Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 said: Absolut, 17 June 2003 19:24 tarihinde demiş ki: Yok hakkaten İtalyaya bağlılar bu sefer. heheh hatlar düzelsin açıklıcam zaten Telekomda Yurtdışı ilişkiler kısmı başkanı olarak çalıştığımı :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Aman tanrım! Bir cadı! Hemen yakalım *! meşalesini ve tırpanını kapıp dışarı fırlar* :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Saat 22:30 oldu hala bi gelişme yok. Hani bu gece devreye sokacakları 155 le 622 lik bağlantılar??[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 12 diyorlar[hline]Hayat Benle Sınırlıdır Ben İse Sınırsız.... Remreld Cabalist as follower of Belgarionn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Oda yalan. Olurda yüzüm güler işallah yeter yaa.[hline]Sungur - Scout of Hun (LvL 50) Necrocks - Necromancer of Hun (LvL 44) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Sungur senin sabır taşı stokların bitmedimi halen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 İnternet'teki yavaşlık sorununu bir türlü halledemeyen Türk Telekom'un Genel Müdürü: 'Türk halkından özür dileriz. Arıza yarın geç saatlerde halledilecek gibi gözüküyor!' Türk Telekom Genel Müdürü Mehmet Ekinalan, NTV'de katıldığı canlı yayında Türkiye'deki internet kullanıcılarından özür diledi. Ekinalan, "Müşteri her zaman haklıdır. Diyebileceğimiz hiçbirşey yok. Özür dileriz. Testler devam ediyor. Kablo üzerinden alternatif hattın sağlanması için test yapılıyor. Denizaltındaki arıza ayın 18'inin geç satlerinde tamamlanacak gibi gözüküyor" dedi. KAYNAK:nethaber.com snrm bu sefer olucak gibi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 inşallah!! bitse bu çile de rahat rahat yazılarımı yazsam[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 20sine uzatmazlar değilmi? Hayır alıştık ertelenmesine şimdi garip geliyor böyle kesin tarihler falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 bende tarih kavramı bile kalmadı :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 hadi beyler yarım saat daha dayanın gene ertelerlerse TT'un Bornovaşubesinin müdürüne cinayet işleyecem. yarın duyarsınız gasteden artık.[hline]How can you see into my eyes like open doors. Leading you down into my core where I've become so numb. Without a soul my spirit's sleeping somewhere cold until you find it there and lead it back home. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 yani artık bu beceriksizlerin alayına yuh diyorum ve başka bişey de demiyorum 1 ay oldu be 1 ay[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Ben olsam utanır bu saatten sonra televizyona bile çıkmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 milyon sayıda insanı beklettim diye kendimi asardım lan kendimi vatan haini olarak görürdüm[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2003 Gelişme var :) http://www.paticik.com/forum/view.php?id=35941[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Justin, 17 June 2003 15:28 tarihinde demiş ki: hmm mehmet ekinalan demek hhhmmmmmmmm hmmmmmm[hline]cRn arıyordun buldun hadı hayılırısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli_Deuce Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2003 said: Sufi, 18 June 2003 00:29 tarihinde demiş ki: yani artık bu beceriksizlerin alayına yuh diyorum ve başka bişey de demiyorum 1 ay oldu be 1 ay[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. 1 ayi geçti ikiye gidiyor hafif düzelme var yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar