ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Bir Formula arabasının Türkiye yollarındaki akibeti. Çok güldüm gerçekten hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 baska bi benzin istasyonunun bi reklamina super gonderme war ama kimdi hatirlamiorum[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Yalnız son ana kadar Araba ya da lastik reklamı bekliyordum. Petrol Ofisi görünce hödö? oldum.[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2003 Hahahahahahahahaha yarıldım cidden koltuktan düştüm izlerken ilk, ben de bugün hakkında forum açmayı düşünüyordum bu reklamın. Özellikle de adamların surat ifadesi ve de pilotun acınası haline koptum. Gönderme de BP'ye bu arada, o kadar türkiyeye getirdiler schumaheri iki dakikada nasıl rezil ediyorlar adamı görün =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 . [Bu mesaj Khirsah tarafından 16 June 2003 10:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 said: Antimodes52, 16 June 2003 01:24 tarihinde demiş ki: Hahahahahahahahaha yarıldım cidden koltuktan düştüm izlerken ilk, ben de bugün hakkında forum açmayı düşünüyordum bu reklamın. Özellikle de adamların surat ifadesi ve de pilotun acınası haline koptum. Gönderme de BP'ye bu arada, o kadar türkiyeye getirdiler schumaheri iki dakikada nasıl rezil ediyorlar adamı görün =)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Bp degıl O shell bi kerem.Zaten ferrariye Shell benzin saglıyo.Ayrıca da reklam shell istasyonunda geciyodu.Fiat Palio reklamıydı.(Yanlıssam soleyin)[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 iyide biri F1 arabası diğer F3 arabası po nun parası yokmuş f1 getirtememiş galiba.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Çok güzel reklam cidden offf pis geçirio adama ama :)[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol :rock:Mevlana:rock: BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Genede F3 arabasını tercih ederim :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 uzun zamandır izlediğim en iyi reklam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 komik baya,ama orasının türkiye olduğunu nerden biliyosunuz başka ülkede yokmu öyle tümsek[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yolları da gosteriyo ole yollar baska ulkede olur mu?[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Reklam mükemmel düşünülmüş de, Petrol Ofisi'yle alakası ne çıkaramadım.[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Diğer bir reklamın verdiği imajı çürütmek. Diğer reklma biz dünya şampiyonunu yarattık ve en hızlı giden arabanın benzini bize ait gibilerinden bir şeyler söylerken bu reklam dünyanın en hıuzlı arabasının benzini senin olması bir şeyi değiştirmiyor. Öenmli olan bizim yollarımıza uygun olan benzini üretmek ve bizim yollarımızda bunu satmak diyor. Ayrıca da reklamın önemli unsurlarından birini dikkat çekmeyi sağlıyor. Bence bize çok uygun ve cok başarılı bir reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Akıllıca! Hiç bu açıdan bakmamıştım.[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scheize Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2003 Dünyanin en saçma reklamı, iner arabadan hoop ittirir, sonra o sikindirik arabaya nal toplatır, ama herşeye yüzeysel bakan insan, vaay güzel reklam der, resmen firmanın imajını çürütücü bi reklam olmuş, yani ben teknolojiden anlamam, ama iş kamyona geldimi en kral yağı ben üretirim demekle olmaz bu iş, formula 1 de kullanılan motor yağı, 3 yıl sonra normal arabalarda kullanılacak siz o zamandamı petrol ofisi kullanicaksınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar