Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bir alliance oyuncusu olarak, cok güldüm vallaha, güzel espriye gülünür stress yapmayin aman diyim hic yere : ) Arkadasim gösterdi, nerden buldu bilmiyorum ama alliance üyelerinin hic 1v1 yakalanmamasinin gizli sebebini acikliyorum iste![signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölüRewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ehehe güzelmiş :=P Demek bir slot bunlardan var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hehehe süpermiş ya :)[signature][hline]Dream what you want to dream; Go where you want to go; Be what you want to be; Because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 "also calls some babysitter to dry your wet pants" heuehuehe, hax![signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Budur! :)[signature][hline]Ragnaros yells: DIE INSECTS! Shaman casts Frost Shock. Shaman casts Frost Shock. Ragnaros yells: WTF?! NERF! Elonia of Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ve horde lar baya sevinicek bu espriye.. böle " aheaheha evet hiç tek gezmiyolar korkuyolar süper pvp ciyiz !!! " dicekler.. varsın desinler so i can get my satisfaction satisfaction ... diye gider[signature][hline]eternal : tokayı bulmam lazım .. diappare : saçlarınımı toplıcaksın.. ? eternal : o_O ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 iyi yazmışlar he :D[signature][hline]Lorrotar-42 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Turki okusun bunu adam o kadar topic acti nie 1v1 yok die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 cok guzel bi espiri dusuneni tebrik etmek lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 ben bundan bi duzine istiorm, oyle boyle kullanmam, mumkunse cooldown i da dusuk olsun..[signature][hline]http://fuysal.com *curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bunun cooldown'ı yok. gir burning legion'a anlarsın :P Not: şaka bir yana bu ally/horde oranı niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum. bana daha çok bahaneymiş gibi geliyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bi hata var trinket .. epic gosukuo .. bariz uncommon item hepsinde var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: Mum_Chamber, 03 Haziran 2005 23:43 tarihinde demiş ki: Not: şaka bir yana bu ally/horde oranı niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum. bana daha çok bahaneymiş gibi geliyor. gayet doğru bir tespit[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 her allied a yakisacak bir esyaymis ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 kıskananlar çatlasın[signature][hline]shinsetsu desu.. WoW - Apache - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 bu iş GS - FB tartışmasıan döndü resmen şimdi yakında FB ve GS taraftar sitelerindeki esprili yazıları da uyarlarlar tam olur lol![signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hertarafta bu tür espriler türedi. Oyunda varlık gösteremeyen hordelar Madem o kadar iyiler yeteneklerini oyunda gösterecekleri yerde değişik şekilde kendilerini tatmin etmeye çalışıyolar Varsın eğlensinler :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 olmaz öyle şey, horde a da aynısı konulsun hemen ![signature][hline]sopayla rencide = t3h w1n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 1 tane shaman çagıran trinket eklesinler işte size yeterli mevsimi açtım hadi rastgele bana :P[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 horde tek gezer ally raid dolasir muabbetide bu siralar cok donuyor. bunlari ben oyunu tam oynamayan arada 1-2 saat pvp kasip babayı alan tiplere bagliyorum.Ally horde farketmiyor HK CP icin herhez herkeze gordugu yerde dalıyor bazen shaman a karsi pvp gelistirmek icin ozellikle shaman ariyorum uygun pozisyonda duel tarzi pvp ,ama sonuca varamadan sinister atar rog ama bekler ki critical alicak kadar hp insin o kadar cin adam yada baska birileri dalar cunku hp si az garanti kill cepte.son zamanlarda lvl 60 hordelerin 2-3 kisilerden assa dolastigini gormedim genelde 10 civari dolasiolar bole ilüstrasyonlari yapanlarda bi anlık sinirle gaza gelip saatlerce ugrasan sonrada bisi yaptim zannedip sevinen eziklerden baskalari degil. Bunlarin yerine guzel fan art veya wallpaper yapsalar daha bi ovgu alıcaklar ama zevkler ve renkler tartisilmiyor adam kufur yemeyi seviyo bunun icin calisiyo abi *hordeyi asagilamiyorum horde karakterimde var onun zevki ayrı benim sozum bole sacmalıklara*[signature][hline] DuaLisT BL /disorder 60 Druid Herba/alche her turlu herb pot isi siparis paket yapılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 said: DueLisT, 04 Haziran 2005 01:41 tarihinde demiş ki: horde tek gezer ally raid dolasir muabbetide bu siralar cok donuyor. bunlari ben oyunu tam oynamayan arada 1-2 saat pvp kasip babayı alan tiplere bagliyorum.Ally horde farketmiyor HK CP icin herhez herkeze gordugu yerde dalıyor bazen shaman a karsi pvp gelistirmek icin ozellikle shaman ariyorum uygun pozisyonda duel tarzi pvp ,ama sonuca varamadan sinister atar rog ama bekler ki critical alicak kadar hp insin o kadar cin adam yada baska birileri dalar cunku hp si az garanti kill cepte.son zamanlarda lvl 60 hordelerin 2-3 kisilerden assa dolastigini gormedim genelde 10 civari dolasiolar bole ilüstrasyonlari yapanlarda bi anlık sinirle gaza gelip saatlerce ugrasan sonrada bisi yaptim zannedip sevinen eziklerden baskalari degil. Bunlarin yerine guzel fan art veya wallpaper yapsalar daha bi ovgu alıcaklar ama zevkler ve renkler tartisilmiyor adam kufur yemeyi seviyo bunun icin calisiyo abi *hordeyi asagilamiyorum horde karakterimde var onun zevki ayrı benim sozum bole sacmalıklara* sen de az gaz deilmissin heuhe[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Orc Shaman BL www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya yemin ediorum Zoruma gitti baskın (Espiri Güzel ama bu farklı Konu) Southshore de quest yapıyorum... Ve solo günde en z 12 maç yapıyorum.. kendimden 3 lvl yüksek rougeleri kesyitorum.. solo kazanma yüzdem 100 / 80 ve ama hala allianceler ördek deniliyor.. ben kendimi böyle görmüyorum.. Gelin Southshore ye bakalım arati nin orada kim gurup kim solo takılıyor..[signature][hline]The Spirit Of The Flame Is Spirit Of Change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 arkadaslar espri bu .. ya bu kadar gocunmanızın anlamı yoktu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 US serverlarinda Shadowmoonda kastim ilk charimi level 60 undead rogue. Serverin orani alliance 1.7:1 horde Simdi Illiadan'da charimi kasiyorum su an 37(ne druid) Burdada hordelarin orani ayni sekilde ustunluk saglamis durumda. Her 2 serverdada 2-3-4-5 li ganklere maruz kaliyorum. Populationu cok olan taraf domine ediyo sonucta bi sekilde. Adamlar tekl dolassa bile o kadar cok varlarki etrafta o sirada biri mutlaka geliyo grp olmasalar bile oyle zannediliyo..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Ya bide anlayamıyorum. Adam girmiş PvP server ına beni kesiyolar diye kızıyo. PvP serverına girdiysen gang yiyeceksin 1230123123 v 1 Kesileceksin. Şehrin ortasında bankta eşyalarını düzenlerken kesileceksin. 1v1 de adamın peşinden koşarken 5 tane rogue bi anda çıktığı zaman öleceksin. Bunları Kaldıramıyacaksan PvP server ını Bırakacaksın..... :/[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar