Teddy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Ben baya edildim. Hatta yüzsüzlüge vurup ayni insandan 1 kaç kere reddeldiim oldu. Ama bu reddedildiklerim azcik muhabbetim olan yada tanimadiim insanlardi. Ayni ark ortami icinde olup da reddedildiim hic olmadi :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... [Bu mesaj Hamish tarafından 01 Haziran 2005 17:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 bir kere reddettim hayatta bir kered e reddedilir gibi oldum ne biliyim reddedilirken hissettiklerimi eğer reddettiğim kız da hissetmişse vay haline[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D [Bu mesaj Dingaer tarafından 01 Haziran 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 kabul edildinmi desene[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hah oda imiş yaw =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 2 kez reddedildiğimi hatırlıyorum birini ardımdan sürüm sürüm süründürmüştüm sonra çıkıp oyun oynamıştım bikaç kez eğlenip bi daha aramamıştım. Diğeri ise hay allahım ben nasıl böyle bi kıza karşı bişey hissettim dediğim tamamen ulaşamamanın verdiği cazibeye dayanan bi teklifti cevabı da bikaç ağır istek olmuştu allahtan o an vazgeçmişim yoksa sola sapacaktım resmen. bazılarını görüyorum reddetmek çok hoşlarına gidiyor halbuki yani ben reddetçeim zaman tatlı dille bi süre konuşuyorum sonra yavaştan konuyu değiştiriyorum yıkılmasın kız bi anda hayır biz çok iyi niyetliyiz kardeş.. ama şunu da söyleyeyim ne kadar çok reddedilirsen o kadar çok kişiyle çıkarsın ve bu da gerçekten iyi ilişkiler yaşama şans yüzdeni artıracak en önemli etkenlerdendir. ayrıcana bikaç kez şunu da yaşadım yani sonu iyi olmayacak biliyorum ama kendime de karşı koyamıyorum (kendimden en çok korktuğum zamanlar kendime söz geçiremediğim zamanlar) diyorum işallah reddeder işallah reddeder ama bu dualar şimdiye kadar hiç tutmadı hep de sonu kötü oldu :([signature][hline]ciddi uykum geldi ya kusra bakmayın Efenim günde 40 arama yaparak ayda 24 $ kazanabilirsiniz --->> Burada ise 1,5 dakikada bir 2 $ kazandıracak aramalar yapabilirsiniz Bunlara güveniniz azsa araştırın sağlamlığını görün efenim paticikte de bir konu mevcut. Ayrıca imzamdan üye olana netbux hızlı kazanma prg. gönderebilirim ömsden ulaşın. Buraya üye olduğunuzda 25$ kazanıyorsunuz her üye yaptığınız kişi için ise +5 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 yıl 1995 ilk reddedilişim, yaş 11 yıl 1998 2. vakka ama tavladım sonradan yıl 2000 3 vakka reddedilmedim ama kavuşamadık :lol: 3.vakka hiç aklımdan çıkmadı 2002 yılında tekrar karşılaştık, (tabi değirmenin altından ne sular akmıştı ama hala aklımdaydı) kızı görmem ve kaçmam 1 oldu diyebilriz ufacık tefecik o tatlı kız 2 senede 40 kilo almış... daha da reddedilmedim çünkü hiç teklif etmedim, bi ilişkinin başlaması için bişiler teklif etmenin aptal bişi olduğunu farkettim çünkü... Bi daha da reddedilmem çünkü ben buldum hayat arkadaşımı :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1 kez. o da iddiaya girmiştik alakasız bi kıza gidip direk sormuştum 1 gün içinde hem tanışıp hem çıkma teklifi edicektim hehe. yoksa olmadı tabi. keriz miyim ben hayır ın cevaplar arasında yer aldığı bir soru sorayım kıza.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sopayla rencideyi öğrendiğimden beri reddedilmedim.[signature][hline][i]Herif kaynak gözlüğüyle dolaşıyo, ona ışın kılıcı kor mu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 lol süpermiş arcane hehe.