karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gittigidiyor.com sahibinden.com vb. a)bu tür (ikinci el alım satım) siteleri kullandınız mı? b) bu tür sitellerde neler dikkatinizi cekiyor? c) bu tür sitelerde begendiniz noktalar nelerdir? veya neler gormek istersiniz? d) bu tür sitelerde begenMEDIGINIZ noktalar nelerdir? veya neler görmek istemezsiniz? kısacası ikinci el alım sitesinde neler olması gerek, neler isteniyor, PS: sorulara a) b) c) d) şeklinde ayrım yaparak cevap verirseniz sevinirim. ayrıca mesajınızın sonuna (eğer varsa) diger yorumlarınızı (eleştri veya öneri) yazarsanız daha bi sevinirim. katılım yüksek olursa hepten sevinirim. katılan herkese şimdiden tşkler.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 benim için önemli bir konu olduğu için anketi ciddi cevasplarla doldurmanızı rica ediyorum.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 güvence isterim, site bi şekilde scam olaylarını engellemeli bi de bu tarz sitelerde kullanıcı yorumları çok önemli , o konuda scam yapılmasının sonucu çok kötü olur. iş dönüp dolaşıp güvenceye geliyor anlayacağın. konsept belli zaten direk ebay, gittigidiyor vs.[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: karakedi, 08 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki: b) bu tür sitellerde neler dikkatinizi cekiyor? Istediğin çoğu şeyi uygun fiyata bulabiliyorsun.Bundan daha iyisi can sağlığı... [yorum:Karakedi 2. el sitesimi açıcaksın?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a) hayır. b) türk sitelerinde çeşit az ve insanlar kazıklamaya çalışıyor gibi değerinin üzerinde satmaya çalışıyor. c) elektronik eşya, dvd, cd. evlere teslimatta ödeme olsa kredi kartı yerine süper bişey olur.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Mesela ürünün aktüel resmi kesin olmalı. Yani fotoğraf makinasına gerek yok webcam telefon vb. şeylerle çekilip kendi resmi konulmalı. Kategoriler ayrıntılı olmalı. Search özelliği için örneğin pal-ntsc kopya tarih vs. ayrıntılar barındırmalı.[signature][hline]Janis - SWG(Eclipse) Tkit - MxO(Output) Macheor - Daoc(Merlin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a) Dod gibi yerlere girmişliğim var ama birşey almadım. b) Ürün çeşitliliği falan dikkatimi çekiyor, ne kadar kalabalık o kadar ürün hesabı. c) Fiyatlar genelde uygun oluyor. d) Arcane'in dediği gibi scam olmamalı.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: karakedi, 08 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki: gittigidiyor.com sahibinden.com vb. a)bu tür (ikinci el alım satım) siteleri kullandınız mı? b) bu tür sitellerde neler dikkatinizi cekiyor? c) bu tür sitelerde begendiniz noktalar nelerdir? veya neler gormek istersiniz? d) bu tür sitelerde begenMEDIGINIZ noktalar nelerdir? veya neler görmek istemezsiniz? kısacası ikinci el alım sitesinde neler olması gerek, neler isteniyor, PS: sorulara a) b) c) d) şeklinde ayrım yaparak cevap verirseniz sevinirim. ayrıca mesajınızın sonuna (eğer varsa) diger yorumlarınızı (eleştri veya öneri) yazarsanız daha bi sevinirim. katılım yüksek olursa hepten sevinirim. katılan herkese şimdiden tşkler. Herşeyden önce güvenlik isterim. Genel olarak net ortamına pek güvenmem, bir sitenin gerçekten güvenilir olduğunu kanıtlaması lazım. Kredi kartı no verilmemeli, direk hesaba para yatırılarak kontrol edilmeli. a) 1 kez kullandık arkadaşla, daha doğrusu bir olay için 3 kez kullandık. Arkadaşın bilgisayarını yenileyecektik ama mali olarak bütçe kısıtlıydı. Oturup sitelerden alışveriş yaptık. Sonuç olarak ayrı ayrı ram, ekran kartı ve işlemci+anakart (ikisi aynı yerden) aldık. Ekran kartı bozuk çıktı, diğerleri sağlamdı. Hatta ekran kartını aldığı adamı aradıkça adam telefonunu açmamış arkadaşa, sonunda arkadaş da tehditkar bir mesaj atınca adam aramış geri almış kartını parasını + arkadaşa yol parasını ödeyip. b) Güvenilirlik ve maddi durum en önemli etkenler. Tabii bir de arada sırada çeşitli promosyonlar cart curt olsa daha bir güzel olur. c) Yukarıda yazdım zaten d) Kesin bir yorum yapacak kadar tecrübem yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... [Bu mesaj Rewendor tarafından 08 Haziran 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 iahsen kullanmadım kullanmamda.BEnce kullanılmamalıdır sağlığa zararlıdır...[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a) Evet B) En çok dikkatimi çeken alsamda almasamda Yorumlar; alıcı yorumları. Güvenirliğine dikkat etmeye çalışırım. Birde en can alıcı nokta fiyatlar c) Ürün Yelpazesi ve Fiyat aralığı. Ne kadar çok ürün ne kadar az fiyat o kadar çok alışveriş D) c nin tersi[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: karakedi, 08 Haziran 2005 12:12 tarihinde demiş ki a)bu tür (ikinci el alım satım) siteleri kullandınız mı? evet b) bu tür sitellerde neler dikkatinizi cekiyor? kredi karti agirlikli olmasi ve %100 ulasim guvencesi verilmemesi.. c) bu tür sitelerde begendiniz noktalar nelerdir? veya neler gormek istersiniz? urunlerin ayrintili resmini ve elimize ulasinca odeme kolayligini yani kredi karti vermeden d) bu tür sitelerde begenMEDIGINIZ noktalar nelerdir? veya neler görmek istemezsiniz?once para sonra mal yoluyla gidilmesi..,kalitesiz urunlerin satılması [signature][hline]Güçlü ve akıllı olanlar genelde yalnız olanlardır.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a) yok kullanmadım ama internetten alım satım yaptım b)aranılan ürünün bulunması ve 1. el satışında yapılması c)site hem 1. el satmalı. hem 2. el satışlar site üzerinden yapılmalı. Site tanıştırıp bırakmamalı karşı taraf dolandırmaya çalışırsa size yardımcı olmalı ve kendine has güvenlik yöntemleri olmalı. Ürün bozuk çıktımı adam ortadan yokolmamalı ve yasal olarak dava açılabilmeli. Yoksa tanıştırıp bırakmayı forumlarda yapıyor. d)ürüne yalan yanlış özellikler yazılması ve ürünü satarken yakın zamanda çekilmiş bir resmini değilde katalog resminin koyulmasına izin verilmesi. Sitenin ürünü satın aldıkdan sonra bozuk çıkması halinde değiştirmeye hiçbir garanti vermemesi. Karşıdaki adam alakasız saçma birşey yollarsa sitenin yasal bir işlem yapamıyacak kadar aciz olması. Sitenin satışlarda %8 dan fazla ücret alması.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a)evet b)urun cesitliliginin bol olması c) d)scam karakedi site acıcak galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 yeni başlayan bir alım satım sitesi için güvence önemlidir sanırım insanların alışması ve kullanır hale gelmesi için. Ha tabi bir şey satacak olan insanlardan satacakları şey hakkında detaylı bilgi ve resim zorunluluğu getirirseniz bence iyi olur nede olsa böyle öğelerde önemli. Site mağdur olanlara yardımcı olmalı vede insanları kandırmaya teşebbüs edecek insanlara karşı bazı yaptırımlar olmalı ki hatta bu yaptırımlar insanları baştan caydırmalı. Forumları olmalı :p [signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 08 Haziran 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 1- kredi kartı, PayPal, peşin alışveriş gibi alternatifler olmalı. 2- 2. el alışveriş sırasında sorun yaşandığında yardım edebilmeli. 3- sitenin dizaynı ilginç olmalı. 2 dakkada frontpage'de hazırlanmış gibi durmamalı. aynı zamanda basit ve anlaşılır tasarlanmalı. 4- moderasyon kontrolü iyi olmalı. ürünün resmine, tanımına abuk sabuk şeyler yazılmışsa düzeltmeli. ürün yorumlarında saçma sapan şeyler yazan olmuşsa silmeli. 5- ürünleri değerlendirebilmeliyiz. popüler veya ilgi çeken ürünleri göster diye seçenek olmalı. 6- en önemlisi kullanıcılar için not cetveli gibi birşey olmalı. 2. el ürün alırken, gönderen adam hiç sorun çıkarmadan gönderebilmişse, gönderdiği ürün gerçekten resimde gösterdiği ve tanıtımda yazdığı gibiyse, tanıtımlarda ürün hakkında detayları yazmışsa, ürünü kullandığımda hiç sorun yaşamadıysam vs.. o adama 10 yıldız verebileyim. böylece sitedeki güven puanı artsın. eğer gönderirken çok sorun çıkartıyorsa, resimdekinden farklı bir ürün göndermişse, gönderdiği ürün bozuk çıkmışsa felan 1 vereyim. güven notu azalsın, insanlar kötü bir kullanıcı olduğunu görsün vs.. tabii -5 +5 gibi şeyler de konulabilir. kariyer gibi birşey olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a)bu tür (ikinci el alım satım) siteleri kullandınız mı? evet,ebay & gittigidiyor kullandim. b) bu tür sitellerde neler dikkatinizi cekiyor? gittigidiyor'da yuksek fiyatlar ve ilgisiz mu$teri hizmetleri,ebay'de her$eyin saglamligi ve oturmu$lugu. c) bu tür sitelerde begendiniz noktalar nelerdir? veya neler gormek istersiniz? ebay'de odeme kolayliklari,feedback sistemi,ozel indirimler. d) bu tür sitelerde begenMEDIGINIZ noktalar nelerdir? veya neler görmek istemezsiniz? dolandiriciliga goz yumulmasi,hiz ve feedback'in etkili olmamasi[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a) İnceledim ama alış-veriş yapmadım, kuzenim yaptı, memnun. b) İhtiyacım dışında dikkatimi çeken şeyler bazen iyi bazen kötü oluyor. Vaktim çoksa birçok şeyi incelemek isterim tabi ama vaktim yoksa napiym ikinci el peruğu? c) Farklı seçenekler olması güzel. İstediğim gibi satışa sunabilmeliyim. d) e-bay'deki gibi ürünün altına gereksiz sayfalar bence kötü yanları. Pek çok satıcı ürünün altına önceden hazırladığı, dükkanının vs.sinin reklamını yapan kodunu yapıştırıyor. Bunların önüne geçilmeli, yani ürünle ilgili bilgilerin girilebileceği bir form olmalı bence. e) Diğer sitelerde sitenin alış-verişte aracı olması, satıcılara yorum yazılabilmesi, puan verilebilmesi güzel. f) Mutlaka bi insanın tüm ürünleri inceleyip temizlik yapması gerekiyor. g) Ürünler arasında karşılaştırma yapılması güzel olurdu, bu eksik galiba mevcut sitelerde. Bunun sağlanması için de katagoriye göre değişen özellik formlarının bulunması gerekir. h) Paticik gibi hızlı yüklensin, gereksiz kodlarla uğraştırmasın beni. Normalde sade olsun ama görmem gereken yerler dikkat çeksin. i) Amacıma çabuk ulaşabileyim, korse arıyorsam bölümler arasında kaybolmiym, korse yazdım mı hepsi karşıma gelsin. j) Amaçsız geldiysem bana "editörler tarafından beğenilen" ürünler gösterilsin ki hata payım düşük olsun. k) McsPeyn de bu projede çalışsın, ama önce derslerine çalışsın. Kolay gelsin kedi..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 hepsinden önemlisi güvence.[signature][hline]silence.. [Bu mesaj uncla tarafından 08 Haziran 2005 19:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a)bu tür (ikinci el alım satım) siteleri kullandınız mı? Kullanıyorum. b) bu tür sitellerde neler dikkatinizi cekiyor? çeşit, iste tasarımı,ödeme şekli, kullanıcı yorumları vs. c) bu tür sitelerde begendiniz noktalar nelerdir? veya neler gormek istersiniz? ürün detaylı ve resimli açıklaması. site bence ikinci el alım satımda alışveriş sırasında garanti vermeli. herhangi bir dolandırılmaya %100 güvenli olmalı.kargo desteğide olsa süper olur. d) bu tür sitelerde begenMEDIGINIZ noktalar nelerdir? veya neler görmek istemezsiniz? açık arttırma.. ilan verirken ücret ödeme. %pay[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a) kullanmadım. (normal 1. el satan yerlerden kullandım) b) Ürün olarak Elektronik çeşitliligi olması c) Kesinlikle güvenilir olması en onemlı ozellıgı. Bı sekılde sorunları halledecek bı teknık destek bolumunun olması ve musterılerle ıyı iliskiler saglamasıda gereklidir. d) site yüzünden yada sahibi tarafından satılan urunun bozuk olması kasıtlı bile olmasada sitenin bu tur durumları sahibiyle ürünü alan musterısı arasındakı sorunu halletmesıne yardımcı olması. Her türlü üçkaatçılık olayının onune gecebılmesı (malı satan tarafından yapılanlardan bahsedıyorum) Not: Pati'de açtıgım bir konu vardı. Hepsiburada.com ile ilgili. 1. el mal satan ve güvenilir diye gecinilen bu siteden başıma gelmeyen kalmadıgını burada belirtmiştim. O gündne beri internetten hiç bi şekilde alışveriş yapmamaya karar verdim. Nedeni o topicde belirtiliyor ama GÜVEN en önemli şey.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a-)Evet kullandım. b-)Aradağım eşya ve ya bir aracın bu gibi sitelerde daha ucuza satılması ve bazen magazlarda bile bulamadıgımız gereceleride elde edebilmemiz. c-)Bu gibi sitelerde istedigim ya da ihtiyac duydugum alet ,esya gibi şeyleri kolayca ve güvenli şekilde edinebilmem. Normal satış fiyatındanda az olması cabası.Görmek istedigim cogu sey eBay sitesinde mevcut, mesela,kullanıcıların eskiden yaptıgı satıs ve ya alıslarıyla ilgili detaylı bilgi ve onlar hakkında dusunulenler ve guvenirlik hakkında yazılar gibi... d-)Bu gibi sitelerde gormek istemiyecegim seyler duzensiz olması tabiki yoksa istedigimiz seyi bulmamiz cok zorlasir.Ayrıca guvenirlik konusunda tam destek vermeli bu siteler, eger guvensizlik olursa site coker:P kısacası guvensizlik olmamalı.[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gittigidiyor.com u gayet beyenirim aslında.Guzel boyle sitelerin olması. Elektronik esya agırlıklı olması guzel olabilir. beyenmedigim yanı degil de guvence olarak nası olduguna cok onem veririm.[signature][hline]icq ¶ msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 güvence ve nakit ödeme olmalı[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a)bu tür (ikinci el alım satım) siteleri kullandınız mı? ben kullanmadım ama yakında kullanmaya başlıcam.Kullanan çok yakın bir arkadaşım var sürekli bişeyler alıp satıyor son derece güvenli. b) bu tür sitellerde neler dikkatinizi cekiyor? Dikkat edilmesi gereken husus üyenin ne kadar olumlu oy aldığı ve ne kadar işlem gerçekleştirdiği c) bu tür sitelerde begendiniz noktalar nelerdir? veya neler gormek istersiniz? Giyim kıyafet olayı son derece güzel.Türkiye'ye gelmeyen bir çok kaliteli marka burda satılmakta vücut ölçülerini çok iyi biliyorsan eğer çekinmeden alabilirsin.Zaten bazılarında cm olarak veriyor hepsini.Öte yandan bir çok şey alabilirsiniz DVD,Konsol,Saat vesayre ..bazı ürünler sıfır bazıları ikinci el. d) bu tür sitelerde begenMEDIGINIZ noktalar nelerdir? veya neler görmek istemezsiniz? Bazı giyim ürünleride sahte mesela versace bi ürünü var 4 milyondan açılış yapmış ... o yüzden birazda cingöz olmak lazım :p[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY [Bu mesaj kingpin tarafından 08 Haziran 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 a)bu tür (ikinci el alım satım) siteleri kullandınız mı? ebay kullandım b) bu tür sitellerde neler dikkatinizi cekiyor? ürün çeşitliliği, fiyatları, bi de satıcıların önceden yaptığı işlemler. c) bu tür sitelerde begendiniz noktalar nelerdir? veya neler gormek istersiniz? ucuz fiyat. d) bu tür sitelerde begenMEDIGINIZ noktalar nelerdir? veya neler görmek istemezsiniz? ebay deki ödeme sistemini sevmedim. gitti gidiyor gibi olsa para bloke olsa daha güzel, güvenli olur.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar