hellspe Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 best of kotu hahaah mayak :)[signature][hline][b]Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 o kadar iğrenç bişeyler var ki anlatırsam cümle aleme rezil rüsvan olurum :)[signature][hline]"did you see my butt??" [Bu mesaj xarion tarafından 04 Haziran 2005 00:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 en yakın kız arkadasimdan hoslandigimi belli etmemk icin ortaya attigim sayisiz yalan ve kizin bunlari duyup bana brs nefret duymasi,sonra yuzume bile bakmamsiydi heralde..[signature][hline]doğru olan zordur anladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: tahakiraz, 04 Haziran 2005 11:32 tarihinde demiş ki: en yakın kız arkadasimdan hoslandigimi belli etmemk icin ortaya attigim sayisiz yalan ve kizin bunlari duyup bana brs nefret duymasi,sonra yuzume bile bakmamsiydi heralde.. uahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 son 1 hafta[signature][hline]sheref, 05 Haziran 2005 05:07 tarihinde demiş ki: Yapış yapış mı ? kola mı ? emin misin lol Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 rahmetli yengemin (kanserdi) günlüğünü okuduğum an.. gerçekten çok kötüydü.. çocuklarıyla geçirdiği son anneler gününü fln yazıyodu.. hatırladıkça kötü olurum.. pek anı gibi deil ama..[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! [Bu mesaj DeSo tarafından 07 Haziran 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben altıma sıçmıştım eauhae o var en kötü anım kötü değil bence cok eğlencelik Altınıza sıçın ;D güzeldir[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 böylece erutanın altını tutamadıınıda örenmiş olduk[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Yuh ne alak ozaman 3 e gidioum euhae Balık tutmaya gittiydik aeuhae süperdi o gün yaa acayip gülüom anlatırken auehea[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 hade hade kıvırma burda biz bizeyis:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bu dediğimi başka kim anlatabilir ? kim gelip böyle bi rezilliği size anlatabilirki? biz bizeyiz diyosun? ki banane kim nederse desin Cokta tın isterse götü boklu eru desinler banane isterse imza yapsınlar banane![signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 imza hiç aklıma gelmemişti =P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 en yakın arkadaşımdan hoşlandıım dönemler[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim bir kötü anım var. ama komik değil. demek ki hakkaten kötüymüş.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Kız arkadaşım ve onun arkadaşlarına bişey anlatırken gülmem ve burnumdan sümük fışkırması.. Hatırladıkça kendimi kötü hissediyorum ya böyle küçük düşmek var mı off...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Dagger, 08 Haziran 2005 00:29 tarihinde demiş ki: en yakın arkadaşımdan hoşlandıım dönemler Umarım bahsettiğin arkadaşın karşı cinstendi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 zuhaa[signature][hline]Saban: Eger benim esege uymuslarsa kacmis olabilirler. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya bigün tosurmaya çalışırken altıma zıçmıştım....çok kötü bir gündü..tabe etraı bi koku saldı..ortamın havası değişti..sonra allahtan yanımda yedek don vardı...hemen değiştirdim..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla en kötü diye ayıramicam ama orta 2 de -afedersiniz- çok fena tuvaletim gelmişti , otobüsü durdurmak zorunda kalmıştık :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Smoke, 03 Haziran 2005 10:31 tarihinde demiş ki: Bi gün topum inşaata kaçmıştı... imzalik! :D bir gun iki arkadasım beni bir pastahanede cebimde 1m ile, bayaa da yuklu olan bir hesabı odemek zorunda bıraktılar,kaçtılar. olayı garsona anlatınca cozumlenir sandım ama garson sapik cıktı, çiçek verdi bana telefon numaramı istedi, ordan nasıl cıktıgımı hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: The_Guerilla, 08 Haziran 2005 12:52 tarihinde demiş ki: ya bigün tosurmaya çalışırken altıma zıçmıştım....çok kötü bir gündü..tabe etraı bi koku saldı..ortamın havası değişti..sonra allahtan yanımda yedek don vardı...hemen değiştirdim.. aehae ya aklıma ne geldi teoman paşada otururken utku die bi cocuk vardı herifin bi şortu vardı Gri siyah karışımı bişey Herif geldiydi bizim apartmanın altına paso osuruodu :D işte çağla ağacı vardı bizim orda ondan otlanıoduk :-) herif ağaçtada osurmaya başladı sonra bi 5 dakka geçti aradan herif kasıyo kendini nası kasıyodu ama bi osurdu Gazurt diye bi ses... baktım herif sıçmış altına aeae koptuydum yaa[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bu yaz oldu olay... Antalyada annem kardeşim ben denize indik. Neyse ben açıldım yüzdüm biraz. Annem de "kardeşinle biraz da sen ilgilen" dedi. tamam dedim neyse kıyıda oyalanıom. Sonra kıyıda ayağıma bişe çarptı. Ayağım acıdı. Bi baktım devasa bi taş (kıyıda işi neyse). Aldım taşı bi daha çarpmamak için. İleri atacaktım, dedim şimdi orda biri dalıosa kötü olur. Çünkü taş devasa. Neyse soluma baktım. Kıyıda kimse yok. Sol tarafa (yani sığ olan yere) bütün gücümle salladım taşı. Taş yolun yarısındayken.. ABAREEEEYY!! İki eleman çıkıverdi kıyıdan! Hem de taşın düşeceği yerden! Adamların çıkmasıyla taşın düşmesi bir oldu. Neyse ki adamın tam arkasına düştü taş. Ben o anda kalp krizi modundayım tabi. Adamlar şaşırdılar noldu ne şapırdadı oyle falan dediler. Ben de şokun etkisiyle soyledim artık. Neyse bişe demediler. Özür diledim falan. Ama o şoku asla unutamam. Neredetse katil oluyodum anlıycanız.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar