Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Hafta

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 hafta boyunca kendi kararima göre konusma yasagi aldim :) ama yani öle hiç konusmuycam degil sohbtlere katilmiycam konusursam soguk konuscam vs. en iyi yöntem bu sanirim kafa dinlemek için :)[signature][hline]Hellsing:
BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Gohan: There is no end, no endd for meee !!!!

Anime tadında MMORPG lar.
Mesaj tarihi:
yaw arkdaslar neden yok bu benim kisisel bir seyim ve buraya yazayim dedim 2. si amaçta yok görcez sonunu ins :D deney bu deney :P[signature][hline]Hellsing:

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.

Mesaj tarihi:
1 hafta sora

Böhü, sözlüye kalktım, konuşmicam derken sıfırı aldım

Üstelik kız arkadaşım konuşmuyorum diye terketti, çok soğukmuşum

Arkadaşlar artık halısahaya çağarmıyo yaw, yine benden habersiz netcafe yapmışlar dün de..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
sözlüye kalkamam okul yok. Kizlari kim takar yiyosa ayrilsin. Futbol dan nefret ediyorum[signature][hline]Hellsing:

Mesaj tarihi:
said:
BeIlow, 07 Haziran 2005 10:33 tarihinde demiş ki:
sözlüye kalkamam okul yok. Kizlari kim takar yiyosa ayrilsin. Futbol dan nefret ediyorum

lütden konuşmayarak kendini bizden mahrum etmeee:P bir an içimden "yürü beeeee" diyesim geldi.
iyi gelir ama biraz sessis kalmak. abartmamak lazım tabii.
foruma yazmak konuşmaktan sayılıyor mu?:)[signature][hline]Borbag müslüman olduuuu. ve adını kaleidoscopic olarak değiştirdiiii.
Then I wake its kaleidoscopic mind...
bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
  • Yeni Oluştur...