dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Fistan saçmalama lütfen ya.[signature][hline]Şino Mori.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 senin anana küfür edilince kızman gibi bişey buda sonucta. kızdırıyoruz o kadar. yunanistanı işgal etmiyoruz.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 fistan aynı şey değil saçmalama bir ülkenin ulusal marşının o ülke için çok önemi vardır nasıl bizimki bizim için önemliyse onlarınkide aynı derecede değilidir. onların yapmış olması bizim yapmamızı gerektirmez. bu lise kavgası değildir yada ortaokul; o bana vurdu bende ona vurdum gibi bişey değildir bu 2 ülkenin yaptığı da birbirine saygısızlıktır[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. burayı okuyabilen bana pm atsın
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Apache, 04 Haziran 2005 21:55 tarihinde demiş ki: aynı şey değil birde her bir halta 'ülkemden utanıyorumcular' sardı etrafı,hayırlısı. haklısın bende karşıyım her haltta ülkemden utanıyorum diyenlere.[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 futbol maçında arada bi saygısızlık olur. olmasın da bu kadarda "şerefsizlik" yok bilmem utanıyorum şeklinde görüşlerle gelmek komik.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?.
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yani Fİstan espri yaptım gibi birşey deyip kıvıracağını düşünmüştüm ama sen hala inatla saçmalamaya devam ediyorsun,taraftarlar tabiiki ıstıklıyacak ama milli marşta yapılınca bunun adı tezahürat değil "konu başlığı" oluyor.[signature][hline]Şino Mori.
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 dreagloth bence herkesin görüşüne saygılı olmalısın belki senin için Milli marşın önemi büyüktür ama Fistan için düttürü burda saçmalamak deil görüş uyuşmazlıı var[signature][hline]İş Hayatı İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki: şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Kim olursa olsun sonuçta milli marşları.. Bize yapmış olmaları bişeyi değiştirmez. Onlar şerefsiz diye bizdemi şerefsiz olacaz!. Onlar egede denize döküldü diye bizdemi dökülecez? H A Y I R[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: xueshen, 04 Haziran 2005 21:49 tarihinde demiş ki: atatürkün bir hikayesi vardı bir binaya girerken önüne bayrak seriyorler ve bayrağı serilen ülkeninde aynısını söylüyorlardı atatürk ise bayrağı kaldırtıyordu Atatürk'ün oradaki amacı yunanlıları küçük düşürüp ezmekti...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 niye kıvırayım. lol. utanıyosan 182 tane ülke var. git güzel bi milli marşı olan ve futbol takımı olmayan bi yere orda yaşa.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. [Bu mesaj Fistan tarafından 04 Haziran 2005 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Fistan a katılıyorum bu bir. İkincisi bu başlık hala neden "Şerefsizlik" olarak duruyor.[signature][hline]Deli333
helena Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 türk bayrağına yapılanları herkes hatırlıyodur bu yıl yunanistanda. türkiyede insanların tahrik olmaması ve bunun gibi olayların meydana gelmemesi bir utanç kaynağı mıdır, eziklik midir yoksa erdemlilik midir? olaylar farklı ama düşünce tarzları aynı[signature][hline]yargılamayın, henüz siz de yargılanmadınız
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 ya ne alakası var, çeşit çeşit insan var. Utanç kaynağı olarak düşünen 30 tanesı statta bir araya gelse görüldüğü gibi bağırırlar. Başlığı açanında max 17 olduguna adım gibi eminim.[signature][hline]Deli333
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Arkadaşlar 1. Olay şu Türkiye Yunanistan Atatürk gibi kelimeleri kullanırken saygı çerçevesini unutmayalım.. Atatürk'ün Yunan bayrağını ezmemesi Yunanları küçük düşürmek için değil ; Keza onlarında bir millet oluşundandır.! Ayrıca ; 1-2 tane lavuk Türk Bayrağını ezdiler... Bütün Yunanistan mı Şerefsiz oldu?? 1-2 Tane lavuk Marşı ıslıkladılar Bütün Türkiye mi şerefsiz oldu? hayır... Cidden bu şerefsiz muhabbeti nedir anlayamadım!?? .....[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Logan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bizim taraftarın yaptığı şerefsizlik değil, büyük bir ayıp. sonuçta yunanlılar yaptı diye biz de yapıp onların seviyesine mi inelim? bu mudur olay yani?
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Yunanistanla aramız hep böyleydi bak bide söyle düsün. Eger biz yapmazsak, Onlar yapicak.. hı ???[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Onlar zaten yaptılar.. Anlatmak istediğimiz onlar yaptılar diye yapmamızmı lazım?..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki: Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli. BabacumMostors, 30 Mayıs 2005 12:37 tarihinde demiş ki: neden iki yeşil daire denildiğinde aklıma yeşile boyanmış memeler geldi? alla alla bahar -vurdu galiba 24$ KazanaLım.. Hadi KurbağaLar =)
Logan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: Ancalagan, 04 Haziran 2005 22:24 tarihinde demiş ki: Yunanistanla aramız hep böyleydi bak bide söyle düsün. Eger biz yapmazsak, Onlar yapicak.. hı ??? bir önceki mesajımda da aynı şeyi yazdım zaten: "onların seviyesine mi inelim?" çok gereksiz değil mi? bırakalım yaptıkları çirkefliklerle hatırlansınlar. 'ilk o bana vurdu, bende ona vuracam' mantığına dönmesin..
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 güzel diyosunda Bu maç maçlar böyledir Biz buna Fanatizim diyoruz ülkeler arasi maçlarda her ülkeye yapariz genelde onlarda kendi sahalarinda yaparlar hem sunuda düşün yunanistan türkiyeden daha modern bi toplum onlar yapiyo bizi ne tutuyo ? 0_o biliyorum cok sacma geliyo sana ama o stada girersen ne demek istedigimi anlarsin benim orda su an yıgnla arkadasim var biletim ahzirdi ama napiym gidesim gelmedi hehehe[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Onlar ayıp etmiş ama keşke büyüklük bizde kalsaydıda yapmasaydık böle bişey...üzücü... :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Logan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 yani diyorsun ki o stada girince, ordaki birkaç insanın ıslıklamalarını görünce sende gaza gelip katılırsın. aslında haklısın, her maçta olur bu. birkaç kişi küfür etmeye başlar, diğerleri de katılır. ama yanlış birşey işte..
Ancalagan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 hakemde tam dayaklikmiş! neyse bunalri spor bölümüne döktürek en iyisi .. :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 said: cavanagh, 04 Haziran 2005 21:40 tarihinde demiş ki: yapana yapmak zorunda değiliz yeri gelince yüce milletiz,sıcak kanlıyız demesini biliyoruz bu tür durumlarda da bunu göstermemiz lazım maç sırasında yine ıslıklarsın,yuhalarsın ama milli marşa saygısızlık olmaz... katılıyorum aynen düşündüğümü söylemişsin. "Atatürk yunan bayrağını yerden kaldırmıştı ulan" demesini biliyoruz da, iş icraata gelince.... sıfır.[signature][hline]Beş Hececiler -Never trust a bartender with bad grammar. -Doom to all who threaten The Homeworld -For Auir! En Taro Adun!
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 +1 bone[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
tamirci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 bide geri kalanına anlatabilsek...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Öne çıkan mesajlar