Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crimsonland

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada yeni patchde ne degisti ki her oturan 10 milyon yapamiyor ki onu da merak ettim. eger oyle oyunun eglencesini kisitlayan bi degisiklik varsa cekmeyeyim. ne guzel her gun bir el, oyaliyor baya eheh.
Mesaj tarihi:
valla ion shot gun varmiş .. tüm zevkini kaçirio dedi arkadaşim oyunun .... boyle oturup ateş ediosun çarptikça dağilio mermi falan dedi...
bu arada total oyun sürem 16 saat miş oha dedim !!! 16 saat o aptal oyunda sağa soal ateş etmişim :P[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Mesaj tarihi:
hardcorelar da biticekmiydi ???
arkadaş bana gerek yok abi yeni bişi vermio dedii için hiç kasmadim hardcorelari .. stats ta 22 silah var .. hardcore da biticekse kirarim o adamin kafasini .. yirtiniom ben bbe 2milyona tutuan bilmek için :P ....
ayrica CRIMSON "dikkat bağimlilik yapar"[hline]Vanity is my favourite sin¹
¹kibir en sevdiğim günahtır
Mesaj tarihi:
yok hardcorelara gerek.

5.10 dahil bitirdigine emin misin abi?

25 tane silah var ben de.

[Bu mesaj dark-dr tarafından 09 October 2003 01:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi dalga mi geciyosun, 20 saniye oyun sonunda ne demek biliyo musun? 20 saniyede 3 milyondan 5 milyona geliyosun. 1 milyonu gecerseniz goruceksiniz asil oyunu, oncesi training gibi bisiy :)
Mesaj tarihi:
oha oyun baya zorlaşmış.
satın alınan versiyonunu hiç oynamamıştım.

eski versiyonu daha kolaydı sanki.

bunda shotgun olmassa hiçbişi yapamıyorsun.

questler çok zorlaşmış.
yaratıklar hem peşinden geliyor, hem de gideceğin yere...

yoksa ben mi bir püf noktasını kaçırıyorum?[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi
Mesaj tarihi:
daha 2.6'ıncı quest'teyim, mean minigun'ı buldum devam etmeye üşendim.. :-p hem zaten silah arttıkça istediğine rastlamak da zorlaşıyor.

survival'da berbatım 53000 ama rush 38, ilk oynadığımda 37 yaptım 15 denemeden sonra 38 oldu.. :)

ekleme: oyunun en beğendiğim yanı müzikleri oldu, ilginç doğrusu. (minigun'ı başarılı bulmadım, uzi bile daha hızlı oha yani bu adamlar film seyretmez mi) gam over ekranının müziği çok iyi hele..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..

[Bu mesaj Sam tarafından 10 October 2003 00:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ilk survival denememde 87k yaptım.
rush da iki üç denemede 41 sec yaptım.
quest'te 4 küsüre geldim.

çok zevkliymiş ya, özellikle yapcak bir şey bulamayanlar için ideal.[hline]Pretty women make us buy beer,
Ugly women make us drink beer.
[Al Bundy]
  • Yeni Oluştur...