massosoit Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 shift de ctr de çalışmıyor her halikarda tek tek seçiyor.ayırdım denemek için birleştiremiyorum. Birde konvoya gemileri yerlestiriyorum,ama tekrar 0 lıyor gemi sayılarını konvoyu kuramıyorum bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 çok küçük birimlerde değil de, böyle 100 birim enerji vereyim 50 birim malzeme ver gibilerinden teklifler sunamıyor muyuz? bu arada dedim sovyetlere geçeyim yok kabul etmediler, axis olayım o da olmadı, alliance zaten kabul etmiyor... değişik bi durum. dünya savaşı başlasın da yancı olup bulgarları alayı diyorum hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 konvoyları otomatiğe bağla masso, uğraşmana değmez. arkasokak, evet öyle anlaşma yapabilirsin ama ticaret anlaşması kadar karlı olmuyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bayler ben uk oldum arkadas usa ama ally olamiyoruz bir türlü nasil olucaz, olma sansimiz varmı. birde blueprintleri nasıl paylasicaz aramiza.blueprint paylasimi icin şartlar nelerdlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 japan usa ye savas açınca sanırım anca çunku baska türlü demokrasi ile military ally ye giremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bir şey daha sorucam. ic puanımda 1/32/25 gibi bir tabir var. ve rengi yeşil. bu rakamlar ne manaya geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Hatırlamyorum ama üstünde bekletirsen yazar. Biri toplam biri kullanılan diğerini hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 soldaki 1 kullabilir kalan ic sayısı 1 ic bosta yatiyo dmek iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 türkiyeyle oynadığım ve askeri bir iddiam olmadığı için paso industry abanıyorum ama bir artısını göremedim desem yeridir. o boşta kalandan kasıt nedir eni konu ic konusunu anlatır mısın sana zahmet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Beyler bana 1.3a icin no time limit mode u lazim.bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya mesela production da factory basıosun ya ona 1.00 daha ekleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ben de öyle olduğunu tahmin ediyordum. toplam miktarda 1.00 lık bir artış göremedim. enerji sorunundan mıdır acaba diyerek altyapıyı geliştirmeye başladım. ama altyapı sanırım bu olaylarla ilgisiz. bir bütünlük oturtamadım kafamda bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 altyapının inşa etme sürelerinde etkisi var. fabrika vs basarken o yuüzden altyapısı düzgün olan yerlere öncelik ver. türkiyeyle oynarken,fabrika basacaksın ama kaynakların biryerden sonra bunu karşılayamayacak ve fabrikalarıdna ürettiğin supplies'ı dışarıya satıp hammede satın almak zorunda kalacaksın o yüzden fabrika geliştirirken biryandanda ideolojine yakın , güçlü bir ülkeyle ilişkilerini geliştir. başka bir önerim,asklerlerini hiç upgrade etme.hepsini "logistic wizard" traitli komutanalra ver,bakanlarınıda iyi seç. oyunda hiç savaşmadan güçlü bir ekonomiye sahip olmak istiyorum diyorsan sliderlarını market-liberalizm'e getirip full free market'e gitmelisin bence öyle oynama,al sovyetleri,bin tane piyade yap,almanlar saldırıncada 100 tane daha yap,daha hızlı öğrenirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yahu production supply reinforcement filan tablosu varya orda birinde 1 fazlalık var onlarla oynaya biliosun ordan istediğe ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Arkasokak said: türkiyeyle oynadığım ve askeri bir iddiam olmadığı için paso industry abanıyorum ama bir artısını göremedim desem yeridir. o boşta kalandan kasıt nedir eni konu ic konusunu anlatır mısın sana zahmet? Türkiyeye endüstri kassanda bir işe yaramaz. Açıkcası ben kendi Civilwar Eventlerimi yazmıştım öyle bir işe yaradı. 1.cisinde osmanlı Mdu falan var Bütün Kuzaey Afrika Mısır vs vs core alıyordum. 2.sinde ise Atatürkün Ölümünden sonra tarihi olarak 3 Aday vadı hani Şükrü Diye bir bakan tam bürokratik nazi, desteği yoktu, Birde Fevzi Çakmak aslında onun desteği en fazla olandı O İnönüyü destekledi, işte Ahistorical Choice olarak 3 Seçenek oluyordu. FEvzi Çakmak'ı seçersen Otorite Political right Hawk Lobby falan 2 slider kayıyordu, Sonrada Alman yardımı diye 2-3 eventle Biraz IC 1-2 yeni teknoloji Teamı, birazda resource falan geliyordu. Birde Republician Guards diye 2-3 division eklemiştim, 41e kadar fıstık gibi ülke oluyordu(abartmadım tabii sadece biraf buff). Sonrada Önce Ortadoğu sonra Rusya falan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bazı modlarda ufak ülkelerede tarih dışı eventlar eklemişler böle olası işte senin eklediğin gibi hiç mod ismi hatırlamıyorumda paradox forumlarında vardı onları deneyin türkiyeyle oynıcaksanız modsuz haliyle çok bayıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Beyler oyunu steamden aldim complate pack olarak;ama şu no time limit mode unu çalıştıramıyorum.1.3a benim versiyon. bunu çaresini bilen varmi yada çalışan modu bana yollayabilicek olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 EagleEye said: bazı modlarda ufak ülkelerede tarih dışı eventlar eklemişler böle olası işte senin eklediğin gibi hiç mod ismi hatırlamıyorumda paradox forumlarında vardı onları deneyin türkiyeyle oynıcaksanız modsuz haliyle çok bayıyo Aslında biz yapsak Kendimiz. Alternative Turkey Adıyla bir adet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ben anlamıyorum mod yapmaktan şahsen ama yapan çıkarsa yardım eden çok olur forumdan tarihsel bilgiler açısından fikir açısından vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bir yerde denk gelmiştim türkçeleştirmişlerdi oyunu. aynı zamanda türkiye'nin fabrika, asker vs. değerleriyle oynamışlardı. yani rus ordularını türkiye'ye vermişler filan. gereksizdi açıkçası. böyle daha zevkli geliyor bana. yeni oyun açtım gayet geliştim vs. derken almanya öyle bir ilerledi ki macarları romanları bulgarları kendi yanına çekti. mecburen ben de axise girdim korkudan. sonra doğal olarak ıraktan ingilizler girdi. asker kontrolü vs. derken tüm balkanları doğu anadoluya yığdım ama yine de bir işe yaramadı. zor oyun. türkiye ile oynarken daha da zorlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 teknolojik geliştirmelerin hızı neye bağlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kabineye ve rejimsel değişikliklere bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hmmm. peki ben aynı anda iki geliştirme yapıyorum. italya ile oynadığımda bu sayı dörttü. bunu ne sağlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Her 20 IC için 1 teknoloji aynı anda araştırabilirsin. Max 5te kalır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Breedan said: kabineye ve rejimsel değişikliklere bağlı REjimsel değişiklikler sadece research'e harcadığın parayı etkiliyor. Tech Team Blue Print etkiler. Bİrde Historical research date tabiki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar