. daha çok patronları ya da abi hoşgeldiniz modundaki şefleri ile uğraşıyorum.
hayır sık gidince ihtimam gösterilmesi doğal da bazen de sen bizdensin moduna giriyorlar o kötü.
"abi şöyle fırın ısınsın sana pide (ekmek mahiyetinde) vermiyim lavaş getiririm" gibi bişeler.
ya da burada bir köfte piyazcı var adamların en iyi yaptığı şey köfte piyaz. gidip tavuk şiş de yiyebilirsin ama ben oraya zaten köfte piyaza gidiyorum yani !
tavuk yiycek olsam oraya gitmem :) ama bi soytarı garson var artık en son yumurtlamıştı.
abi köfte piyaz di mi ?
başka neyiniz var dedim, saydı saydı, gıcıklığına bir de fiyatlarını saydırdım, tüm menünün bitince de "bana köfte piyaz getir" dedim ehehheehe artık adam oldu.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

kedi ben onu 10 milyon şeklinde almıştım, hele bir de arkadan vermiştim parayı, arasına koymuş 8 tane demiri, gelirken düştü bir de hepsi, 1 milyonu icat edenlere sevgi ve saygı dileklerimi sundum o anda(tabi öyle bir para veren güzide insana da)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

1milyon olayı cidden uyuz bişi..
bir de işin kötüsü 1ytl'nin kağıt olanları çok az..hep 1milyon tl var kağıt..ender çıkıyor ytl..bi 6 ay sonra falan sırf bu demirlere kalacağız işte o zaman yandık..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi kağıt 1 ytl de olcak, da su anda demirler counlukta cünkü ytl ye geçildikten 3 ay sonra mı ne bi piyasa araştırması yapmışlar yeni banknotlar gayet kullanılmış demirlerde cok kullanım olmamıs, o yüzden adamlar piyasa daha fazla demir sürmüşler cok aptal bişi olmuş[signature][hline]Your Ad Here!

[Bu mesaj Aegean tarafından 09 Haziran 2005 11:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya kağıt ytl var da yok gibi bişi abi..
düşün işte haziran oldu elime max 10 kez falan deymiştir..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
[b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
[/b]
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal..
Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

benim elime gçeti bolca da, inatla ve inatla demir ytl vermek için üsütn bir çaba sarfediyor insanlar, bir yere kadar sınırı var insanın, kesinlikle patlayacagım birisine(cthulhu kantinde falan kavga da ettim heriflerle geçtiğimiz gün bu sebepten)[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden ne güzel bana da bone derlerdi :)
adımız çıkmış bonec'e, inmez sekize...

neyse, wow'daki karakterler için yeni nick çıkmış oldu işte :-P
yine de bone denilen günleri özledim...[signature][hline]Beş Hececiler
-Never trust a bartender with bad grammar.
-Doom to all who threaten The Homeworld
-For Auir! En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

bone desek bonepart ta akıla gelebılır.E o yusden bı sonrakı harfı eklıoz..
BONEC[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

-Normalde sürekli su içme alışkanlığınız vardır. Evde aklınıza geldikçe içersiniz. Bir gün, kalkıp misafirliğe gitmek gerekir. Misafirlikteyken canınız su çeker, bir ara rica edersiniz getirirler. Ancak suyu koydukları bardak, şu küçük likör bardakları gibi birşeydir. Pinti gibi minicik bardakta getirirler. Suyu içersiniz ama kursağınızda kalır. Bir bardak daha istemeye de utanırsınız. Yahu doğru dürüst su bardağı versenize, yok illa misafire küçük bardak veririz...

ehe büyük bardakta verseler ve hepsini içemesende bu sefer "ulan adam gibi küçük bardakta versenize? hayvan mıyım ben. ayıp olmasın diye hepsini içtim ama mide fesadı geçirecem" demicek miydin :-)?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Ayda 24 dolar kazanmak isteyen tıklasın.[
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...