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ahahaah =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Düşündüm de ilan-ı aşk ettim ama çıkma teklifi etmedim. Hayatımda hiç çıkma teklifi yapmadım. Kimseyle de çıkmadım. Boşa geçti yıllar :lol: Lise 1'den beri aşık olamıyorum ben, çünkü niye öyle bir ruh haline girdiğimi biliyorum. Ufak bir kıvılcım oluyor hoşlandığın zaman, sonra diyorsun ya bu kıvılcım sönecek, gereksiz olaylardan tatsızlıklar çıkacak, entrikalar başlayacak, dedikodu vs vs. düşünmesi 2 sn bile sürmüyor, geç oğlum ya diyorsun. Ben safça bakmak istediğim için, aşka ve sevgiye dair olan düşüncelerimin yıpranmasını istemiyorum o yüzden de bulaşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben de daha geçen ay reddedildim :-)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Ben geçen sene bi reddedildim sonra kız geri geldi ben reddettim :) Bu sene aynı kıza 3 kere teklif ettim 3 kere de reddedildim. En sonuncusu dün oldu :([signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 geçmiş olsun.sen reddetmekle büyük hata yapmışsın..ben olsam işi gurura vururdum sevsem bile reddederdim.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sevip reddetmek ?[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Boşverin gitsin yahu takmayınca daha rahat oluyor insan :-) oluruna bırakınca daha rahat olur. Dertli de geçmez birliktelik [Bu mesaj Mino tarafından 02 Haziran 2005 20:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: HymnOfSnuk, 02 Haziran 2005 19:58 tarihinde demiş ki: sevip reddetmek ? gurur...önceden reddediliş..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: Jandor, 02 Haziran 2005 19:57 tarihinde demiş ki: aha tam 10 dk önce reddedildim bu topici gördüm bak şu Allah'ın işine... Kızı tanımıyorum oda beni tanımıyor bugün konsere gittik arkadaş ortamındaydık falan okadar ben aldım numarasını ben şuyum senden hoşlanıyorum sanırım napçaz şimdi diye mesaj attım cevap: Bilmiyorum bende başkasından hoşlanıyorum kusura bakma die cvp geldi dank die kaldım ya tav oldum nası reddeder beni bir kere bilmiorum demişş sen hemen hoşlanıorum diince karşı tarafdanda bnde senden hoşlanıorum veya elektrik alıorum sndn gibi mesajlar bekleme bence eğer gerçekten hoşlanıorsan uğraş sonuçta yenilsen bile kendini kahraman yerine koyabilirsin:D[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 olsun snde 2.yi oyna :D 2. ol zordur ama hakikaten deerse bu kıs kasmaya devam derim bn =P[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 KAç kişi hiç teklif etmedim kendiliğinden oldu demiş. Abi nasıl kendiliğinden oluyo bi anlatır mısınız? Bana hiç kendiliğinden bişeyler olmuyo??? Çok reddedildim, paso reddediliyorum zaten. Bu soru bile saçma bence, herkes edilmiştir. Hçi tanımadığım biriyse sabaha kadar reddetsin, koymaz , nasılsa bi daha görmiycem:D Bir keresinde şöyle bi olay oldu, okulda bi kızın yanına gittim , konuşmaya işte, 3 kız oturuyolardı. O zamanlar da çok g*tüm kalkık. Şöyle fırlamayım , böyle çapkınım ayaklarındayım, arkadaşlarını yanında falan pat diye konuşurum kızla, bir hava bende bir hava, gittim. Kızın dili tutuldu resmen ama arkadaşı beni rededtti hatta kovdu direk.:D Ben de hayatımın dumurunu yaşadım, beklemediğim yerden yedim tabii. Ama şimdi olsa öyle bişey yapıştırırım uygun bi laf.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: aktiftablet, 02 Haziran 2005 23:50 tarihinde demiş ki: Bir keresinde şöyle bi olay oldu, okulda bi kızın yanına gittim , konuşmaya işte, 3 kız oturuyolardı. O zamanlar da çok g*tüm kalkık. Şöyle fırlamayım , böyle çapkınım ayaklarındayım, arkadaşlarını yanında falan pat diye konuşurum kızla, bir hava bende bir hava, gittim. Kızın dili tutuldu resmen ama arkadaşı beni rededtti hatta kovdu direk.:D Ben de hayatımın dumurunu yaşadım, beklemediğim yerden yedim tabii. iyi olmuş hatta az bile :-)[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 NAsı yani? :?s[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 fırlamaalıın sonucudur. kafaya çantada yiyebilridin 3 kız amanın dikkat. bizim arkda böle bişe yapmıştı da onunki tam etiform reklamı gibi bişe olmuştu[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 İsmi lazım değil, "ne bakıyosun " diyen kıza "çok seksisin" demek suretiyle tokadı hakeden, ve hakkını alan arkadaşım var. :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ohoooooo...[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar