xaty Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 20 haziranda deniz kenarı bir yerlede 1 haftalığına tatile gideceğim arkadaşlarla. bol bol gezip tozacağım.. öss'den önceki son senemde kafayı iyice dağıtcam temmuzun başında tekrar deniz kenarı biyere gideceğim (bu kez ailemle) araba kullanmayı iyice öğrencem, bol bol kullanıp tecrübe edincem :) ağustosun sonunda dershanem, derslerim başlamış olacak ve öss'ye hazırlanmaya başlicam..[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Bizim son 25 günümüz de ne oluyor =)[signature][hline]Sadece internetten arama yaparak ayda 24$ dolar kazanmak için tıklayın.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben paso gitar calisip konser festivsal dolasmayi dusunuyom[signature][hline]excuse me while jimmy kisses the sky slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] [b]boooys dooont cry[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben mahsun kırmızuguln klıbındekıs arışın hatunlka maldıvlerdeyım sızı bılmıorum;)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 O sarışın hatun dediğin benim.Ayrıca hatun değil bağyanım ben[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 :)))))) pardon abla bılmıodum:P[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 ben walla matematik ten ve coğrafya dan not yükseltmeye gireceğimden paso ders çalışçam kalan zamanda da gitar çalışıp oyun oynucam :D[signature][hline]The circle is now complete... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 bilgisayar başındaki 4. yazım olacak...[signature][hline]snuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morniel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Ya yaz okulu falan demeyin olm ya ! durun daha finaller var ... Ulan moralimi bozdunuz akşam akşam[signature][hline]Stier-Morniel Retired-Ultima Online-Nbl-Locus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 1 hafta tatil sonra köpek alıcam bütün yaz evde köpekleyim mis gibi oh.[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 dişi değildir umarım :-O[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: HymnOfChuck, 27 Mayıs 2005 18:49 tarihinde demiş ki: bilgisayar başındaki 4. yazım olacak... fazla yaşamazsın :) sen devam et.. bende bu yaz gene bodrumdayım.2 ay faln orda olurum[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 15haziran 1 temmuz arası moldovada şarap bağlarında çalışacağım ardından ayvalık arturdayım ağustosa kadar. Ağustosta'da interrail.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ballerzphx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 geniiiiiş bir yer bulucam tezgahı kurup çoğu günün yarısını orda uyuyarak geçircem walla bide serinlemek için buz gibi bi bira offff[signature][hline]and thee buzzerr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 staja başlıyorum süper geçöecek leş gibi terleyecme iş yerinde sıkıntıdan boğulacam ölecem bol bol şikayet edecem! ama en güzlei akşam eve gelince serin bir duş ardındna huzurdolu bir dinlenme.. eylülde de alıp başımı giderim uzak bir yere hem sakin sessiz böyle.. beli mi olur yine balık tutmaya giderim[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 GSLFest'den başka plan yok. Sabahlara kadar DotA gibi görünüyor.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poibra Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 3 Temmuz'da in Flames konserine gitcem... Onun dışında yazın Antalya ve Mersin takılcam işte yazlık evlerimizde...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki: "Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!" Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki: şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 çeşme o da inş, sonra bodrm sonra ist 4eva[signature][hline] " we have no great war, or great depression. our great war is a spiritual war. our great depression is our lives. we've all been raised by television to believe that one day we'll all be millionaires and movie gods and rock stars -- but we won't. and we're learning slowly that fact. and we're very, very pissed off. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 matematik ve coğrafya 1 gelcek tabe şindi ortalama büyük ihtimal 3ün üstünde geliyor nolcak ben anlamadım bütünleme ve ortalama yükseltme farklı mı ne zaman oluyo bunlar benim girceğim bütünleme heralde nabılıyo orda ya 2 ders 1 olunca kalıyo mu insan[signature][hline]yok imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 said: John_Petrucci, 27 Mayıs 2005 20:21 tarihinde demiş ki: dişi değildir umarım :-O aheuah değil değil =)[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PXJTERM Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Antalya yapmayı düşünüyoruz arkadaşlarla.. şu finalleri bir atlatırsam.. Bütünlemeye kalmazsam çok güzel olacak....[signature][hline]Yaşasın Bambular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 haziranda ve ağustosa dershane hızlandırması varmış...temmuzda Tekirdağ - Kumbağ beldesinde olucam...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 10 Haziran saat 12.00'da SAN 111 finalini atlatıp hemen Çanakkale'den İstabul'a kaçacak ve 15 günlük bir yaz uykusuna yatacam. :D Temmuz 1 itibari ile Konya'ya ya da Kırklareli'ye kazıya gitme mecburiyetimden ötürü pek bi sosyal aktivite de bulunamayacam ama kazılar sayesinde elime geçecek olan yüklü para ile yeni okul döneminde oldukça bolluk ve bereket yaşayacağım kesin :P[signature][hline]Güç seninle "yazıklar" olsun... (Selçuk Erdem) There is no time for peace No fear, No respite THERE IS ONLY WAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 said: BabacumMostors, 27 Mayıs 2005 11:26 tarihinde demiş ki: bu yaz çok sıcak olcak... evet,bu yaz odamdan çıkmamayı düşnüüyorum 250 vantilatörle birlikte..[signature][hline]Koha Kola İçiyorum,Hayattan Zevk Alıyorum E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Temmuzun ortasına kadar ankaradayım sanırım bu arada hollandadan istanbuldan arklar gelcek. Sonra giderim alanyaya yazlığa. ağustos başı gibi geri ankaraya döner bu sefer arklarla beraber ayvalığa giderim. Sonra belki bi nevşehir yaparız arklarla gene. kaba hatlarıyla belli sadece. Hatta bu haftaiçi bi olayın sonucuna bağlı olarak ayvalıktan izmire geçip geçmeyeceğim de kesinleşecek.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar