Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbul'daki finalden kalan komik durumlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*!Artık öğrendi ya millet, bu olayın benzeri her an başımıza gelebilir.. ee burası türkiye :) Bunun Gerçeklik payı ne kadadır bilmiyorum ancak doğru ise de şaşırmam =o)*

'Dun Turizmci arkadastan duydum bu vakayi gercekten agzim acik kaldi. Italya'dan 140-150 kisilik bir taraftar grubunu bir turizm acentasi 'Final macina en ucuz tur bizde , 3 yildizli otelde 2 gece konaklama " ilanlariyla toplayip getirmisler. Yalniz konaklama yerini bulan harbi cok sivri akilli birisiymis gercekten tebrik ediyorum kendisini... Kaldiklari yeri bi bilseniz... Gerci ilanlarda da Allahi var ufak yazilarla da olsa belirtmisler "Macin oynanacagi Olimpiyat stadina 1 saat uzakliktaki otelde konaklama yapilacaktir" diye... Ama nerde kalmis bu taraftar grubu biliyor musunuz ? Dibiniz du$ecek... Diyarbakir'da .... Diyarbakir Kale ici otel mi ne... Adamlar Milano'dan gelmisler Pazartesi gunu oglende . aninda Istanbul topragina dokumduklari gibi transit dooogru Diyarbakira...
2 gece orda yatirmislar. Macin oynanacagi Carsamba gunu sabahleyin Diyarbakirdan yuklemisler bunlari ucaga.. 1 saat uzakliktaki Istanbul'a getirip salmislar Sultanahmet meydanina. Sonucta gercekten en ucuz tur bu ve harbiden Olimpiyat stadina 1 saat uzaklikta 3 yildizli otelde 2 gece konaklama da var...[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
enteresan bn Diyarbakır'da havaalanı olduunu bile bilmiodum açıkcası (=[signature][hline]İş Hayatı
İstediğimiz hayat çalışıp adam olmak
msnicq
freddy12, 17 July 2003 00:22 tarihinde demiş ki:
şımdı şuan oyundayım ve akşlım katışrı acayıp bı yerdeyım şiımdı napmam gerekıyor bırıtanya nerde ben nerdeyım bılşmıyorum

Mesaj tarihi:
İyide bi dolandırıcılık yokki ortada.

Adamları Çarşamba sabahı bırakmışlar Sultanahmet e e ordanda 1 saat 1.5 saat sürüyor stada gitmek.

Ama heriflerde salakmış be kardeşim.[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
dolandırıcılık var diyen olmadıki.
Ancak ben olsam tur operatörünü muhtemelen parçalardım =o)[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Energizer tav$ani
Gizli Ninja2
Mesaj tarihi:
farklı şehirde konaklanacagını belırtmemesı bıle dolandırıcılktır.

Turk zekasının alternatif calısma ornegıdır bu konuda[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
harika yaaaa.. Ama işin ilginci adamlarlarda zaten stada 3 saatlik mesafeden geliyolar ;)[signature][hline]Muhacirler kayıp edilmiş toprakların kutsal hatıralarıdır.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 02 Haziran 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
İyide bi dolandırıcılık yokki ortada.

Adamları Çarşamba sabahı bırakmışlar Sultanahmet e e ordanda 1 saat 1.5 saat sürüyor stada gitmek.

Ama heriflerde salakmış be kardeşim.

nası yok ya. herifler allahın yabancısı ne bilsin böle bişi olacağını. türk çakallığı işte[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
ii işte diyarbakırı görmüşler bidaha ne zmn görme şansları olur=) ehuehu[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Mesaj tarihi:
ucuz etin yahnisi pek olur derler..[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
Tur organizatörlerini taktir ediyorum gerçekten muhteşem bir organizasyon olmuş. Diyar-ı Bekir'in tarihi dokusunu ve o muhteşem mistik yapısını gören İtalyanların ise tur organizatörlerine ayrıca teşekkür ettiğine eminim.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
Asıl olay o aksam biraların tanesinin 5 milyona satılmasıydı suda 4 milyon adamdan gidi istedim bi su adam 4 milyon dedi cus oha dedim adam bu gece boyle diyo tovbe tovbe...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"
Mesaj tarihi:
eheh hoş olmus bayaa :) hemne farkeder ki sonuçta 1 saatlik yol die sölemişler akıllı adamlarmış :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
said:
KarafatmaMan, 02 Haziran 2005 17:06 tarihinde demiş ki:
Asıl olay o aksam biraların tanesinin 5 milyona satılmasıydı suda 4 milyon adamdan gidi istedim bi su adam 4 milyon dedi cus oha dedim adam bu gece boyle diyo tovbe tovbe...

20 ye satan bile vardı.Turkuz diyoduk oyle veriyodu 2 ye :lol:[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptallığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim...
Albert Einstein
  • Yeni Oluştur...