OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 kriterler -kendi icersinde tutarlılık -gelmis gecmis vampir tarihiyle tutarlılık(masq. kurallari en mantiklisi bence) olsun yardim ederseniz iyi olur bir projem war. tnx[hline]Knowlegde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2003 Yok[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 from dusk till dawn, acaip tutarlı bi film[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 o geçerlilikleri bilmiyorumda brad pitt, tom cruise'un oynadığı[evet adı gelmiyor aklıma...] bide banderas oynuyordu galiba süperdir vampirle yüzleşme mi ne[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 evet interview with the vampire orjinal ismide baya güzel filmdi o da bence bram stoker`s dracula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 blade I,II[hline]help me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 blade`in gelmiş geçmiş vampir tarihiyle tutarlılık gösterdiğini sanmıyorum en önemli örnek haç olmaması vampir filmlerinin hepsinde haç vampirleri korkutur bazılarında haçı kullanan kişinin inançlı olması gerekir bazılarında gerekmez ama haç genelde vardır bladete bu yok OutTraderda zaten kriterlere uygun olanları istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 blade'deki vampirler noobie'ydi ya.. :) istisna vampir filmleri mevcut ama vampir dizilerinin ve filmlerinin genelde emmesi vampirlerin emmesinden kaynaklanıyor sanırım.. ivraaanççtı ama kendimi tutamadım[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 film ismini hatırlamıyorum, zaten hatırlasam direk arşive alıcam ee şöyle birşeydi. bir genç grubu var bunların olduğu bölgede çeteler falan var bir şekilde bu grubun kapıştığı çetelerden biri vampir oluyor. sonra onları temizlemeye çalışıyorlar araştırmaları sonucu ilk vampiri öldürürlerse diğerlerininde kurtulacağını (çetedeki elemanları) buluyorlar. önce çete liderini düşünüyorlar sonra o olmadığı ortaya çıkıyor falan sonra bir şekilde kim olduğu ortaya çıkıyor. fazla ayrıntı hatırlamıyorum çünkü çok uzun bir zaman oldu seyredeli sadece kırıntılar kalmış aklımda. hatırlayan varsa yaza bilir yada ben hatırlarsam (arkadaşara sorucam) tekrar yazarım[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 birde aklıma gelmişken Queen Of The Damned[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 çetelerden birinde küçük bi kız varmıydı ( 9-12 yaşlarında ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ya blade teki vampirler çok ezik kalmış bir de .. ne bilim adam geliyor çat çut koyuyor sanki insan öldürüyor ehe.. ayriyetten o haç olayıda yoktu blade te.. yani gümüş olayı daha da saçma ya.. bence en iyi vampir filmlerinden Vampirle Görüşme adlı bir filmdi [orjnila ismini hatırlamıyorum] dizi olarak ta angel i takdir ediyorum[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bence en iyi vampir filmi Interview with the wampire vampir hikayelerinden anlayan herkes bu filmi örnek gösterecektir zaten. Blade , Angel , Buffy ve bunlar igi bir ısırışta vampir olduğun diziler tamamen aksiyona dayalı yapımlardır. (kötü demiyorum sakın yanlış anlamyın ha) İnterview with the wampire (vampirle görüşme) filmini izlemeyen varsa izlesin bence çok karizma bir filmdir.[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Bir de yazmayı unuttuğum dracula filmleri var ki bu konsept ile ilgili bir çok film çekilmiştir en sonuncusu keanu reeves in oynadığı (adını bende bilmiyorum) hoş bir filmdi ama yani konusu belli sonu belli kırk yıllık hikaye. :)[hline]icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 alman yapımı nosferatu guzeldi, b.s's Dracula guzeldi, interview with the vampire superdi buffy nin filmi ilgincti (90ların basında cıkmıstı, dizi falan yoktu ortada). dizilerin hicbirinde iş yok eyncıl, bafi falan cok boş diziler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hella Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Interview with the Vampire'da zaten Anne Rice'ın parmağı var =) Interview with the Vampire'ın devamı niteliğinde olan Queen of the Damned var bide. Ama ilki gibi değil kesinlikle. Keanu Reeves'ın oynadığı filmin ismi Bram Stoker's Dracula[hline]G-power a.k.a gehena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Yanlis hatirlamiyorsam Keanu Reeves'in oynadigi dracula da birde monica bellucci de oynuyordu, izlemek lazim...[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: deviL, 17 June 2003 19:01 tarihinde demiş ki: dizilerin hicbirinde iş yok eyncıl, bafi falan cok boş diziler bence. Bunu söyleyen insan bana göre boştur.. zaten[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie [Bu mesaj theKingpin tarafından 17 June 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Şimdiye dek yapılmış vampirlerle ilgili bilimum şeylerin hepsi berbattı. Bir kere hepsi vampirleri farklı olarak ele almış, bladedekiler güneş yağı sürünüp sabah dolaşıyorlar gümüşle ölüyolar, ve hepsinin ortak özelliği vampirlerin cinsel hayatı var(!?). Vampir kavramını en iyi işleyen White Wolf'un Vampire'ıdır valla.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 aradığınız şey en tutarlı ama vasat filmler ise ozaman 60lı yıllarda çekilen Dracula diye bir film vardı. Yeni filmlerde daha çok yeni bir vampir kavramı yaratılmaya çalışıyor. İşte haçlardan yada sarımsaklardan etkilenmeyen gelişmiş vampirler gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 1- Vampirle görüşme en güzeliydi 2-bir oyun olan vampire the masquard filmi olsa nükemmel olurdu.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: TheSilver, 18 June 2003 11:50 tarihinde demiş ki: 1- Vampirle görüşme en güzeliydi 2-bir oyun olan vampire the masquard filmi olsa nükemmel olurdu.[hline]I'm a lost soul in frp 1- Katılıyorum 2- Katılıyorum[hline]What the hell are you looking down here for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bildigim kadarıyla White Wolf' un vampirlerinin lanetleri Tanrının 4 meleğinin (Azrail, mikail, İsrafil, Cebrail) Caine' ye verdikleri cezalardan oluşuyor. O yüzden de güneşte dolaşamıyorlar. Yani güneş yağıyla çözülebilecek bir problem olmadığı için de günzdüz dolaşamıyorlar. Zaten ölümsüz ve bu kadar güçlü bir karakterin dengeler açısından bir kaç zayıflığı olması gerekirdi. Ama artık çoğu film ve dizide bir elbise ile yada çarşaf ile ya da üçlü bir güneş yağı ile bundan kurtuluyorlar. Diğer vampir mitolojilerine bakıldığında onların güneşe çıkamamalarının nedeni ölü olmalarından dolayı güneşin onları kavurmasıdır ve güneş ışınlarını bloke edebilecek bir şey bulunduğunda vampirlerin güneşten etkilenmeden ortalıkta dolaşması mümkündür ama şu anda güneşten tamamen koruyan bir güneş yağı veya kremi henüz icat edilmediğinden olay biraz da saçma görünüyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: theKingpin, 17 June 2003 23:20 tarihinde demiş ki: said: deviL, 17 June 2003 19:01 tarihinde demiş ki: dizilerin hicbirinde iş yok eyncıl, bafi falan cok boş diziler bence. Bunu söyleyen insan bana göre boştur.. zaten[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie [Bu mesaj theKingpin tarafından 17 June 2003 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Buffy,Angel bencede boş çocuk dizileri gibin[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Bir vampir güneş ışınları ona deydiği anda ölür, bitti. Yağ mağ hikaye.[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar