Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 yaz planları...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Cheester, 27 Mayıs 2005 15:50 tarihinde demiş ki:
haftaya bodrumdaym mis gibi ohh :)

valla kıbrıstayım zaten ben, millet denize giriyor her gün burda. tatil gibi bişi yani.

aslında geçen seferki paticik ayvalıkta gibi bişi olsa zevkli olurdu. yiyip içip uyurdum gene ben o ayrı.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 28 Mayıs 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors, 27 Mayıs 2005 11:26 tarihinde demiş ki:

yoksa sen mikail misin?
nası plan öyle :)

şşş sus bakiim sen çaktırma..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
sinavlarim 15 haziranda bitiyor sonra buradan (belgrad) italyaya gidicem kiz arkadasimin yanina.onun sinavlari bitincede antalyaya gidicez gemiyle.
bu sene cok guzel planlarim var.
bakalim olmessek yapicaz :)
Mesaj tarihi:
ya bu yaz yalan oldu bana yine yaaa..onumuzdeki yazlara bakcaz artıkın =p
daha yaz baslamadan yaz hayallerim suya gomuldu ya inanabliomsnz yaa!!hesapta festlere gonserlere gideceydik hepsi yattı .sneneye bırakmıcm ammaa !!!!!
Mesaj tarihi:
önce saçlarımı kestircem,sonra finallere gircem temmuzun ilk haftası bitecek inşallah,tatil süresince sınav sonuçları açıklandıkça değişik ruh hallerine gircem,ağustos sonlarında bütlere çalışıyor olcam.. bunlar dışında geriye kalan artık zamanda da yüzcem,resim yapcam,kitap okuycam,bi ara melekete (çoruma) gitcem,belki bi ara ege taraflarında bi yerlere gidebilirim,bide bolca uymaya çalışcam...
Mesaj tarihi:
Karneyi alır almaz Bodrum'a arkadaşlarla birlikte..2 hafta orda kaldıktan sonra Saroz Körfezi'ndeki yazlığa 1 arkadaşım ile.Sonra 2 hafta Erdek..Sonra istanbul ve bütünleme sınavları :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!

Grom_Hellscream, 27 Şubat 2005 17.15 tarihinde pati buluşmasında demiş ki:
Spidee,bundan sonra sen Memati'nin Türk versiyonusun...

Member of AAL'05

Mesaj tarihi:
gelen varsa benim staj yaptıgım otele gelin :D süfer hayat[signature][hline]Hayat güzel. Ölüm huzurlu. Korkutucu olan aradaki geçiş.

[Bu mesaj Neronn tarafından 28 Mayıs 2005 21:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 27 Mayıs 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
said:
reyou, 27 Mayıs 2005 09:45 tarihinde demiş ki:
askeri kamp ;)

arkadaşlar çadır falan almış sanırım "askeri kampın yanına kamp! kurucaz" :)..askeriye içerisinde böle şeyler yapmak yassah!
neyse bu sezonu biraz erken açalım bakalım, anlatın..

gümüldür mü?

evet bab..yoksa sendemi çadırcısın ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
reyou, nereye kuruyosunuz çadırları? Benzer bi proje bizde de var, gelişim aşamasında.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
nedanko, 27 Mayıs 2005 13:21 tarihinde demiş ki:
said:
reyou, 27 Mayıs 2005 09:45 tarihinde demiş ki:
askeri kamp ;)

arkadaşlar çadır falan almış sanırım "askeri kampın yanına kamp! kurucaz" :)..askeriye içerisinde böle şeyler yapmak yassah!
neyse bu sezonu biraz erken açalım bakalım, anlatın..

gümüldür mü?

hehe oraya yaz kampı ayagına yatılı okula gittiydik orta okul sondayken fln
ot gibi mekan bişi yok ama deniz süper
aşmış yani
yanda askeriye vardı hemen çokda kral yere yapmışlar[signature][hline]G3NK
Mesaj tarihi:
askeri kamplar bok gibidir.
Diskoya 40 yaş üstü bebekleriyle gelir (bodrum kampı), pistin ortasında bebeklerini oynatırlar, sen gidersin DJ in yanına. Baba dersin ne iş? DJ de der ki, işkence gibi geliyor ama naparsın.

O gün bügündüğr askeri kamplarla işim olmuyor.
Ev boşalıyor, alem yapıyorum[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray.
I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say...

SAKLI SOKAK | Sözlükte ben!

[Bu mesaj Prawler tarafından 01 Haziran 2005 10:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
en iyisini yapıyosun keşke arada bizim ev de boşalsa..böhüüü hep dolu be.[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Mesaj tarihi:
yatin uyuyun, uykunun degerini bilin, en guzel tatil uykudur, uyku disinda tatil sizin neyinize, tatile cikinca da uyuyosunuz zaten, ne gerek var baska yere gitmeye yatin uyuyun, uyku...[signature][hline]Tulahr
Mesaj tarihi:
Rockistanbul'dan snra İzmir'e bahçeye bakmaya gidijem orda barlara takıldıktan sonra Karşıyaka'ya arka urarım sonra tkrar Kocaeli'Ye gelip bilgisayar başında uykusuzluk rekoru kırma denelemeri yaparım söylemesi bile yorucu en iisi uyumak hepsi boş bunların...[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
ben de rockistanbul'dan sonra bi süre istanbuldayım
sonra fethiyeye daha sonra da küçük bi ihtimal izmir planım var
ama fethiyeye kesin gidicem[signature][hline]Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Mesaj tarihi:
bende işe başlıcam gündüzlerei iş geceleri wow arasında gidip geleceğim hadş bakalım size kolay gelsin ben paar biriktirmeye devam...:)[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur
  • Yeni Oluştur...