dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bu arada yeni patchde ne degisti ki her oturan 10 milyon yapamiyor ki onu da merak ettim. eger oyle oyunun eglencesini kisitlayan bi degisiklik varsa cekmeyeyim. ne guzel her gun bir el, oyaliyor baya eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 valla ion shot gun varmiş .. tüm zevkini kaçirio dedi arkadaşim oyunun .... boyle oturup ateş ediosun çarptikça dağilio mermi falan dedi... bu arada total oyun sürem 16 saat miş oha dedim !!! 16 saat o aptal oyunda sağa soal ateş etmişim :P[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ion shot gun benim oynadigim versiyonda da var valla, ve kotu bi silah bence. senin versiyon kac abi bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 consolda version yazinca 0.7 (1.00f) dio[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 ok ayniymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bu versionda ion shot gun yok .. ion cannon , ion rifle ,ion mini gun var..[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 emin misin abi? bitirdin mi questleri? var bende weapon no #31 olarak geciyor, simdi baktim statisticsden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 hardcorelar da biticekmiydi ??? arkadaş bana gerek yok abi yeni bişi vermio dedii için hiç kasmadim hardcorelari .. stats ta 22 silah var .. hardcore da biticekse kirarim o adamin kafasini .. yirtiniom ben bbe 2milyona tutuan bilmek için :P .... ayrica CRIMSON "dikkat bağimlilik yapar"[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yok hardcorelara gerek. 5.10 dahil bitirdigine emin misin abi? 25 tane silah var ben de. [Bu mesaj dark-dr tarafından 09 October 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sen versionun 0.7 olduuna eminsin di mi ?? bende 4 tane 10luk quest var 5. yokki [hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır [Bu mesaj hired_gun tarafından 09 October 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 abi konsolu acinca konsolun sag altinda yaziyor sanirim, 1.9.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hevesle bi skor yazdım belki birşey becermişimdir diye içimde patladı hehe kardeşim senin kötü oynadığın oyun yok mu, git sen topaz çıkar falan nedir bu 45 saniye ohannes geçicem seni görürsün.. hehe :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 4.4 The Collaboration geçemiyorum deli olcam hehe , 185 saniye dayandım yok abi bitmiyor bu yaratıklar :) yardım edin lütfen[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Dark survivor da skorda senin bi altındaki eleman senden 1000 frag fazla yapmış , oyun zamanında ise sadece 20 saniye fark var nasıl oluyor bu iş hehe[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 dark sırf kaçıyo demek ki :p[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 abi dalga mi geciyosun, 20 saniye oyun sonunda ne demek biliyo musun? 20 saniyede 3 milyondan 5 milyona geliyosun. 1 milyonu gecerseniz goruceksiniz asil oyunu, oncesi training gibi bisiy :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 hayır abi yanlış anladın adamın puanı senden düşük[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 oha oyun baya zorlaşmış. satın alınan versiyonunu hiç oynamamıştım. eski versiyonu daha kolaydı sanki. bunda shotgun olmassa hiçbişi yapamıyorsun. questler çok zorlaşmış. yaratıklar hem peşinden geliyor, hem de gideceğin yere... yoksa ben mi bir püf noktasını kaçırıyorum?[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 daha 2.6'ıncı quest'teyim, mean minigun'ı buldum devam etmeye üşendim.. :-p hem zaten silah arttıkça istediğine rastlamak da zorlaşıyor. survival'da berbatım 53000 ama rush 38, ilk oynadığımda 37 yaptım 15 denemeden sonra 38 oldu.. :) ekleme: oyunun en beğendiğim yanı müzikleri oldu, ilginç doğrusu. (minigun'ı başarılı bulmadım, uzi bile daha hızlı oha yani bu adamlar film seyretmez mi) gam over ekranının müziği çok iyi hele..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [Bu mesaj Sam tarafından 10 October 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ilk survival denememde 87k yaptım. rush da iki üç denemede 41 sec yaptım. quest'te 4 küsüre geldim. çok zevkliymiş ya, özellikle yapcak bir şey bulamayanlar için ideal.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Dark 1 milyonu nasıl geçtin(Hangi silah, taktik, perkler vs.), 210000 den fazla yapabilmiş değilim sürünüyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Mert diye bak 5 milyon civarlarında tıkla, kullandığı silahı görebilirsin[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ben de arcane'i geçicem gazıyla 4.4'e geldim, parmağım ağrıdı bıraktım.. :-p jackhammer manyak bişimiş bu arada, aynı tactics'deki gibi çiviliyor adına yakışır şekilde.. 8-) arcane highscores listesinde nereye tıklıyoruz ki? web sayfasından bahsetmiyor musun?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 update mi ne var ona basınca connecting diyor netten skor çekiyor beni geçersin ben adam gibi bi skor koyabilmiş diilim henüz son bölümdeydim bitiricem işalla bi ara[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 heh jackhammer kullanmış listedekilerin yarısı dark da dahil, potansiyeli görmüşüm.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar