DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Wendigo ile ben Patide dolaylı da olsa tanışıp evlenen ilk çift olacağız =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 [b]WoW[b] Diablesse, Black Sabbath, Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 paticik yalan olacak :) eski üyelerin cogu kalmayacak, kedi de bir baskasına devredip siteyi, kaçacak [Bu mesaj Ceday tarafından 07 Haziran 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 gelecekde pati koskocaman olacak. ceday ise en sonunda iç benligine yenik düşüp nick degişimi yaparak cedayyy(x10y) olarak dolanacak, bizde kendine alternatif diye title vereceğiz ;)[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 bencede bizi sallamicaklar yeni gelecekler biz onları azarliicaz hadi ordan ezik diicekler bize bize hadi yrüü jartiyerini görelim diicekler ühühühühühüüü[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Ceday, 07 Haziran 2005 17:12 tarihinde demiş ki: paticik yalan olacak :) eski üyelerin cogu kalmayacak, kedi de bir baskasına devredip siteyi, kaçacak [Bu mesaj Ceday tarafından 07 Haziran 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] haklı tabi. başlangıcı olan herşeyin bir de sonu vardır. -morfeus abi[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 5 sene sonra benim kızlar burda sizin bebeklere bakıcılık yapacak :) PatiBabyCare Modu olcaklar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım [Bu mesaj Absolut tarafından 07 Haziran 2005 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 5 yıl sonra ben patinin en küçük üyesiyim die gezinemicem ortalarda :( (gerçi benden küçükler var artık ama olsun en küçük ilk üyesiyim ben :P)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: DiaBLeSSe, 07 Haziran 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Wendigo ile ben Patide dolaylı da olsa tanışıp evlenen ilk çift olacağız =o) dede oluyorum ben hatta simdiden :)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 gelecekte paticik F5 tuşuna daha hızlı cevap verip veri iletimini ağız yıluyla konuşma süresine indirecek, Nerf bot yenilenerek yeni gelenlere daha hızlı hoşgeldiniz diyecek, karakedi üyelerin desteğini arkasına alarak dürüm-internet cafe açacak ve ahyatı boyunca mutlu olacak, kedi dürümcü açmış olduğüundan yeni üyeler mod olamk için yeni yollar bulmak için biimsel araştırmalara başlayacak, babacum bilgisayar donanım dükkanı açarak kral olacak.. bütün bunlar çok yakın bir gelecekte olacak.. mesela yarın! yarın ilk işiniz www.paticik.com'u tıklayarak gelişmeleri izlemeye başilamak ve bu oalyın bir parçası haline gelmek olacak![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Fistan, 07 Haziran 2005 01:42 tarihinde demiş ki: benim madalyalarıma host bulunamicak kapancak site. [signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 iki zmn dilimi arasında sıkışmış bir site olujak gelecekte paticik tıpkı bugün olduu gibi[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 5 sene sonra konu dışımız olsun başka bişey istemiyorum.[signature][hline]ey edip adanada pide ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 gelecekte hepimiz böyle olucaz bonzi olup çıkıcaz (ana lan hdd de saklıydı ne güzel buldum bunuda karakedi şarkı adı bulamıyoz diye hepimizi bonzi yaptıydı :) )[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 önemli olan kafadaki düşünceler değişmesin[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Fistan, 07 Haziran 2005 01:42 tarihinde demiş ki: benim madalyalarıma host bulunamicak kapancak site. ahah kedi banler seni o zmn :p[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar