spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Benim karşı Olduğum şey Sheep in PwE de değil PvP de kullanılması. Kesinlikle oyun zevkinin içine ediyor. 5v5 karşılaştığımızda mage:*cast sheep* 2 tane oyuncuyu hiç savaşmadan uğraşmadan savaştan soyutluyor ve warriorsanız falan kurtulma şansınızda yok. E nerde bu oyunun savaş sevki o zman. Mageler güçsüz olur diye Bakmayın şu olaya diğer damage büyülerine ekleyebilirler ama bence Sheep kaldırılmalı yada PvP de kullanılmamalı Yada pvp de kullanırken mana götürmesi abartı olmalı...[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 O zaman, Druid entangle'ı, Rogue Sap ve Gouge'u, Paladin'in stun'ı, Priest'in blackout'u da kaldırılsın. Böyle bir saçma mantık olabilir mi ya? Mage seni maharetini kullanıp Poly edebiliyorsa, sende maharetini kullanıp mage'i farklı bir şekilde yakalarsın olur biter.[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya maharetle alakası yok bunun saptan stundan vs den kurtulabiliyosun. ama magenin poly den kurtulamıyosun. Ayrıca sap falan sadece 1 kere yapılabiliyo combatın başında mage poly i istediği zaman yapabiliyo ve neredeyse Hiç mana götürmüyo. Söylemek İstediğim mage güçsüz olsun nerflensin değil. Sheeplenmiş bi adam ki genellikle bütün savaşlarda oluyo savaşta kesinlikle soyutlanıp hiç savaşamadan 5v1 e maruz kalıyo. ayrıca bi warrior u polylemek Hiçde yetenek isteyen bi iş değil.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Banane ben de demon form istiyorum warlocklara. Öyle zorda kalınca mutasyona uğrayıp demon olalım bir dakka boyunca, görsünler bakalım. Demon dediğim Blizzard'ın Diablo'sundaki gibi demonlar, Diablo'nun kendisi gibi mesela.[signature][hline]0110001001101111011100100110010101100100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 mage kendini kurtaramıyor denmiş, yok öyle birşey.hele bi frost mage rogue misali birkaç defa ölümden dönebiliyor ice block ile. blink gibi efsane bir skill de var yani topuk da mevcut, nova da cabası.işin sırrı ölüp ölmeyeceğini önceden tahmin etmek.pvp dışında da aggroya bağlı tamamen, ona dikkat etmek lazım. AMA limitli bi şekilde invisibility gelmeli dengeleri alt üst etmeyecek şekilde, hatta yanına daha fazla büyü eklemeli blizz. invis gelmeli mage e.moral olur bana ehe rogue uma çaktılar mage im yükselen değer olsun bari :P[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Bonecrusher, 04 Haziran 2005 05:25 tarihinde demiş ki: doğru, büyücüler fantazi diyarlarında bir sürü şey yapabiliyorlar. necromancy, evoking, alteration, summoning .. e bu durumda o zaman WoW'daki "Mage" olayının ne anlamı kalcak ki? iyi de wow daki mage pure sayilir. necro spell leri bizde yok bildigin uzere.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Bonecrusher, 04 Haziran 2005 05:25 tarihinde demiş ki: ama invisible olmak, warcraft oyunlarında büyücünün bir özelliği hiç olmamıştır. 2 de vardi.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 esasında görünmezlik yerine water elemental summon olayını verseler lvl kasarken pek bi güzel olabilirdi :) hatta ikisini birden verebilirler :D[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 gayet sacma, gereksiz, oyunun icine edecek bi ability.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Plate giyen, base stat'ı STA olan warriorlara da blink verelim o zaman? Biraz dengeli düşünün ya, illa sadece kendi classım güçlü olsun, herkesi yeneyim mantığı ile düşünmeyin şu oyunu. Cloth giyiyoruz, base stat'ımız STA değil SPI. Bırakın da kaçmak için birkaç yeteneğimiz olsun değil mi?[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 onu değilde ben hunterlar mage nasıl kesecek onu düşünüyorum şu an bile blink ve frost nova il eimkansız bide artık elemanlardan suprise attack yeriz tam olur...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noface Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Hunterların ezikligi zaten off offf[signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hunter olmuşsan pvp aşkıyla yanıp tutuşmuyo olman lazım haksızmıyım ?[signature][hline]Ne kadar iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: chrounos, 04 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki: hunter olmuşsan pvp aşkıyla yanıp tutuşmuyo olman lazım haksızmıyım ? neden ki ne[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 allah allaaah abi bütün milletmi muhalefet yoksa benmi asıl muhalefetim. kardeşim bu oyun hiç gelişmicekmi hep aynı talentlerle büyülerlemi takılıcz? uo ilk ortaya çıktığı haliylemi oynanıyor? bi'sürü manyak özellik eklendi sonradan tadımı kaçtı oyunun ? hayır! özellik bi çıksın bakalım -si +sı nedir bakalım sonra konuşalım dimi kardeşim? yoksa "rogue charım warriordan daha iyi tank" yada "honor system cıkacak oyun banalleşicek" gibi muhabbetleride dinleseydik başımıza gelicekler vardı zannedersem. not: hepinizin belirli bir bilgi birikimi olup ona göre konuştuğunu biliyorum bu söylediklerim yanlış anlaşılmasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Bir sheep'te ölüyorsanız vay sizin halinize.. Sheep, pom + pyro, fireball, fireblast, blastwave atsa o mage ve şanslıysa 3k civarı vurur, ee herhalde siz de armut toplamıyorsunuzdur herhalde? :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: ascraeus, 04 Haziran 2005 01:42 tarihinde demiş ki: bos yolda sakın at kostururken gayıpten gelen pyrolar hmm lol...ahahahahaa.gangren bide cone of cold u unuttun. :D ayriyetten blizzard mageleri kaldırıp oyunu da kaldırcakmış gang ;) [signature][hline]Lorrotar-43 Human Mage-BL [Bu mesaj Lorrotar tarafından 04 Haziran 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Popeye, 04 Haziran 2005 07:49 tarihinde demiş ki: sen hala level 24 müsün ? :) dün oynadım lvl 27 oldum. çok gelişme kaydettim.. :S[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: chrounos, 04 Haziran 2005 14:58 tarihinde demiş ki: hunter olmuşsan pvp aşkıyla yanıp tutuşmuyo olman lazım haksızmıyım ? ...saçmalamalar devam ediyor... hunter ve pvp aşkıyla tutuşmamak ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: spawn77, 04 Haziran 2005 11:50 tarihinde demiş ki: Ya maharetle alakası yok bunun saptan stundan vs den kurtulabiliyosun. ama magenin poly den kurtulamıyosun. Ayrıca sap falan sadece 1 kere yapılabiliyo combatın başında mage poly i istediği zaman yapabiliyo ve neredeyse Hiç mana götürmüyo. Söylemek İstediğim mage güçsüz olsun nerflensin değil. Sheeplenmiş bi adam ki genellikle bütün savaşlarda oluyo savaşta kesinlikle soyutlanıp hiç savaşamadan 5v1 e maruz kalıyo. ayrıca bi warrior u polylemek Hiçde yetenek isteyen bi iş değil. trinket boşunamı geldi?[signature][hline]Lorrotar-43 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Warriorun Trinketi Sheepten Kurtulmanı sağlamıyor. Bilginize....[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Görünmezlik magelere daha cok renk katar. Ama bildigim kadarıyla zaten warriorlara da yeni patch ile bayaa sey gelecek.[signature][hline]Burning Legion>Dennis Human Mage Guardians of Heaven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: spawn77, 04 Haziran 2005 11:38 tarihinde demiş ki: Benim karşı Olduğum şey Sheep in PwE de değil PvP de kullanılması. Kesinlikle oyun zevkinin içine ediyor. bence Sheep kaldırılmalı yada PvP de kullanılmamalı Yada pvp de kullanırken mana götürmesi abartı olmalı... valla ben sheep'i çok seviyorum. mesela dün bi kaç kez sheep oldum çok hoşuma gitti. millet savaşırken ben otladım felan.. şahsen ben de fear çekiyorum insanlara, sheep tadında, tamam kurtulması daha kolay, ama gnome "aaaiieeee" diye koşarken etraftaki mobları da üstüne çekiyor, çok eğleniyorum o sırada. fearden kurtulduğu zaman onlarla uğraşmak zorunda kalıyor, ben de arada sıvışıyorum hemen, he he... fear, sheep, entangle gibi şeyler çok eğlenceli. ama hem blink ata ata dolaşan, hem sheepe çevirebilen, hem enfes damage büyüleri atabilen, hem de olduğun yerde dondurabilen bir büyücüye invis de vermek çok saçma olacaktır. nedeni dengeleri alt üst edebilecek olması. tahmin etmediğiniz ufak şeyleri bile abuse edebilen bir oyuncu kitlesi var. blink+polymorph+invisible+frost spells cidden avantajı mage'lerin leyhine çevirecek. mage zaten güç olarak üstlerde sayılıyordu, iyice tahtına oturmuş olucak. şaman'a "blizz god" felan diyorduk, benzer şey mage için söylenmeye başlıcak bu sefer. said: BonePART, 04 Haziran 2005 15:49 tarihinde demiş ki: SHAMANS AGAINST INVIS MAGES guildimzi acılmıstır invitelar beles ben de girmek istiyorum. warlock kabul ediyor musunuz :) yoksa hemen şaman açayım :-P said: arcane, 04 Haziran 2005 12:36 tarihinde demiş ki: hatta yanına daha fazla büyü eklemeli blizz. said: cenx, 04 Haziran 2005 16:16 tarihinde demiş ki: kardeşim bu oyun hiç gelişmicekmi hep aynı talentlerle büyülerlemi takılıcz? uo ilk ortaya çıktığı haliylemi oynanıyor? bi'sürü manyak özellik eklendi yeni büyüler elbette gelmeli. gelişmesi için değişik sistemlerin, yeni silahların, ilginç büyülerin eklenmesi şart. ancak bunun için büyücülere invisible verilmesinin yanlış olduğu kanatindeyim. bahsettiğim gibi sadece solo kasmada değil, pvp'de de büyük avantajı olcak bu olayın. ne biliyim diğer classlara da, artı avantaj sağlıyabilecek değişik büyüler eklensin, çeşitlilik sağlansın, invisible mage'lere hiç lafımız olmaz da, böyle kuru kuruya gelirse, kötü olacak.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Bonecrusher, 04 Haziran 2005 22:49 tarihinde demiş ki: fear, sheep, entangle gibi şeyler çok eğlenceli. ama hem blink ata ata dolaşan, hem sheepe çevirebilen, hem enfes damage büyüleri atabilen, hem de olduğun yerde dondurabilen bir büyücüye invis de vermek çok saçma olacaktır. bir laf böylesine sakız edilip dolandırılabilir.çekememezliğin had safhalarındayız gibime geliyor artık.sheep bunca süredir var kimse sorun etmedi ilk başta roxor shamanları nerflemek varken sheepe laf edenin dilini eşek arısı soksun artık. birde blink varmış var efendim iki vuruşluk defansı olan adama izin verinde iki kare uzağa ışınlanma büyüsü olsun adam kabzımal değil mage zaten artısından bence şu anki magedeki büyüler bile çok yetersiz.[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 sheep'e laf etmedim yanlış anlamışsın. sevdiğim bir büyü, sheep olunca da hoşuma gidiyor. ama bazılarına belirli avantaj verirken bazılarına vermemek kötü oluyor. Mesela Bir keresinde Ashenvale'de quest yaparken 2 alliance beni gördü. kaçmaya başladım. bunlar beni yakalamaya çalışırken 2 alliance daha takıldı peşime. 4 alliance arkada beni yakalamaya çalıştılar. bir süre koştuk koştuk koştuk. 3ü kovalamayı bıraktı çünkü hızlı koşabilmek için özellikleri yoktu, sıkıldılar. Ancak diğeri mage idi. 3-4 kere blink attı, önüme geçti hemen. e bundan sonrası için iş mage'in ellerine kaldı çünkü zaten pet'im daha önce ölmüştü, mage de 3-4 lvl üstümdü. kurtulmaya çalışsam da direk öldürdü beni. hadi bazı klasslara koşu sırasında kaçabilmek veya yakalayabilmek için avantaj veriliyor (hunter, mage gibi), elinde öyle bir avantaj olmuyanlara da bu sırada kaçıp kurtulma, aniden güvenli bir yere ışınlanabilmek için avantaj verilsin? ha tabii "magelerin blinkine polymorphuna frost spellerine laf etmeyin, beceremiyorsanız oynamayın, invis gelsin daha rahat olsun mage'lerin işi" diyorsanız. mage'ler invissiz daha rahat olmaya çalışsınlar? biz neden beceremiyor oluyoruz da mage'ler beceremiyor olmuyor? ha bi de mage'lerin invisible olayına bu kadar destek varken, shaman'lar deli gibi eleştiriliyor onu da anlamış değilim.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun! [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 04 Haziran 2005 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar