Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Yoshimitsu, 10 Ocak 2005 18:25 tarihinde demiş ki: My life for HIRE! I mean...Ner'zhul. My life for AIUR o. warcraft 3'ü yapan Blizzard'ın, bir başka oyunu Starcraft'a gönderme repliği. Hem bir acolyte kiralık asker değilki :) başka göndermeler de var starcraft için. mesela dwarf mortar team, Tassadar konusunda bişiler söylüyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: deadea, 18 Ocak 2005 10:54 tarihinde demiş ki: Knight ların For the King!!! I'm blind , not death! -->illidian I'm blind, not deaf o =) "körüm, sağır değil" diyor yani[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 trollerin i kill for you demesi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Heyy you! catch Mortar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Peasent thats it I'm dead UEEAA[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Night Elflerden bazıları Anodoran tarzı birşey diyordu. Panda da yanlış anlamış herhalde, biraz da brewmaster olmasından kaynaklanıyor: - Another round?! Bir de "have one in the house" gibi barmen lafları çok o Panda'nın.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 *priest* -I have been choosen by the big metal hand i the sky! Birde magic reklami var onu yazamadim hizli ve uzun isterseniz dinleyin... http://web.ciu.edu.tr/~20020067/priest.swf "44 kb" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 I'm awake, I'm awake..[signature][hline]Fear Me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 said: Yoshimitsu, 10 Ocak 2005 18:29 tarihinde demiş ki: benim en sevdiklerimse: peasant: ''You're the king? Well, I didn't vote for you.'' dread lord: *telefon çalar* ''Yes? Ah, for the last time, I'm a dread lord, not a drug lord!'' death knight: ''Has hell frozen over yet?'' hippogryph: *normal kükreme, sonra tavuk gıdaklaması* heehheehaa çok sağlammış[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 YES Mİ LORD!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalimdor Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Lich King'e çok fazla tıkladığınızda "You're the weakest link,goodbye!" ve "Imhooteph!" diye bağırması süper.Aynı şekilde Keeper Of The Groove da "Women may take a free ride." diyodu.Valla footmende para şifresiyle bütün hero'ları satın alıp sürekli tıklayıp dedikleri komik şeylere bakıyordum ama aklımda olanlar sadece bunlar. Not:Sürekli tıklamak olmassa F1'e basmayı deneyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 -Air, Earth and Fire hear my call. Orc shaman Bide mountain king abimizin o sesi.. Cüceler rulz atrıca mortar teamdaki iki cüce abimizin replikleri güzel :) c'mon shorty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yeşş my lord. owwyayyd.. :p human peon rule[signature][hline]||Hisar Oyun[b]|| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 -For Glory! -I am the ıron hand of Justice![signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 -Mortaaaaar Kombaaaaat süperdir bu[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 dwarf riflemen -guns dont kill people I dooooo hahahah[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Bonecrusher, 18 Ocak 2005 11:37 tarihinde demiş ki: said: Yoshimitsu, 10 Ocak 2005 18:25 tarihinde demiş ki: My life for HIRE! I mean...Ner'zhul. My life for AIUR o. warcraft 3'ü yapan Blizzard'ın, bir başka oyunu Starcraft'a gönderme repliği. Hem bir acolyte kiralık asker değilki :) başka göndermeler de var starcraft için. mesela dwarf mortar team, Tassadar konusunda bişiler söylüyor. ezildik 1 [signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. [Bu mesaj Yoshimitsu tarafından 09 Şubat 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Yoshimitsu tarafından 09 Şubat 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Freya, 18 Ocak 2005 11:51 tarihinde demiş ki: said: Yoshimitsu, 10 Ocak 2005 18:25 tarihinde demiş ki: said: Asphodel, 10 Ocak 2005 15:43 tarihinde demiş ki: BEnim En sevdiğim 2 Repliği yaiyim Warcraft 3 ten; Humanların İşçileri (ismini unuttum auheuh) diyor bunu. - A horse kicked me once! it Hurts. Bide bu lafı o salak ses le diyo ya komik gelmişti. Ve Gelelim En sevdiğim! Komik değil ama Starcraftçıların hatırlayacağı bir kelime. Acolyte Söylüyor bunu - My Life for Aiur; diyor sonra düzeltiyor - Oh! I meaned for Azure gibi bişiler. Yazım yanlışları olabilir net hatırlamıyorum :D My life for HIRE! I mean...Ner'zhul. My Life for Aiur!I mean...Ner'zhul. ezildik 2. aiur kim bilmiyordum, affedin beni :([signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Blizzard'ın bu dalga yönüne bayılıyorum ya =) The 1 ring de süper mesela WoW daki =) Peonların hastasıyım ben hehe, zagzag =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 I kill two dwarves in da mornin'. i kill two dwarves at night, i kill two dwarves in the afternoon, and then i feel alright. I kill two dwarves in time of peace and two in time of war, i kill two dwarves before i kill two dwarves and then i kill two more. bunu WoWdaki troller söylüyor.[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warri Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Humanların esprileri de mükemmel ya WoW'daki... Bu da favori w3 sözüm : "Tremble and despair mortals, doom has come to this world !!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 tamam ben saten dusunuyodum benım gıbı catlaklar warmıdır dıye bursuru buldum ıladan favorım ım blınd not deaf[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Batrider=I see your house burnin' yehaahuha Birde trollerin stunken bile ters takla atmaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Juzzam Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mortar 1.Dwarf: Destroy the dwaaarves 2.Dwarf: We r the dwarves.. 1.Dwarf: ...uh... Yanlış hatırlıo olablrm ama böyle bişeydi sanırım. Tıklamayalı çok oldu :D[signature][hline]Sidious: Vader Vader: Yes Master? Sidious: I love you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: GM-Newbie, 09 Şubat 2005 14:55 tarihinde demiş ki: yeşş my lord. owwyayyd.. :p human peon rule ewt bu cok iyidi hatırladıkca kopuyorum hala yeşş mi lord[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar