Haintapir Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benim favorilerim bunlar: (telefon çalar) dread lord: Yes? Darkness hey what's up? The Demon Hunter left you a message? No, I don't have his number. ve tabiki: Witch Doctor: It's a cook book. A cook book. ve ayrica: Wyern Rider: Look up in the sky; it's a bird. It's a plane. It's meeeeeeeee. daha bisürü efsane var. Aklima gelenler bunlar. Sizde yazin bisiler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Warcraft 2'de ki orc (orc grunt) ve elf (elven archer) replikleri süperdir.. We're being attacked.. Yes, exalted one?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 oooo wc2 elven archer kadar karızma bırsey yoktur wc serilerinde cok severdım konusma ses tam karızma[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exar-Kun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 illidan ı tek geçerim[signature][hline]I see Everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 "I said a bow string, not a G...*sighs* Nevermind"[signature][hline]Anatolian Sunrise member Ex EU Closed Beta Tester "Wariors of the night, Assemble!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Hero arenalarda gördüğüm panda karakterlerin bağırması :D Zaten panda sever bir kişiyim. "Pandamoniuuum!........"[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Pandaren Brewmaster :) ben ogre ın hastasıyım: baş1 - This way! baş2 - No! This way!"[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Tabikide abamotion HAAaaAUuUUIIııııı Ama en karizması ilidian Are there Demons nearby[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Cyript Lord vardır -Raid ! Dryad var sonra aklıma gelen -I am not the dryad your are looking for. ama undead lerin replikleri gercekten güzeldi.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 I love the dead, frequently.. :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Work,Work...Bide goblinler süper ya,zeplinle shredder :)[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin [Bu mesaj Freya tarafından 10 Ocak 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 BEnim En sevdiğim 2 Repliği yaiyim Warcraft 3 ten; Humanların İşçileri (ismini unuttum auheuh) diyor bunu. - A horse kicked me once! it Hurts. Bide bu lafı o salak ses le diyo ya komik gelmişti. Ve Gelelim En sevdiğim! Komik değil ama Starcraftçıların hatırlayacağı bir kelime. Acolyte Söylüyor bunu - My Life for Aiur; diyor sonra düzeltiyor - Oh! I meaned for Azure gibi bişiler. Yazım yanlışları olabilir net hatırlamıyorum :D[signature][hline] [Bu mesaj Asphodel tarafından 10 Ocak 2005 15:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Freya, 10 Ocak 2005 14:56 tarihinde demiş ki: Work,Work...Bide goblinler süper ya,zeplinle shredder :) kesinlik hala kulaklarimda cinlar:)[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ben cyript lordun speak diye bağırması bide goblin tinkerin yeah baby demesine hastayım:D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Asphodel, 10 Ocak 2005 15:43 tarihinde demiş ki: BEnim En sevdiğim 2 Repliği yaiyim Warcraft 3 ten; Humanların İşçileri (ismini unuttum auheuh) diyor bunu. - A horse kicked me once! it Hurts. Bide bu lafı o salak ses le diyo ya komik gelmişti. Ve Gelelim En sevdiğim! Komik değil ama Starcraftçıların hatırlayacağı bir kelime. Acolyte Söylüyor bunu - My Life for Aiur; diyor sonra düzeltiyor - Oh! I meaned for Azure gibi bişiler. Yazım yanlışları olabilir net hatırlamıyorum :D Evet yanlış Nerzhull olacak o :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 banshee: I hate you,I hate you....call me... Death Knight: Don't touch me,I'm evil I hate people bir de replik değil ama trollerin stun yediklerinde bile takla atmaya devam etmeleri süper!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 necromancer: -I see undead people! orclardaki: -zag zag[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Asphodel, 10 Ocak 2005 15:43 tarihinde demiş ki: BEnim En sevdiğim 2 Repliği yaiyim Warcraft 3 ten; Humanların İşçileri (ismini unuttum auheuh) diyor bunu. - A horse kicked me once! it Hurts. Bide bu lafı o salak ses le diyo ya komik gelmişti. Ve Gelelim En sevdiğim! Komik değil ama Starcraftçıların hatırlayacağı bir kelime. Acolyte Söylüyor bunu - My Life for Aiur; diyor sonra düzeltiyor - Oh! I meaned for Azure gibi bişiler. Yazım yanlışları olabilir net hatırlamıyorum :D My life for HIRE! I mean...Ner'zhul.[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yoshimitsu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 benim en sevdiklerimse: peasant: ''You're the king? Well, I didn't vote for you.'' dread lord: *telefon çalar* ''Yes? Ah, for the last time, I'm a dread lord, not a drug lord!'' death knight: ''Has hell frozen over yet?'' hippogryph: *normal kükreme, sonra tavuk gıdaklaması*[signature][hline]If you give in to fear, the darkness comes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 "Grab your sword and fight The Horde!" "Uncle Lothar wants YOU!" -Footman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 -That's it.I'm dead Peasant olarak dusmana atak verdiginde diyor.Çok hosuma gitmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Haha hiç öyle manyakca bişi denemediğimden bilmiodum ama süpermiş o peasant olayı =) Human oynamam pek zaten, call to arms yapmamış olabilirim hiç :P Repliği tam hatırlamıyorum da Priestess of the Moon frostsaberını ikinci el almasından falan bahsediyordu yanlış hatırlamıyorsam =)[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerkenes Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 From the death side come Crypt Lord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Lok'thar Ogar vr Bide Mortaaaaaaaaaar Combaaaaat =) Ewt ya goblin repliklerini duyduumda baya gülmüştm zeplin olanınki baya güseldi..[signature][hline]Synthetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2005 Knight ların For the King!!! I'm blind , not death! -->illidian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar