Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[HL2] ek paket

taros

Öne çıkan mesajlar

2005 in sonunda çıkacakmış. Bu sefer Alyx 'i yönetiyoruz ve dogda yanımızda..! Ayrıca Alyx yeni bir çeşit silah kullanacakmış. Bu silah çok fonksiyonlu olacakmış. Hadi hazırlısı. Ha bu arada bu paketi Gearbox değil Valve yapacak. Tabii adamlar ek paketlerdeki kaymağı gördü başkasına verimiyorlar artık.![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Sosyal ağlarda paylaş

YAAA ben Adrian Shephard'ı istiyorum ama !!! Zavallı adam kaldı helikopterde ... ulan ne güzel S.a.w. (nam-ı değer M-249) kullanıyorduk adamla bee.

Hastanım senin opposing force :-P .. düzgün bir senaryosu da olmasa olur.
At yavrucağı city 17 de bir yerlere... sonra adam ' Nöörüyonuz laaayn ? Nere bura ? Aha ! yeni Black Ops'lar !! hemen dalmalıyım ' tadında takılır zaten. :)[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Dog bize sadece yardım ediyormuş. Yani Dog 'u kullanamıyoruz. Ama Alyx 'le garip bir heyecan yaşayacaz gaaliba.

Peki sonunda ne olacak. G-Man Alyx 'i demi yanına alacak yoksa ona karışmayacakmı. Zaten Gordon amcada aşık oldu kıza. Merakla bekliyorum oyunu![signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
Bence sadece detay eklenmis. Yoksa ahim sahim bir degisme yok. Makyaj bile degil bu.. sadece derinlik kazandirilmis ve isik efektleri daha iyi.

Dikkatli bakmadan ben bir degisiklik oldugunu farketmemistim sahsen. O derece yani :-P[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

görüntülerde öyle bi aşma bencede yok, en yüksek kalitede görüntü bu ztn.

resimler hakkında, ilk resim ve 3. resim sanki bi italyan kıyı kasabası gibi durdu gözüme 2. resimde ise bi arap havası var sanki, türkiyede geçmesin expansion pack.ehehe çok uçtum =)

[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

[Bu mesaj Laorx tarafından 05 Haziran 2005 00:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...