Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rezalet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gökdelen işinden ii indireganni yapılır yani vazgeçceklerini hiç sanmıorum 5 10 kişinin kendini zincirlemesiylede bu olaydan vazgeçirelemesler yani bnce büyük bir toplulukla oturma eylemiyle belki bişiler yapılabilir.İşin ucunda büyük paralar varsa ya bunun foyasını gün yüzüne çıkarmak lazım yada buraların ne kadar önemli olduunu hatırlatmak...[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
ben ginede emin değilim
yeterli bir bilgi yok önümüzde, sağlıklı yorum yapabilmek için

3. köprüyede çevreyi bozağı için karşı çıkmaya çalışanlar vardı, halbuki şehrin dışı sayılcak bir yere yapılacak.

20 katlı 10 tane iş merkezi dikmektense bir gökdelen yapılmasını her zaman tercih ederim.

şehrin içersine yapılmasını bende kabul edemem; haydarpaşa deyince aklıma gar ın olduğu taraf geliyor. en azından baya bi uzağıdır diye düşünüyorum.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
benim bildigim oraya gokdelen yapmayacaklar turistik mekan yapacaklar otel vs oralari .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 02 Haziran 2005 20:09 tarihinde demiş ki:
-tam olarak nereye yapılcağını biliyor muyuz
-çevre düzenlemesini nasıl yapcaklar bir fikrimiz var mı
-haydarpaşanın neresine yapcaklar bilgimiz var mı, haydarpaşanın başka yere taşıncağını söyleyen bile çıkmış
-yapılış amacı hakkında bilgimiz var mı
vs.

ben burda dedikodudan bahsetmiyorum ki "bile diyen çıkmış" diyorsun.
direk cumhuriyet gazetesindeki haberi söylüyorum.
ha inanmıyorsan cumhuriyet sitesinde arşivler varsa bakarız.

tam olarak haydarpaşada deniz kıyısında yapılcakmış işte..[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
cidden rezalet... babamda rezalet oldugunu hatta "daniskası" oldugunu soyledi( 30 yıllık mimardır) artik bundan sonra yorum yapmaya gerek gormuorum... bizde tarih bilincide estetik bilişncide kentleşme bilincide yok.. ne diyim...
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 02 Haziran 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
iyi yaw ucuza satarlarsa bi daire alırım

aferim.
devam et[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
Manhattan yapılacak baska yer mi yokmus istanbulda hay allam. Kilyosa yapsınlar en iyisi, istanbul yakında sehirden cıkıp ulke olucak kendi basına zaten.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.

Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru
Mesaj tarihi:
matıksal olarakta dusunun
herıfler haydarpasa onune dev fatıh sultan mehmet heykelı yaptırmak ıstıyorlar ozentılıgın bu kadarı yanı
butun kadıkoyluler ayaklandı gecen o heykelı alıp musaıt bıyerlerıne monte etsınler dıye

sehır hatları vapurlarını degıstırp dısarsı gozukmıyen denız ototbusu varı seylere donsuturmek ıstıyorlar

bunnar dırek avrupaya bakıp aynısını kopya cekıyorlar onanrın kulturu ıle bızım kulturumuz taban tabana zıt nıye anlamıyorlar bunu bız saraylarımızla tarıhı camılerımızle ortasından su gecen sehrımızle ovunmek ıstıyoruz gokdelenlerımızle 21 yy ın copluklerıyle ovunmek ıstemıyoruz[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
Ben bole bi zıhnıyetın içine ediyim.Elin amrikalısı 100 yıllık tarihini nasıl koruyor bız 3000 senelık tarıhımızın ustune Gokdelen dıkıoruz hey allam....[signature][hline]Learn to Obey before you Command....
Mesaj tarihi:
yuh boyle birsey yapılırsa istanbulun bir guzelligi kalmaz yani ne oyle yerden cıkmıs saplara benziyorlar(aslında baska birseye benzetirdim de neyse:P)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com
Mesaj tarihi:
bu mimarlar odasının hazırladığı görüntü[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
bunları dıkecez boyle, hedef olacaz herkese amerikadaki kulelere yapılan bunlarada yapılır haksız mıyım?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com
Mesaj tarihi:
resmen manzara kirliliği[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

• Yeni Oluştur...