Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatınızı Etkileyen Oyunlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun icin hic sorumluluklarimi yerine getirmedigim olmadi amma harcanan vakit olarak dusunursek sc ye harcadigim zaman omrumun 2 senesine denk duser . evet abarttim ya da bilmiyorum belki daha fazladir .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
homm 3
age of empires 2
ultima online
counter-strike(ondan önce half-life diyelim)
diablo 2
stronghold serisi(ilk oyun ve crusader...2 deil yani)[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
silent hill serisi =)

arabaların yanlarında geçemiyorum.Her an mal bişey çıkacakmış gibi geliyor[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
Mesaj tarihi:
Lotus ve NFS 2 = şu anda araba manyağı olmamın sebebi

Ultima Online = zın zın zın! fazla söze gerek var mı? Bir de paticiğe üye olma sebebim olarak bakarsak iyi bir şey.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Mesaj tarihi:
oynadığım ve sevdiğim birçok oyun olsa da, "hayatınızı etkileyen" denirse aklıma bunlar geliyor

Diablo 1
Quake 2
Starcraft
Half-Life 1[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Sensible world of soccer uyuyamazdım swos varken bea :)
Sanitarium bu oyun sayesinde karanlıktan cok tırstıydım ehae
Diablo 1 var birde Battlenette oynarken hey gidi trabzon hey... aklıma geldide 56k ile versiyon uyuşmazlığı oldugu icin 5 10 sn sonra atardı bizi oyundan server eaheh cok komikti alır kaçardık itemları duel yapıolar 50 60 tane item cıkarıolar anlamadım onu nası yaptıklarını ben alıp kacıodum eahae
[signature][hline]memoenzim le ayşeenzim birleşirse ortaya muhareemzin cıkar

[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Haziran 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
HL ve CS serisi
UT serisi
mmo olarak SWG yarı yarıya sayabilirim , ama bu gidişle WOW olacak gibi
PS2 den ise asla unutulmayacak dillere destan METAL GEAR SOLID... GO SNAKE GO![signature][hline]Idrian Level 60 Human Paladin
Major of SEVEN
Mining/Enchanting
  • Yeni Oluştur...