Narstil Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Bu arada her nekadar araştırılıp söylenenlerin yalan oldugunu idda edenler olsada hitlerin Narsişt oldugunuda söylemek gerekir Bush'un da bir narsişt oldugu doktorlar tarafından tesbit edilmiştir...[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 yanlış zamanda yanlış kişilerin elinde yanlış şekilde büyümüş yanlış yönlere saptırılmış belkide dünyanın en talihsizi insanlarından biri belkide yaşadığı ortamın tam tersi bir ortamda yaşasaydı büyük bir bilim adamı olabilirdi ama yaptığı seçimlerden kendi sorumlu bu yüzden sonsuza kadar lanetlenmiş bir kişi olarak kalacak ve kimse onu affetmeyecek insanların aklında siyasetçiliği yada zekası değil yaptığı katliamlar kalacak bu belkide onun sonunu getiren en büyük şeydir[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 birde wampir oldu deseydin hangman[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 :) yok demiyim ama kendisi kan için bir canidir sonuçta vampir iblis deli vb. tanımlamalar kullanılabilir isteyen kullansın ben sadece zavallı diyorum öteki tarafta fena girecek :D[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 ehehehe omur boyu lanetlenmistir filan diince direk nedense wampirleri cagirishtiriyor bana :)[signature][hline]Uthmatar / Master Image Designer DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 adamın karizmasına hastaydım...taki discovery de karargahının bombalanması sırasında çekilen görüntülerini izleyene kadar... fazla yara almadan atlattığı için yardımcısına diyoki...yok bu tanrının işareti vs...o anda tüm karizması çizildi gözümde....[signature][hline]Radyo Eternity-Dj Gökhan -Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Ailecek severek izliyoruz. Bir delinin nelere kadir olduğunun yaşayan örneği. Veya umutsuzluk içindeki bir halkın, kimlerin peşine takılıp neler yapabileceğinin kanıtı. İncele incele bitmeyen bir konu zaten Adolf amca. Bıyığına ayrı hastayım. Ama o bıyık ona o seçimleri kazandıran şeylerden biri. Sıradan vatandaş imajı.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Sadece kınıyorum ve belgesellerini izledikce sinirleniyorum.[signature][hline] MAIL|MSN|KIMDIR?|RESIMLERI|RADIO ETE Mayhem kimdir, nedir, ne değildir? God Hates Us All.. Fear Of The Dark!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bilge_Tonyukuk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 valla bence Süper bi komutandı[signature][hline]Kürde fırsat verme ya Rabb, dehre sultan olmasın. Ayağın sıksın çarık asla iflah olmasın, Vur sopayı al ekmeği, karnı bile doymasın, Ol çeşmeden gavur içsin, Kürde nasip olmasın... Yavuz Sultan Selim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 20. yüzyılın yüz karalarından biriydi. M.Kemal'in, Gandhinin, Ernesto Guevera'nın ,Abraham Lincoln'ün yaşadığı 20. yüzyıla kan ve gözyaşı döktürmüştür. Evet zeki bir liderdi zaten aptal lider pek az olur.. Önemli olan zekasını insanlığın yararına kullanmaktır.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Adamın biri, fi tarihinde demiş ki: "milyonlarca spermin arasından gelde birinci ol, gelde şu yaşadığın hayata bak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 çok gelişmiş az yetişmiş, insanlık tarihinden zerre etkilenmeyip köy filmindeki toplum yapısına benzer şekilde yetişmiş milyonlarca yurdum insanına benzerlik göstermekle birlikte bizimkilerin daha bi azimli kararlı çalışkan ve gerçekçi bi kişi.[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 said: Apache, 25 Aralık 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Hitlerin sevgilileri tabiri zaten bunun apacik kaniti hitlerin sevdigi ve evlendigi tek kadin vardi.Ayip boyle herkese acik yerlerde bu kadar rahat yalan soyleyebilmek. evlendigi bir kadın olabilir ama ilişkisinin oldugu 4 kadın oldugu söyleniyor işte sadece bir kitap okuyarak böle konuşursan bilgisizliğin ortaya çıkar fazla da gaz olma insanlara ifira atarak bir yere gelemexzsin paticik te :) komik şeyler bunlar azcık belgesel seyretsen gazetedeıki köşe yazılarını okusan böle olmazdı tavsiyem bu.. yok amayapma böle kalabilirsin :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Bende Hitler'in hayatında sadece Eva Braun diye bir kadın oldugunu biliyordum digerlerinden haberim yoktu paparaziler uyduruyor olmasın. Hitler konusunda duyduklarinizin cogu bence abarti veya uydurma bunlarin cogu askerler arasindaki sakalardan filan cikmistir. Zamanında turkler icinde barbar filan diyorlardi. Benim bildigim Hitler vejeteryan, her hafta sinema tiyatro gibi bir etkinlige gidiyor (biraz gostermelik birsey), kitab okuyor, sanatla ve ozellikle resimle ilgileniyor (gencliginde ressamlık yapmıs). Ayrıca son derece zeki ve akıllı bir adam bunu zaten 0 dan baskanliga gelmesinden anlıyabilirsiniz ama tabi ki sorunlari var narsist, kotu bir cocukluk gecirmis ve biraz fazla mantiksal bir adam duygularını pek dinlemiyor (sakatlarin topluma getirdikleri yükü hesapladiktan sonra onlardan kurtulmanın daha iyi bir fikir oldugunu savunuyor, buna benzer dusunceler yahudi olaylari icin de gecerli) Birde obur liderlere bakalim Churchill zaten hasta ve yasli bir adam. Gunde 1 sise viski bitiriyor ve bircok kisi onun toplantilara filan sarhos geldigini soyluyor ve evet o da narsist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Eva Braun kız kardeşinin kızı olan Angela (Geli) Raubal(bu ilişkisinde koprofilik sadomazoşistti.)(http://www.erotikhaber.com/unluler.htm) Alman sinemasının ünlü yıldızlarından 29 yaşındaki Renate Müller İngiliz olan Unity Mitford Suzi Liptauer Mimi Reiter .....[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Dikkat ederseniz bu ilişkide olduğu insanlar hep farklı tarihlerde, yani kendisine bir harem filan kurduğu yok. Benimde bu güne kadar ki bütün kız arkadaşlarım bir sayfada yazılıp Fedaykin'in sevgilileri dense abesle iştigal olur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2004 zaten harem kurdugunu sölemedim :) sadece hayatında sadece eva braunun olmadıgını sölemek istedim bunların bazıları tek gecelikte olabilir ama uzun süre birlikte oldugu başka kadınlarda vardı harem kurdugunu belirtmedim zaten[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hitler de harem kurduysa, bizim padişahlar kudurmuş.... Hitlerin hayatında bir kadın varken, başka bir tanesi yoktu, kaldı ki adamın bütün hayatı çok düzenli. Ayrıca, lanse edildiği gibi büyük barbar falan da değil. Örneğin, yeni yapılan yazlığına gittiği zaman soruyorlar "Führerim, nasıl güzel mi, manzara nasıl, hede hödö?" diye. "Her şey çok güzel, bir de şuradaki köylü kulübesi olmasa" diyor. "Hemen yıkalım" diye atlıyorlar, "Hayır, ellemeyin" diyor. Gidip sahibini bulup bolca para bayılıp bütün araziyi satın alıyor, öyle yıkıyorlar. Geçenlerdeki(gerçi ben daha da önceden izlemiştim bugün bahsi geçince hatırladım yine) Hitler filminde de süper bir nükte(mi denir ne denir bu tür sözlere) vardı. Hitler operadakileri beğenmiyor, Eva Braun "Hepsini Auschwitz'e yollayalım" diyor. Hitler "Ausch nereye?" deyip boş boş bakıyor, Göring sanırım hemen atlıyor, "Siz bakmayın, kadınlar arada saçmalar anlamsız anlamsız konuşurlar" diyor. Film de Rus yapımı bu arada. İzleyin derim. Neyse, daha çok saçmalamadan şu saatte, gideyim artık.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Narstil, 29 Aralık 2004 21:34 tarihinde demiş ki: evlendigi bir kadın olabilir ama ilişkisinin oldugu 4 kadın oldugu söyleniyor işte sadece bir kitap okuyarak böle konuşursan bilgisizliğin ortaya çıkar fazla da gaz olma insanlara ifira atarak bir yere gelemexzsin paticik te :) komik şeyler bunlar azcık belgesel seyretsen gazetedeıki köşe yazılarını okusan böle olmazdı tavsiyem bu.. yok amayapma böle kalabilirsin :) Sacmalamak senin icin ayri bir muessese sanirim.Hitlerin hayatinda Eva disinda hic kimse olmadi.Sen '4 kadin oldugu soyleniyor' demissin.Evayla birlikte 1932 yilinda evlendi ve birlikte intihar edip bitirdiler herseyi.O soyleyeni bu foruma cagir bakalim neresinden sIkmIsta soylemis.Patide bir yere gelme gibi bir derdim yok ama sallayarak birseyler yapma cabasi icindesin sen,hos degil. Hitler hakkinda yeteri kadar bilgim var en azindan kulaktan dolma,soylemlere gore is yapmiyorum. Bir daha emin oldugunuz bilgileri yazin buralarda,kimsenin aklini karistirmaya hakkiniz oldugunu sanmiyorum.[signature][hline]shinsetsu desu.. [Bu mesaj Apache tarafından 31 Aralık 2004 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 vala yazdıklarımı tam okumanı önerrim okumadan böle yazma kaynakça veredim bi zahmet siteye gir ve bak yok ugraşamm diyosan böle saçma sapan iftiralar atma ben sadece okudukalrımı söylüyorum ozamanda hitlerin ağ kolu olmadıgımdan bilemiycem sadece belirli kaynaklardan duyduklarımı yazıyorum yok sen hala annamam diyosan sana kalmış sen kendi güvendigin tek kaynak ta yaşamaya devam et bişey deme hakkım yok beliirli saygı içeriside konuşursan sevinirim burda yalan söyliyen varsa kanyak yalan olma ihtimali var ama 3-4 kanyank ve gazetede de çıkarsa bilemiyorum bene sen kavgamı bidaha falan oku nediyim ...[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 http://www.haftasonu.com.tr/ask_hikayeleri/05708/ http://www.sabah.com.tr/2004/12/02/yaz1303-10-119.html / / / I I I I 2dakika araştırmada buları buldum ilk yazıyı okudum dedigim gazeteyide buldum reha mutharın bir yazısıymış (SABAH GAZETESİNDE)yukarıda yazan yeri açarsanız görürsünüz ve lütfen böyle saçma sapan laflar ssöylemeden düşünelim niye yalan söylesin giblerinden hemen yalancı diye itamlarda bulunmayalım bunlar yanlış şeylerdir umarım bu kanıtlar yeterli olmuştur.......[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Hitler nasıl bir insandı?.. Belgesellerde çok dikkati çekmiştim şimdi söyleyelim ki, Hitler basit bir usulle tarif olunamaz. Bana göre, Hitler'in karakterinin birbirini yansıtan üç ayrı çehresi vardır. :D ilk nazarda soluk yüzü dikkati çeker, muğlak bir mizaç ve rüyada kaybolmuş gibi şüpheci yuvarlak küçük gözler, sıkıntılı bir yüz ve uykuda gezercesine bir kişilik, Hitler'in kendisidir. İkinci yönüyle hareketli, renkli, ruhunda heyecanlar esen bir insandır. Burun delikleri açılır kapanır, gözlerinden şimşekler çakar; daima şiddet taraftarıdır, sabırsızdır; hükmetmek hırsı içindedir; muhaliflerinden nefret eder; cüretli bir huzursuzluk ve büyük bir enerjiye hücuma hazırdır. Kendisini kışkırtan olmadığı halde, her az mütecavizdir. O zaman Hitler'in suratı, bir delinin yüzü gibidir. Hitler'in üçüncü kişiliğinde, saf, basit bir insan, boş, kaba hatlar, kolayca hoşlanabilen, gürültüyle gülerken kalçalarına vuran, hiçbir üstünlük ifade etmeyen alışılagelmiş bir yüz, öyle ki dünyaya yayılmış binlerce suratlardan birinin sahibi. İşte Hitler budur. Anlatabildim mi? ;)[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 o****ccc*** ları :hrr:[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Oha adam icin harbiden kapofillik demisler. muhahaha cok komik :)) bir bu kalmıstı demedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sadist hele o kamplarda insanları öldürmesi falan deli ediyo ama adolph hitler tarihin akışını değiştiren bi insan o olmasa bizler olmayabilirdik :)[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Iyi bir lider ancak Turkleri tarihten silebilecek kadar dunyaya guclu bir lider gelemedi.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar