arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Eski Lucas Arts çalışanlarının firması Autumn Moon Entertainment tarafından yapılmakta olan süper düper bi oyun Vampyre Story.Özellikle MI serisinin ilk 3 oyununun hayranlarının havalara uçacağı bi başlık olmakta bu..yaşasın çizgifilmsel oyunlar ! :D said: Hi. I am Mike Kirchoff and I am the Director of Business Development at Autumn Moon Entertainment. I am the acting spokesperson for the company. I founded the company in 2002 and teamed up with a programmer, also from LucasArts, to create a playable proof of concept for the game. We had both enjoyed making adventure games. But with the drop in sales for that genre, it became harder to get assigned to new adventure game projects at LEC. It seemed like the only logical way to be a part of that kind of project again was to create something independently. Along the way, we recruited more former LucasArts employees, artists mostly, to help make the proof of concept. Sound engineers and composers from other companies joined the effort and professional Bay Area actors were recruited to do the voices. Many of these people will have the opportunity to join the company or continue working as contractors as soon as the game is fully funded. They love the concept and the game and have tirelessly donated their time and their talent to this project. Sometimes money is the motivation to do work. Other times, working on something fun is more important than money. That is the case with AME's A Vampyre Story. It has been a true labor of love. This proof of concept is a mini-game that won't be part of the final game, but rather a tool to show publishers and investors what the final game will be like. Oyun bir süredir yayıncı arıyordu ve sonunda buldu.A nightmare before christmas havasında bi oyun diyebiliriz. Oynanış The Curse of Monkey Island gibiymiş ki bu OLEEY dememize neden olur bence hatta diyim : OLEEY :). Oyun 1880 lerde victorian çağında geçiyormuş.Curse Of MI dan kısa, full throttle dan uzun olacakmış.malesef dağıtımcı bulunamadığından yapımın başlarındaydılar ancak artık öyle bi dert olmadığından bu sene içinde oyuna kavuşacağımız garanti :D.bu sebeple ekran görüntüsü sayısı limitli.bulan paylaşmaktan çekinmesin :) ben birkaç tane koyacağım.. konu süper: Mona isimli ana karakterimiz bi opera yıldızıdır.Mona süper düper vampir Baron Shrowdy Von Kiefer tarafından kaçırılır ve bi vampire dönüştürülür, itina ile transilvanyanın telif hakkı derdi olmayan versiyonu olan Draxsylvania ya hapsedilir. Froderick isimli şatodaki zilyon vampirden birinin de karakterler arasında isimi geçmekte, kendisi yıllar boyu esirlikle birlikte Mona nın en yakın arkadaşı oluvermiştir. Oyunda ilerledikçe Mona vampire dönüşmeyi, insanları hipnotize etmeyi, gaz formuna dönüşmeyi ve tabii ki vampir gibi boyundan ısırmayı öğrenicekmiş.kurt ve yarasa çağırmak, havayı değiştirmek gibi yetenekler de varmış. Oyun motoru Syberia da kullanılan Virtools Engine Technology ancak görünüşün pek bi alakası yok :) 2d, çizgifilmsel bi oyun.Still Life konusunda asıl bomba budur demiştim, geri alıyorum.asıl bomba budur ! umarım daha da geri almama neden olacak oyunlar gelir, seviniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Valla bundan güzel doğum günü hediyesi olmazdı. SS ler dehşet o şato ve yansima nedir öyle?[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 obaaaaa heyecanla bekliyorum :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Zarkuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yahu hic bir topicdeki resimler cikmiyo delirecem[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 konu da, ss ler de super valla mac versionu cikmaz simdi bunun :P[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 merak etmeyin Mac de garanti çıkar :) xbox da bile çıkacak, panik olmayın ehe interface i değişik olacak onun.pc versiyonu direk MI 3 gibin, lucas arts stili, no panik ehe.konsol da ne korkutucu şeymiş beah :D Dis valla resimler bazı insanlarda açılmıyor, site ile alakalı birşey herhalde.çözemedim ben de..[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bu kadar yapmişlar bari tim burtin'ı alsalarmış işede dahabi efsane oyun olsaymış =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 vav curse of enchantia'ya çok benziyor grafikleri. bir an acaba curse of enchantia - 2 felan mı diye düşündüm de vampyre story imiş. adventure konusunda geriye dönüş olmuş anladığım kadarıyla, bir sürü ilginç adventure çıkıyor piyasaya, umarım devamı da gelir :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 YA day of tantacle gibi geleceğe gidişli dönüşlü falan bi oyun yapsalar, cok güzel olur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 onimushadan sonra gidis donus istemiyorum :p[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 *!horon tepmeye başlar* inşallah össden sonra çıkar:D yoksa batarım ben:) benim asıl hayalim grim fandangoyu scumm motoruyla yapmak gün gelir onu da görürüm inşallah.. oyun çok hoş geldi gözüme o grafiklerle valla. bildiğimiz pixel grafik olsa yüzüne bakmazdım şehsen:)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 simdi acildi direk mi3 geldi aklima ama sanki mi3 un cizimleri daha iyiydi o bulut cizimleri cok hosuma giderdi bunda garip bir egrilme var butun cizimlerde [ilk resimdekimi ikinci resimdekimi bilmiyorum bi resimde var arkada sagli sollu sira daglar veya kuyudaki ip] ama gercekten piyasada cikan abidik gubidik sacma adventurelardan sonra ilac gibi gelecek konusuda guzelse mi3 gibi sIkilip sIkilip bastan oynariz[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 o egrilme cizimlerdeki estetigi arttırmak icin. ipteki olay da perspektifi abartarak cizgi film havasını saglamlastirmak. normaldir cok adventureda var oyle egrilmeler bukulmeler.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 :tebrikz:[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 bunlar yapımcı firmalara gösterilen, oyun bile değil bölüm bile değil, kesimlerden alınan ssler.. oyun çok daha iyi olacaktır.[signature][hline]Word Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hadi bakalım...bi an aklıma sega nın Hercules oyunu geldi ama neyse...[signature][hline]Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz! Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 bla bla bla [Bu mesaj draedan tarafından 04 Ocak 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 çıkış tarihi olarak ekim gözüküyor ancak mayıs sonunda dağıtımcı ile anlaşmalarını feshetmişler.umarım ekim de bu oyuna kavuşuruz :).[signature][hline]"All 3 days of E3 coverage brought over 2 million hits to the website, I wonder why" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seyyah Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 oyunun mekanları ile MI:Curse Of Monkey Island'ın mekanları aynı galiba? süperrr! :)[signature][hline]Seyyah olup şu âlemi gezerim. Bir dost bulamadım gün akşam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Çok iyi ya.Uzun zaman oldu böyle oyun oynamayalı.[signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 özlemisim böyle grafikli oyunlari bea[signature][hline]Hellsing: BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Gohan: There is no end, no endd for meee !!!! Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Oyunun ismi "A Vampyre Story" olarak değişmiş. Dağıtımcı bulmuşlar ve 2008'in ilk aylarında bizlerle buluşacak. Resmi bir site açılmış. Downloads bölümünden trailerını izleyebilir veya indirebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 3 boyutlu gibi bu ya ? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Uzun zamandır heyecanla beklediğim oyunlardan biri. Böyle bir oyun neden bu kadar zaman düzgün bir destek bulamadı bilmiyorum. Umarım sesleri, müzikleri falanda kaliteli olur. Düşük prodüksüyon ile zor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2007 Karakterleri 2d animasyonla uğraşmamak ve ışıklandırmadan etkilenebilmeleri için 3d yapıyorlar. Aslında çok güzel birşey ama burada fazla göze batmış, umarım son cila ile önüne geçerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar