Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almayı düşündüğüm PC..(yorum?)

Seperate

Öne çıkan mesajlar

AMD ATHLON 3000+ 64 BİT S939 İŞLEMCİ
ASUS A8N SLI ANAKART
512 MB KİNGSTON DDR RAM 400MHZ (X2)
HIS ATI RADEON 9550 256 MB EKRAN KARTI
80 GB SAMSUNG 7200 RPM SATA HARDDİSK
PHİLİPS 107S6 FLAT MONİTÖR SİYAH
ASUS TA 250 KASA SİYAH
16X DVD RW LG SİYAH
ZOOM 5510 ADSL MODEM

fiyat olarak 1000 dolar bulabildiğim en düşük fiyattı bu ztn bütün donanımlar chip dergisinin donanım testlerinde ilk 4e fln girmiş sizin yorumlarınızı bekliyorum..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

bak bilgisayar iyi ama:
1.zoom modem boşuna alma, gereksiz derecede pahalı.geek al onun yerine eksiklik hissetmezsin...
2.ekran kartını niye 256 ram aldınki?gpu çok über olmadığı sürece hiçbir faydası yok 256 olmasının.128'e düşür bence onu, tasarruf edersin...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,
Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

sabah sabah saçmaladım ben yine herhal
9800 ler kaldırıldı bide direcx 8.1 olduğu için
9550 95 dolar civarı galiba
9800 de 180 dolar felandır büyük ihtimal
biraz para koyup 9600 xt de alabilirsin oda 140 150 dolar civarı bişeydir
seninkide güzel aslında değiştirme boş ver :)[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

ama yine de bir tasarruf sonuçta, bir dolar bile önemli :) ayrıca fazladan 15-20 dolar ödemekle ekstra işine yarayacak bişey kazanmıyosun bence...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,
Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

Kermit hakkaten saçmalıyosun, 9800 dx8.1 olur mu ya, halen satılıyor 150$+kdv hatta bi sitede.
Bence 9550 alma, neden dersen overclocklu 7/24 kullanınca kart kafayı yiyor. Bir tane MSI, 2 tane de Palit 9550 bozdum. Tabii ben hayvani overclock etmiştim ama overclocksuz hiçbirişe yaramaz o. 6600GT al bence kendini kas biraz.
Zaten anakartın pci express, 9550 takamazsın ona. 350W FSP veya daha para kalırsa 380W Tagan iyi gider o sisteme.

[Bu mesaj Silphatos tarafından 07 Haziran 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ekran kartı o sisteme göre çok zayıf, eğer ii bir ekran kartını yükseltirse markasız bile olsa güç kaynağı en az 350w olsun.

anakartın yukar ki post ta söylendiği gbi agp desteklemiyor, eğer 6600gt pci-e almayı düşünmessen, anakartını nforce 2 veya 3 ola n bir modelle değiştir.

hardddsik biraz daha arttırabilsin, son çıkan oyunları yükledinmi doluyo harddsik.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

Bence işlemciden kısıp güç kaynağı ve ekran kartına daha önem var. Eğer oyun oynamayı düşünüyorsan ekran kartı, cpu'ya göre çok daha önemli.

2800 amd var bende, bir sorun yüzünden 2200 olarak kullanıyorum oyunlarda 1-2 fps dışında fark olmadı. Daha da düşürmüştüm yine ciddi bir fark olmadı. Ram'lerin kingston olması güzel bir şey tabii, ama çok daha ucuza alabileceğin ram'ler de nerdeyse aynı performansı verir.

Sonuç olarak, her şeyden kıs güç kaynağından kısma bence.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

Bir milyonuncu söyleyişim, o seviye kartlarda 256mb'ın getirisi olmaz. Üst düzey bir ekrankartı almadıkca 256mb sadece masraftır.
Off parmakalrımda tüy bitti bunu yazmaktan.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silphatos, 07 Haziran 2005 11:56 tarihinde demiş ki:
Kermit hakkaten saçmalıyosun, 9800 dx8.1 olur mu ya, halen satılıyor 150$+kdv hatta bi sitede.
Bence 9550 alma, neden dersen overclocklu 7/24 kullanınca kart kafayı yiyor. Bir tane MSI, 2 tane de Palit 9550 bozdum. Tabii ben hayvani overclock etmiştim ama overclocksuz hiçbirişe yaramaz o. 6600GT al bence kendini kas biraz.
Zaten anakartın pci express, 9550 takamazsın ona. 350W FSP veya daha para kalırsa 380W Tagan iyi gider o sisteme.

[Bu mesaj Silphatos tarafından 07 Haziran 2005 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]

hayır abi arkadaşım burda antalyada sector de çalışıyo toptan olayı ve kaldırıldığını söylüyo adamlar bunun bayilere dağıtımını yapıyolar yalan mı söylüyoda[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

su an ddr2'ların normal ddr'lardan performans açısından bi farkını görmedi(ikisinide denedim), bence ddr2'ye para verilmez. aynı paraya a-data vitesta 600 ram aldım makine uçuyo.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

önerdiğiniz bu fiyat seviyelerinde yani 100 doları geçmeyen hangi ekran kartlarını tavsiye edersiniz?

almayı düşündüğüm diğer bir ekran kartı powercolor 9550 ne dersiniz buna?
[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 08 Haziran 2005 12:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle 100$ altı bir ekran kartı istiyorsan, anakartını değiştirmek zorundasın, çünkü anakartın pci-e destekli olduğu için agp ekran kartlarını desteklemez.

9550 günümüz oyunları için giriş seviyesinde bir karttır. hepsini çalıştırır, oynatır ama yüksek detaylarda, daha güzel efektlerle oynamak istersen yetersiz kalır. default değerleri böle o/c yapıp kullancan dersen yüzde 50 kadar perfromans artışı oluyor.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

alla alla emin misiniz adamın tavsiye ettiği ekran kartıydı bu desteklemese sölemezdi herhalde,bu arada chip geçen ay ki sayısında 5 ve 6. olmuş ekran kartlarında olmazsa sapphire mi alsam?
peki anakart olarak ne almalıyım?[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 08 Haziran 2005 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...