Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milli Takım Teknik Direktörü Değişse.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bencede fatih terim en iyi seçim adamın iyi olduğu heryerinden belli oluyor mesela lig tv deki rıdvanın boş yorumlarına bakın bide fatih terimin milli maçtaki yorumlarına sizce?
Mesaj tarihi:
bence daum gelmeli.neden derseniz ümit'i sola tuncay'ı sola , serkan'ı sağbek'e alıştıran adam bu kadar yönlü oyunculardan kurulu bir milli takımda facia yaratır :) ( bkz : hakan şükür stoper , bkz : nihat kahveci sağbek , bkz : servet çetin santrafor ) ahahha :)[signature][hline]Lucas

Serhat Akın, 06 Kasım 2002 21:45 tarihinde demiş ki:
taraftar 5 istedi 6 oldu,10 istediler zaman yetmedi..
Mesaj tarihi:
ben hala mustafa denizli'de ısrarlıyım,ama fatih terim'de doğru karar olur,bu ikisinin dışında kim gelirse bence başarısız olur.[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
- Liverpoolun bu saatten sonra gol atması çok zor.
*!1.gol gelir*
- Şimdi oyun biraz açıldı ama Milanın vereceğini sanmıyorum.
*!2*
*3*
- 100 yılda 1 olur bu o da bizi buldu :lol:
Staddaydım ben de banttan izledim harbi adam ne dediyse tersi çıktı 2.yarıda :)[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
pau le guen[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Mesaj tarihi:
yoruma göre teknik direktör alıcaksak bu isim kesinlikle rıdvan dilmen olur,adam ne dese çıkıyor maçta.[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
aslında iyi bir ziya doğan'da olabilirdi hani :)[signature][hline]Lucas

• Yeni Oluştur...