Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gelecekte paticik.

Black-ice

Öne çıkan mesajlar

said:
Ceday, 07 Haziran 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
paticik yalan olacak :)

eski üyelerin cogu kalmayacak, kedi de bir baskasına devredip siteyi, kaçacak

[Bu mesaj Ceday tarafından 07 Haziran 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir]

haklı tabi. başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır. -morfeus abi[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıl sonra ben patinin en küçük üyesiyim die gezinemicem ortalarda :( (gerçi benden küçükler var artık ama olsun en küçük ilk üyesiyim ben :P)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 07 Haziran 2005 17:00 tarihinde demiş ki:
Wendigo ile ben Patide dolaylı da olsa tanışıp evlenen ilk çift olacağız =o)

dede oluyorum ben hatta simdiden :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

gelecekte paticik F5 tuşuna daha hızlı cevap verip veri iletimini ağız yıluyla konuşma süresine indirecek, Nerf bot yenilenerek yeni gelenlere daha hızlı hoşgeldiniz diyecek, karakedi üyelerin desteğini arkasına alarak dürüm-internet cafe açacak ve ahyatı boyunca mutlu olacak, kedi dürümcü açmış olduğüundan yeni üyeler mod olamk için yeni yollar bulmak için biimsel araştırmalara başlayacak, babacum bilgisayar donanım dükkanı açarak kral olacak.. bütün bunlar çok yakın bir gelecekte olacak..

mesela yarın!
yarın ilk işiniz www.paticik.com'u tıklayarak gelişmeleri izlemeye başilamak ve bu oalyın bir parçası haline gelmek olacak![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

iki zmn dilimi arasında sıkışmış bir site olujak gelecekte paticik tıpkı bugün olduu gibi[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

gelecekte hepimiz böyle olucaz bonzi olup çıkıcaz

(ana lan hdd de saklıydı ne güzel buldum bunuda karakedi şarkı adı bulamıyoz diye hepimizi bonzi yaptıydı :) )[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...