MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Evet arkadaşlar kimde ne var merak ettim? Bana lvl55 iken aşağıdaki linkteki Ironfoe düştü ve daha hiç kimsede görmedim açıkçası. Sizde de böyle silahlar varsa bizimle paylaşın ;) Ironfoe Resmi [Bu mesaj MOSAD tarafından 02 Haziran 2005 18:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Şu anki silahım..[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Krol Blade[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Staff of Jordan[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 şansız olduğumdan 3 aydır MC lerde bulunmama rağmen hep striker's mark ı kaybettim =p umarım yakında alırım bende hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 of hep ironfoe istemişimdir. gerçi daha lvl36yım ileride olur inşallah bir tane de bende :)[signature][hline]oasisoyun.net Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 böyle bi topic de türk oyunculardan başkası açmaz heralde.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 neyi war ben anlamadım topiğin , yeni kalktım acaba ondanmı[signature][hline]iç geçirten , karizmatik mesaj remziye - human priest catastrophe / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: deadea, 02 Haziran 2005 19:10 tarihinde demiş ki: neyi war ben anlamadım topiğin , yeni kalktım acaba ondanmı Etiket yapıo arkadaş boşver[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Bence yararlı bir topic, kimde ne olduğunu görmek ve karşılaştırmak açısından.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Strikers mark[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Buda benimki[signature][hline]Pearce Escobar a.k.a Vevina a.k.a Levia Blodwen a.k.a Mavi ...........................LLLEEERRROOOYYY ftw!........................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 benimki de Bu. ama henüz levelim yetmediği için kullanamıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 bir gün droplarsam bu olacak su an icin yok ama :( Aha bu[signature][hline]WoW EU Server Pontifex Night Elf Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 onu droplayamazsın quest reward o, kesin konuşmıyım tabi ama priest epic questinden geliyo sanırım dimi priestler? [signature][hline]Corald -- Human Mage `for the alliance Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 02 Haziran 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Beyler konuyu saptırmayalım lütfen. Elinizde olan epicleri yazın bir tek. iStediklerinizi falan yazmayın ;)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Buyrun o zaman[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam [Bu mesaj Pirvan tarafından 02 Haziran 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Dagger Shield[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir. Thoare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Benimki buraya sığmaz[signature][hline]Atkafa=60 Tauren shaman illidian Kofana=60 İnsan mage Bloodscalp Acimasizkemo=?? İskelet rogue Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 abicim burning legionda bi rogue var ustunde 3 parca ns bi elinde emphorean demolisher diger elinde deathstriker var ki ole bi mal adamki deathstrikerı offhandde kullanıyor... bu adamı ben 2 tane 40 dps lik mace ile üze üze yeniyosam duelde.. demekki onemli olan tutugun silah degil, o silahı nasıl kullandıgındır.. Istersen elinde 60dps 1 hand mace silah olsun oynamayı bilmiyosan bi işe yaramaz bence.[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Pirvan, 02 Haziran 2005 22:38 tarihinde demiş ki: Buyrun o zaman insan gay olmasin[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 02 Haziran 2005 22:15 tarihinde demiş ki: onu droplayamazsın quest reward o, kesin konuşmıyım tabi ama priest epic questinden geliyo sanırım dimi priestler? Evet ve kolay değil pek =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ironfoe droplamak, iiymiş :)[signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Sin, 02 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: ole bi mal adamki deathstrikerı offhandde kullanıyor... bu adamı ben Bu AP bonus olayından sonra Deathstriker anca off hand silahı olur ki o proc ederse demolishler ile 3 SS adamı öldürür bence[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odium Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Sin, 02 Haziran 2005 23:29 tarihinde demiş ki: abicim burning legionda bi rogue var ustunde 3 parca ns bi elinde emphorean demolisher diger elinde deathstriker var ki ole bi mal adamki deathstrikerı offhandde kullanıyor... bu adamı ben 2 tane 40 dps lik mace ile üze üze yeniyosam duelde.. demekki onemli olan tutugun silah degil, o silahı nasıl kullandıgındır.. Istersen elinde 60dps 1 hand mace silah olsun oynamayı bilmiyosan bi işe yaramaz bence. Bence millete "öle bi mal" diyebilecek kadar bilmiyosun oyunu :)Deathstriker 1.6 speed, main hand için çok hızlı. Silahın özelliği procu, main handde barmen shanker ile daha fazla Bs ve ambush damage verirsin. Eğer epic main hand istiyorsan "Gutgore Ripper" veya "Perdition's Blade" kullanıcaksın, ikiside 1.8 speed. Felstriker, core hound tooth gibi 1.6 speed daggerlar offhand silahı.[signature][hline]Odium [60 Mage - Burning Legion] [Bu mesaj odium tarafından 03 Haziran 2005 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar