Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 2004-2005 Sezonu Şampiyon Fenerbahçe! Ligin 33. haftasında Galatasaray'ı Şükrü Saracoglunda 1-0 yenerek bitime 1 hafta kala Şampiyonlugunu garantiledi. Tebrikler Fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tebrikler, gerçekleri kabul etmek lazım. şunuda itiraf etmeliyimki biz 4 sene üst üste şampiyon olurken ne yaşıdığınızı şimdi çok daha iyi anlıyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tebrikler! Ama bir şeyi de kabul etmek lazım, ben şimdiye kadar hiç bu kadar rezil olan bir takımın şampiyon olduğunu görmedim :) Bunu yazarken art bir niyetim yok ama 5 tane yedi 4 tane yedi 2 tane yedi :)[signature][hline] daleeee dale don dalee Küçük Hüsamettin Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tebrikler.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Ehehe galatasaray şampiyon olurken fenerden 4 yemişti, onu hatırlayan gs'li varmı şimdi? yada hatırlatan... buda öyle olacak, 16. Şampiyonluk istatisliklere 5 yedi 4 yedi 2 yedi diye geçmiycek yani... :) Nerde kalmıştık... Şampyion fenerrrr en büyük fenerrrr[signature][hline]rtc [Bu mesaj SM0KE tarafından 24 Mayıs 2005 13:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tebrikler Fenerbahceye ama sanırım herseye ragmen son haftalara kadar sampiyonluk sansını surduren GS'ye ve Suan 2. olan TS'ye de ayrı bir tesekkur gerekiyor futbol kalitesi dusuk olsada son haftaya kdar heyecanlı bir sezon yasattılar bize..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 tebrikler valla uefa yı aldıgımızda bukadar sevinip kutlamamıştık biz finallerimiz var ders kasıyos gecenin 2 sinde dadadadadatt diye geçiyolar hemide sakaryada[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 dün öğlen bile caddede tur atan vardı sen ne diyosun dyna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 abi kupada bişeye benzese çaydanlık gibi ya ehu kazıkladılar sizi valla bütün sene okadar laf kavga çaydanlık içinmidi ben olsam hazır 2 gündür kutlama yapıcak gazı buluyonuz o hızla bide federasyonu basarım[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sizden izin almadıkları için özür diliyolarmış ben sordum :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 13:32 tarihinde demiş ki: valla uefa yı aldıgımızda bukadar sevinip kutlamamıştık biz daha ne denebilir ki?[signature][hline]Pyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 13:32 tarihinde demiş ki: valla uefa yı aldıgımızda bu kadar sevinip kutlamamıştık biz O aralar nerdeydiniz yurtdışında falan mı??? [Bu mesaj Odrin tarafından 24 Mayıs 2005 13:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 İyi ki doğdun Cimbom,iyi ki varsın Cimbom =P Ayrı bi keyif gs'yi yenip şampiyon olmak tabi =][signature][hline]Still Goin' Wild ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Odrin : bütün gs taraftarı mı? zira sevinmemiştim demedim sevinmemiştik dedim.[signature][hline]G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 sevinmenin sınırı nedir ki hehe. kutlama bazında deniyorsa o da populasyonla ilgili tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: DynamicK, 24 Mayıs 2005 13:44 tarihinde demiş ki: abi kupada bişeye benzese çaydanlık gibi ya ehu kazıkladılar sizi valla bütün sene okadar laf kavga çaydanlık içinmidi ben olsam hazır 2 gündür kutlama yapıcak gazı buluyonuz o hızla bide federasyonu basarım o kupa geçen seneki kupa. bu sezonun kupası daha ortalıkta yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 arkadaşlar takımlar arası ne kadar rekabet olsada gs olmasa futbolun fb ile fb olmasa futbol un gs ile tadı çıkmazdı benim düşüncem futbot birnevi rekabettir[signature][hline]Lorrotar [Bu mesaj Lorrotar tarafından 24 Mayıs 2005 15:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 birnevi deil tümnevi rekabet futbol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Valla kutlariz , gerci elimizle verdik sampiyonlugu ama ..[signature][hline]s00 L33t : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Fistan, 24 Mayıs 2005 11:42 tarihinde demiş ki: 2004-2005 Sezonu Şampiyon Fenerbahçe! Ligin 33. haftasında Galatasaray'ı Şükrü Saracoglunda 1-0 yenerek bitime 1 hafta kala Şampiyonlugunu garantiledi. Tebrikler Fenerbahçe. ne oarlaksin ya ben acacaktim konuyu :p SAMPIYON FENERBAHCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 kotuysen kotuyuz diyeceksin elimizle verdik vs sacma 7 puan fark olmus artik bunun eli kolu vs i olmaz :) hadi yenseydiniz ne fark ederdi ki yani 1 puan olsaydi fark hic bisi degismezdi haftaya kutlardik sampiyonlugu..türkiye kupasindan sora yok bundan sora 3 macta 9 puan alacaz 3x3=9 taktigi vs saydiriyonuz 2 de 0 yaptiniz yani bunun artik bahanesi yok :) insallah gecen seneki gibi olmaz son macida alarak sampiyon oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Fenerbahçem Şampiyon oldu ne mutlu bize )aka. Kıskananlar çatlasın)[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Tebrik edelim ne yapabiliriz ki başka?[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu şampiyonluğumuz gsye 100. yıl hediyesidir..nice 100. yıllara diyoruz kardeşlerimize.. ''öyle büyük sevgidirki bu tarif edilmeeez fenerli olmayan kimse bilemeeezz seni benden başka kimse sevemez.. sevdiğim... herşeyim... la la laylay...''[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 fransizin imzasi var muzedeki defterinde tesadufle kupa aldi sapi kaldi ellerinde uyumak icin degil ibadet icin yatariz ruyada kupaya degil fenerbahce'ye tapariz farki siz anlamazsiniz cunku farki yarataniz besi herkes atar ama altiyi tek biz atariz uefa'yi almasa da hep en buyuk o kalacak sizi cildirtan da bu ya hep kabusunuz olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar