Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2005 yaz planları...

reyou

Öne çıkan mesajlar

20 haziranda deniz kenarı bir yerlede 1 haftalığına tatile gideceğim arkadaşlarla.
bol bol gezip tozacağım.. öss'den önceki son senemde kafayı iyice dağıtcam
temmuzun başında tekrar deniz kenarı biyere gideceğim (bu kez ailemle)
araba kullanmayı iyice öğrencem, bol bol kullanıp tecrübe edincem :)
ağustosun sonunda dershanem, derslerim başlamış olacak ve öss'ye hazırlanmaya başlicam..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140
:rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock:
Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım
Sosyal ağlarda paylaş

staja başlıyorum süper geçöecek leş gibi terleyecme iş yerinde sıkıntıdan boğulacam ölecem bol bol şikayet edecem!

ama en güzlei akşam eve gelince serin bir duş ardındna huzurdolu bir dinlenme.. eylülde de alıp başımı giderim uzak bir yere hem sakin sessiz böyle.. beli mi olur yine balık tutmaya giderim[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

3 Temmuz'da in Flames konserine gitcem...
Onun dışında yazın Antalya ve Mersin takılcam işte yazlık evlerimizde...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki:
"Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!"
Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

çeşme o da inş, sonra bodrm sonra ist 4eva[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. "
Sosyal ağlarda paylaş

matematik ve coğrafya 1 gelcek tabe şindi ortalama büyük ihtimal 3ün üstünde geliyor nolcak ben anlamadım bütünleme ve ortalama yükseltme farklı mı ne zaman oluyo bunlar benim girceğim bütünleme heralde nabılıyo orda ya 2 ders 1 olunca kalıyo mu insan[signature][hline]yok imza
Sosyal ağlarda paylaş

haziranda ve ağustosa dershane hızlandırması varmış...temmuzda Tekirdağ - Kumbağ beldesinde olucam...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

10 Haziran saat 12.00'da SAN 111 finalini atlatıp hemen Çanakkale'den İstabul'a kaçacak ve 15 günlük bir yaz uykusuna yatacam. :D
Temmuz 1 itibari ile Konya'ya ya da Kırklareli'ye kazıya gitme mecburiyetimden ötürü pek bi sosyal aktivite de bulunamayacam ama kazılar sayesinde elime geçecek olan yüklü para ile yeni okul döneminde oldukça bolluk ve bereket yaşayacağım kesin :P[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem)

There is no time for peace No fear, No respite
THERE IS ONLY WAR !!!
Sosyal ağlarda paylaş

Temmuzun ortasına kadar ankaradayım sanırım bu arada hollandadan istanbuldan arklar gelcek. Sonra giderim alanyaya yazlığa. ağustos başı gibi geri ankaraya döner bu sefer arklarla beraber ayvalığa giderim. Sonra belki bi nevşehir yaparız arklarla gene. kaba hatlarıyla belli sadece. Hatta bu haftaiçi bi olayın sonucuna bağlı olarak ayvalıktan izmire geçip geçmeyeceğim de kesinleşecek.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...