Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kendi yasima,yasadiklarima göre size ogutlerim...

Raistin

Öne çıkan mesajlar

said:
insanlar 2 sene önceki halim hakkında 2-3 yorum daha yapsınlar

madem kendinden bu kadar eminsin bu yasta, ögüt verecek kadar güveniyorsun kendine.
insanlarin hakkindaki yorumlari da pek büyük bir önem isgal etmemeli o halde.
ya da ''cok olgunsun yasina göre'' gibi bir yorum mu duymak istiyorsun, o farkli o zaman.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 00:46 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şaşırdım
gerçekten erken bir yaşta anlamışsın
sanırım şu olgunlaşma işi benim için hala bir sır...yani yok öle birşey

ama patlasam daha ek farklı durumlar yaşayabilirdim yada ne biliyim daha karamaşık olurdum
birşeyleri anlamak her zaman yetmiyor bunu biliyorum
ve şu da varki mutluluk diye bir şey yok mutlu olduğunuz anlar var bunun değerini bilin
ve zamanı elinizde tutamıyorusunuz
nekadar hatalar çuvalı olsanızda sahip olduğunuz tek şey yine kendiniz....
Sosyal ağlarda paylaş

güvenmek veya güvenmemek kişilikle alakalı bişeydir aslında. kimisi çok çabuk güvenir. kimisi güvenmez. kimisi asla güvenmez. ben kimseye güvenmedim mesela hayatımda. ha çok da fifi. neden güveneyim ki. sırttan bıçaklayanı var, sonra o bıçağı çevireni var içerde.

of çok derinsiniz lan. koy dtüne rahvan gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Saygısızlık etmek istemem ama bana çok klişe geldi. Neden klişe geldi çünkü her şeyden önce nickin Raistlin. Her 12-13 yaşında bir kaç kazık yemiş, hafif asosyal ayarında ergen Raistlin nickini alıp, şu yazdığın kafadan atıp tutuyor.
Hayat bu kadar basit değil bence. Geçmişe bağlı duygusal yaraların yüzünden bütün dünyayı yargılayıp, kimseye güvenilmeze getirmen olayı senin için yazık. Ha geçen senelerde değiştin mi bilemem, muhtemelen de değişmişsindir, ama yani şu yazıyı 14 yaşındayken yazdığın bence çok belli ve olgun bir yazı değil tersine çocukça bir yazı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin ,07 Temmuz 2005 00:10 tarihinde demis ki:
1 vanil eski bile sayilmaz daha 6 aylik, 2 daha adma akilli ne bi postunu ne davranbislii gordum ,3 daha 1k emsaji biel yok o zaman bu kisi nasil seçildi merake diyorum.. ki bayan olmasi buraya baska kuskularida getiriyor...

Ve zerdüst böyle buyurdu haha

[spo]Ben 13 yasindayim ve size ögütlerim....
Damlaya damlaya göl olur, biriktirin, sabirsiz olmayin!! degerini göreceksiniz!
dötle köy devirmek hic hos degildir, zira siz devirirsiniz, sizinkini de devirirler.
dagsarkarkartalsarkar ben sarkmam mi?
Surup gibi olun muz gibi olmayin!
inek nerde daha kacti, dag nerde yandi bitti kül oldu.
atesle oynamayin, eliniz yanar.
hiyari soymadan yiyin, unutmayin.... amanin....bir gün siz de o hiyarin yerinde olabilirsiniz.
[/spo]
Umarim 17 yasinda kitap cikarmaya kalkmazsin.
Dolma parmakli olup typo yaptigin icin de sana ayriyetten müskülpesent duygular besliyorum.

Bir kere en hafifinden basligin hatali, ögütler yerine tecrübelerim yazsan, daha farkli karsilanabilirdi.
Kim kendinden 4-5 yas kücük birinden ögüt alir, büyük celiski var burda.
Hayirli büyümeler.

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 15:29 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ii ki uplamışım be vanil, laf sokmalarını özlemişim valla :)

ps: Kitap çıkarmayı bırak 17, 77 yaşında dahi yapmam Türkiyede yayınevi bul, izin al, telif hakkı derdinden büyük dert yok valla. Birde vanillcim o 2 senelik mesajın sonunda (yanlış hatırlamıyorsam, ilk sayfaya dönüpte kontrol etmedim açıkçası) ben böyle düşünüyorum sizce haklı haksız oldugum yerler nereleridir die bir yorum olması lazım[bunları söylüyrum çünkü hafızam yanıltmıyorsa normalde eleştiri yaparken bu kadar agresif davranmazdın bir kusurum mu var merak ettim]

[spo]birde zarek arkadaşımız saçma sapan açtıgı topiclerdeki laflarımı yediremeyip burada 5 sayfa düzgün yorum yapan insanların aksine internet argosuyla "flamer" cinsi hareketleriyle güldürdü vallahi su saatte ellerinden öpmek lazım[/spo]

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 17:21 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 29 Haziran 2007, Cuma - 17:36 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında kafası esmiş,içinden gelmiş yazmış iyi ya da kötü yorum yaparsınız ya da yapmazsınız.Zaten orda da demiş ki 2 sene önce böle böle yazmışım yorum alabilir miyim felan diye.Eleştiri yapın bu illaki "oo süper olmuş über" olmak zorunda diil ama eleştirininde bi dozu vardır zira dozu aştığı zaman ukalalık ve ayar verme moduna geçmiş oluyosunuz.Sakin.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlarım amacını bilemem de, ben gayet içten ve samimiydim söylediklerimde. Ayar verme merakında değildim. Gerçekten de böyle bir olay var yani, Raistlin nicki alıp, sosyal hayata küsüp, içe dönük bir tavır tutunan ergen modeli Türkiye'de yaygın bir şekilde, onu belirttim. Söylerken de amacım saygısızlık değil dedim, tekrar diyorum, umarım yanlış anlaşılmamıştır ama bence böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

vanilcim seni sviyorum :)

antimodescim 2001 yılından bu 2005 teki konuyu planlayacagımı düşünerek söylediysen o lafları iltifatların ve yorumun için saol.

(o zamanlar 9 yaşında bir bebe olarak frp ile ilgilenen bir arkadaştan sadece duymuştum "l" ile yazıldgını ogrenmemse 2003 te gene patide oluyor)

Bide böyle sanal alemdeki popülerlik için konu uplamakla suçlanacagımı bilsem en baştan açmazdım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...