gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Arkadaşlar su tallents cok onemlıymıs sanırım bu konuda bana yardım edersenız cok sevınırım. Arcane kısmından Arcane Substley i sectım yanlıslıkla bu iyi mi digerlerine göre ? ve ne ozellıgı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Balon yakismis mustafa[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 "Pure mage'im tallents secmekte zorlanıyorum" dustum yere... UO dan geldik galiba,pure mageee...[signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 improved beyin 1/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Dream çok basarili tahmin benim arkadasim Gondarinze ve evet uodan direk transfer oldu WoWa hehehe dio bana warlock aççam hem yak1ndan dövüsecem hem büyü atacam ben de yok ööle bisii paladin var shaman var fln dedim begenmedi "pure mage" açti hehehe[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Allahım yarabbım oyunu yenı aldım ve fazla bılgı sahıbı deılım. baaluo arkadasım sen zekanı bu tur oyunlarda harcama bence cok zekı oldugun bellı oluo ulkeyı fln kurtar harcanıosun wow oynayarak dogustan zekı kardesım benım. Zekayı wow a gore degerlendıren bırınınde ne kadar zekı oldugu tartısılır ... [Bu mesaj gondorianze tarafından 07 Haziran 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 aha uodaki warlocklar bu oyunda da olsa süper olurdu :D[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: PhalanX, 07 Haziran 2005 18:15 tarihinde demiş ki: Acimasiz Kemal'e danışmanı öneririm. phear..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ANLAMIYORUM.[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Frost Mastery Permafrost Rank 5 Ice Shards Rank 5 Winter's Chill Rank 3 Improved Frost Nova Rank 2 Piercing Ice Rank 3 Cold Snap Rank 1 Improved Blizzard Rank 3 Arctic Reach Rank 2 Frost Channeling Rank 3 Ice Block Rank 1 Improved Cone of Cold Rank 2 Ice Barrier Rank 1 Frost Total: 31 Arcane Mastery Improved Arcane Missiles Rank 5 Arcane Concentration Rank 5 Improved Arcane Explosion Rank 5 Evocation Rank 1 Improved Mana Shield Rank 2 Improved Counterspell Rank 2 Arcane Total: 20 Total Total Points Spent: 51 Level Required: 60 lvl 60 olduğunda sonuç bu olacak(benim talentım).bana göre iyi olduğu için seçtim.birkaç mage arkadaş beğenirse ve onaylarsa bunu sırayla uygulayabilirsin.[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 07 Haziran 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: gondorianze, 07 Haziran 2005 17:27 tarihinde demiş ki: Allahım yarabbım oyunu yenı aldım ve fazla bılgı sahıbı deılım. baaluo arkadasım sen zekanı bu tur oyunlarda harcama bence cok zekı oldugun bellı oluo ulkeyı fln kurtar harcanıosun wow oynayarak dogustan zekı kardesım benım. Zekayı wow a gore degerlendıren bırınınde ne kadar zekı oldugu tartısılır ... [Bu mesaj gondorianze tarafından 07 Haziran 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] arkadaşım :izah: saygımız var. ama bilip bilmeden , neden pure mage'yim diyorsun öyleyse? geliyorsun buradaki insanlara peşkeş çekiyorsun. her zaman olduğu gibi , forumlardaki sticky FAQ ( Frequently Asked Questions) bölümünü az bi oku , anla ve ondan sonra anlamadığın konularda buraya forum aç. biz de cevaplayalım. [signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull [Bu mesaj Head tarafından 07 Haziran 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Head tarafından 07 Haziran 2005 20:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 warlock aç hem uzaktan hem yakından dövüş :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 arkadaş talent dio sen warlock konuyu dağıtmayalım lütfen aa[signature][hline]Lorrotar-44 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: gondorianze, 07 Haziran 2005 17:27 tarihinde demiş ki: Allahım yarabbım oyunu yenı aldım ve fazla bılgı sahıbı deılım. baaluo arkadasım sen zekanı bu tur oyunlarda harcama bence cok zekı oldugun bellı oluo ulkeyı fln kurtar harcanıosun wow oynayarak dogustan zekı kardesım benım. Zekayı wow a gore degerlendıren bırınınde ne kadar zekı oldugu tartısılır ... said: Sam'in imzasinda demişki : People suck , ...... , not people that don't know how to string a sentence together Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 baaluo bence fazla kasınma klavye delikanlılıgı yapma burda bana senın gıbı cok klavye delıkanlısı gordum yanına gıdınce pısar susar sonun benzemesın senınde adam gıbı soyledık yenı oldugumuzu bana bılmıs ayakları taslayıp burda artıstlık yapma ananın karnından wow bılerek dogmadın heralde bırdahada msg atıp bana zorluk cıkarma. İlgilenen arkadaslara tesekkur ediyorum ve buradakı alakasız msglar ıcın ozur dılıyorum. http://forum.paticik.com/view.php?id=122059 - ilgilenirseniz sevinirim. [Bu mesaj gondorianze tarafından 07 Haziran 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 :D grand marshall konustu aman tikkat![signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: gondorianze, 07 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: klavye delikanlılıgı yapma burda bana pardon abi. büyüksün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: gondorianze, 07 Haziran 2005 21:29 tarihinde demiş ki: baaluo bence fazla kasınma klavye delikanlılıgı yapma burda bana senın gıbı cok klavye delıkanlısı gordum yanına gıdınce pısar susar sonun benzemesın senınde adam gıbı soyledık yenı oldugumuzu bana bılmıs ayakları taslayıp burda artıstlık yapma ananın karnından wow bılerek dogmadın heralde bırdahada msg atıp bana zorluk cıkarma. İlgilenen arkadaslara tesekkur ediyorum ve buradakı alakasız msglar ıcın ozur dılıyorum. http://forum.paticik.com/view.php?id=122059 - ilgilenirseniz sevinirim. [Bu mesaj gondorianze tarafından 07 Haziran 2005 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] haha super hala bole insanlar paticige takiliyor.acik adres isteseydin gider evi basar kafasını klavyeye sokardın bea! yuru bea acin adamın onunu! b@b k3nk plzzzz!!! LORDUM 1K VERIRMISINIZ?!!![signature][hline]c3(p0) <42 Gnome Warlock> Absolution <60 Human Priest> Nutiara <52 Undead Rogue> Mae <49 Night Elf Hunter> Nefastus <49 Tauren Shaman> ve daha bir cogu :P [Bu mesaj Dreamfury tarafından 07 Haziran 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Hahahahahahaha[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yuh yaw yuhh adamı tanımam ama adam kızmakta haklı soru sormuş ve bi pure mage yazdı diye "improved beyin 1/1" denmiş bence o beyin bunu yazana (baaluo) lazım zevzeklik yapmış resmen. said: Head, 07 Haziran 2005 20:49 tarihinde demiş ki: ama bilip bilmeden , neden pure mage'yim diyorsun öyleyse? geliyorsun buradaki insanlara peşkeş çekiyorsun. ??? bu adam kesin başka forumlara bakıp buraya cevaplamış ne peşkeşi? ne alaka? kim kime ne peşkeş çekmiş :) bence sen bauloya destek çıkıcam diye kendini peşkeş çekmişin :) ya cidden 2 artistik yapıcam birini rezil edicem diye yazı yazmayın komik durumlara düşüyosunuz wowlamı doğdunuz + ne var pure mage demişse, hayret valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 baal abi sen birsey bilmiyorsun bu wow hakkinda... herifin ilk once Beyin i train etmesi lazim improved beyin almasi icin.. allah cezani vermesin senin.. yanlis bilgilendiriyorsun.. biliyordum senin ananin karnindan wow bilerek dogmadigini zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Adam olana adam gibi konusurum olmayana adam gıbı soylerım anlamazsa anladıgı dılden anlatırım kimse kusura bakmasın burda kimseye ne saygısızlık ettim bana etmediği sürece nede tartışma yarattım. Ceti o beyinden kendine al birtanede önce bi anla yazdıklarımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 benim skillerde oyle birsey yok be abi, beyinsiz bir rogue benim ki, boswer yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Pardon adam yanlış yazd diyemi oluyor bu baba fazla abartmadınızmı yav. hem wow kavga edilecek konu değil belli bir oyuncu seviyemiz var düşürmesek onu diyorum...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gondorianze Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Bosver üzülme birgün sanada nasip olur işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar